Προς το περιεχόμενο

GeorgeMan

Moderators
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    18.716
  • ΜΕΛΟΣ

10 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Βριλήσσια, Αττική

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Μαρούσι

Πρόσφατες Επισκέψεις

38.270 προβολές προφίλ

GeorgeMan's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/04/2024 02:24 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται η τριθέσια έκδοση του παρακάτω καναπέ με το συγκεκριμένο ύφασμα υψηλής αντοχής, περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.ikea.gr/proioda/kanapedes-poluthrones/goniakoi-kanapedes/kivik-trithesios-kanapes-me-sezlongk/99482839/ Διαστάσεις 318x163 (στη σεζλόνγκ) ή x124 στις υπόλοιπες 3 θέσεις. Πληροφορίες στα αγγλικά για τον συγκεκριμένο που πωλείται, εδώ: KIVIK 4-seat sofa with chaise longue, Hillared anthracite - IKEA Η σεζλόνγκ μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε πλευρά ή ξεχωριστά. Έχει γίνει ελάχιστη χρήση στον καναπέ, είναι σαν καινούριος. Μαζί θα δοθούν 4 απλά μαξιλάρια ΙΚΕΑ (εικονιζόμενα) και 2 ριχτάρια. Τα ριχτάρια έχουν το χρώμα που βλέπετε από τη μία μεριά, ενώ από την άλλη είναι γκρι ανοιχτά. Έχει χρησιμοποιηθεί μόνο με τα ριχτάρια. Επίσης θα πάρετε και το παρακάτω τραπέζι σαλονιού (είναι το παρακάτω: https://www.ikea.gr/proioda/trapezia/trapezia-saloniou/trapezia-mesis/lack-trapezi-mesis/00104291) Όλα μαζί έχουν αγοραστεί στα 1200€ & πωλούνται στα 550€. Βρίσκομαι Βριλήσσια Αττικής και μπορείτε να τα δείτε από κοντά, ωστόσο είναι συσκευασμένα από τη μεταφορική. Δίνονται γιατί δεν ταιριάζουν στον χώρο που μετακόμισα. Αν κάποιο λινκ δεν λειτουργεί παρακαλώ ενημερώστε με. Επικοινωνία με PM.

    550 €

  2. Λογικά Batocera lite θα βάλω μιας και έχω ES-DE και στα PC και στο Android πλέον και έχω και τα scrapes όλα έτοιμα, νομίζω έχουν λύσει το θέμα με το πολύ αργό boot στην τελευταία έκδοση. Ίσως δοκιμάσω και muos. Στοκ δεν θα αφήσω με τίποτα... Μαύρο διαφανές έχω παραγγείλει, γιατί πάντα είχα άχτι το μωβ-διαφανές GBC ενώ ο παιδικός μου εαυτός τη στιγμή της επιλογής διάλεξε το λιλά 😜 Ο φίλος με το RGB30 έχω την εντύπωση ότι το έχει αφήσει στοκ, αλλά αυτό στοκ έχει επίσης emulation station με ένα ωραίο theme κιόλας...! Λίγο που έπαιξα σε εκείνο πάντως μου άρεσε επίσης πολύ. Απλά θέματα με τα ποσοστα μπαταρίας ή να σου κλείνει ενώ νομίζει ότι έχει ακόμα 30% είναι αρκετά σπαστικά.
  3. Καλησπέρα, ευχαριστώ για το mini review. Είμαι κι εγώ φαν του emulation παλαιών κονσολών αλλά μέχρι τώρα είχα ασχοληθεί μόνο σε PC, καθώς και στο PSVITA μου. Έπειτα δοκίμασα να πάρω ένα μεταχειρισμένο razer kishi για να χρησιμοποιήσω το προηγούμενο κινητό μου (Mi 8) ως emulation console, πήγε πολύ καλά και αυτό (ακόμα καλύτερα τώρα που βγήκε το ES-DE για Android). Για να μην τα πολυλογώ λοιπόν, ήθελα να ξαναέχω την εμπειρία που είχα μικρός με το GameBoy Color οπότε έψαχνα ένα φθηνό vertical handheld. Βέβαια κόντεψε να πάρει τα λεφτά μου το RGB30 λόγω της οθόνης. Εν τέλει το πήρε ένας γνωστός και είχε κάποια θεματάκια με τη μπαταρία (software) και έχει ήδη αναγκαστεί 2 φορές να την ξεκολλήσει με κολλητήρι, οπότε κι εγώ στράφηκα ξανά προς τα Vertical και συγκεκριμένα στο Anbernic RG35XX Plus. Θεωρώ απαραίτητο το wifi για τα Retroachievements, οπότε απέκλεισα το R36s, ενώ και το Miyoo Mini Plus αποκλείστηκε λόγω αρκετά μικρότερου μεγέθους από το GBC. Ελπίζω να έπραξα καλά. Είχα χρόνια να νιώσω σαν παιδάκι την προσμονή να περιμένω κάποια παιχνιδοκονσόλα (έχει φτάσει Ιταλία από Κίνα προς το παρόν), αν και ξέρω ότι είναι πολύ πιο αδύναμο από το Snapdragon 845 του Mi8 και η οθόνη του δεν μπορεί να είναι ούτε καν σαν την OLED του PSVITA. Τέλος, εννοείται πως έχω δει ο,τι video κυκλοφορει για τα συγκεκριμένα και όχι μόνο 😜 Pokemon Blue και Warioland σας έρχομαιιιι!
  4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/03/2024 11:51 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται πλήρες μηχάνημα με φρέσκια εγκατάσταση Windows 10, drivers, καθαρισμένο, έτοιμο για χρήση! Υποστηρίζει και Windows XP - 7 για retro χρήση! Χαρακτηριστικά: Core 2 Quad Q6600 4 cores με ψύκτρα Xigmatek 12GB RAM dual channel DDR3-1066 CL7 Μητρική ASUS P5Q3 Deluxe Wifi/@p (από τις καλύτερες της γενιάς της) SSD 480GB Crucial HDD 1TB Seagate 7200rpm Γραφικά Nvidia Quadro FX570 pci-express Τροφοδοτικό 500W με pci-e 6pin βίσμα Midi Tower κουτί με USB εμπρός - πλάγια Τιμή 50€ Τέλος υπάρχει 19" wide οθόνη και δυνατότητα ποντικιού/πληκτρολογίου με πολύ μικρό κόστος. Βρίσκομαι στα Βριλήσσια. Μην στέλνετε για παζάρια και ανταλλαγές. Τοπικές συναλλαγές μόνο. Φυσικά στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία μέσω PM.

    50 €

  5. Καλησπέρα, ναι πράγματι πας για κάποιον 95W FX. Ωστόσο εγώ θα έβαζα έστω κάποιο ψυκτράκι ή ανεμιστηράκι να φυσάει τα VRM, μου φαίνονται αρκετά αδύναμα στη μητρική αυτή και θα έχουν ζόρικο έργο. Επίσης δεν ξέρω, αν γίνει bypassed εγκατάσταση Windows 11, εμφανίζονται κανονικά τα feature updates (πχ από 22Η2 σε 23Η2) ή θέλει εγκατάσταση "από πάνω"; Τώρα τι cooler έχεις; Αν είναι αυτό με τη χάλκινη βάση και τα heatpipes είσαι ΟΚ, αν είναι το αλουμινένιο, όχι ιδιαίτερα...
  6. GeorgeMan

    Final Fantasy VII Rebirth [PS5]

    Ωχ, είναι ακόμα χάλι το performance mode? Μη μου λέτε τέτοια, γιατί παίζω σε 2Κ οθόνη και είναι αρκετά εκνευριστικα τα 30fps του graphics mode, πόσο δε μάλλον αν δεν μπορείς να δεις την πλήρη ανάλυση. Στο demo ήταν χάλια το performance mode παντως, νόμιζα ότι έπαιζα παιχνίδι 6ετιας και βάλε...
  7. GeorgeMan

    Final Fantasy VII Rebirth [PS5]

    Πήρα PS4 για τα Final Fantasy (οκ XV βγήκε λίγο πικρό) και PS5 για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Επίσης το Remake του 2020 ήταν το μοναδικό παιχνίδι που έχω κάνει προπαραγγελία ποτέ μου. Αυτό θα το παραγγείλω day1 γιατί έχω κουπόνι και με κουπόνια δεν κάνεις προπαραγγελίες. Εννοείται πως έπαιξα το demo, μου φάνηκε καλύτερο από το προηγούμενο, ειδικά το σύστημα μάχης. Θα περάσουμε ωραίες ώρες επιτέλους, τόσα χρόνια μετά. Βέβαια θα είναι αρκετά μεγάλη η απογοήτευση της μη ολοκλήρωσης της ιστορίας. Από την άλλη, Square ειν' αυτή, όλο και κάπως θα μας εκπλήξει.
  8. Καλησπέρα, σκέφτομαι σιγά σιγά να αντικαταστήσω το αρχαίο μπρίκι των γονιών μου, το οποίο περιμένω εδώ και 5 χρόνια μάταια να χαλάσει αλλά δεν μου κάνει τη χάρη. 😅 Επειδή ανάγκες μετακίνησης ουσιαστικά δεν υπάρχουν, ζήτημα να κάνουν 3000km το χρόνο, θα το χρησιμοποιώ και εγώ σε καθημερινές μετακινήσεις. Υπολογίζω γύρω στις 7,5χιλιάδες km ετησίως. Βλέπω ότι για λίγο περισσότερα χρήματα από αυτά που σκεφτόμουν να δώσω, υπάρχουν κάποια μοντέλα με εργοστασιακά συστήματα (πχ Punto Evo 1.4 LPG). Έκανα μια σχετική μελέτη καθ' ότι άσχετος με την υγραεριοκίνηση και βλέπω πως η διαφορά χρήσης (συμπεριλαμβανομένων των τελών κυκλοφορίας) σε σχέση με ένα αρκετά φθηνότερο, μια 5ετία παλαιότερο κλασικό 1400ρι όχημα είναι γύρω στα 550€ το χρόνο. Συνεπώς η διαφορά τιμής μεταξύ 2 τέτοιων οχημάτων αποσβαίνεται σε ~ 3-4 χρόνια (σίγουρα το σύστημα υγραεριοκίνησης έχει κάποια κόστη συντήρησης και καταναλώνεις και λίγη βενζίνη, από την άλλη ένα παλαιότερο όχημα θα έχει συχνότερες μικρές βλάβες), συν οτι απολαμβάνεις ένα νεότερο όχημα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψή σας για τα εργοστασιακά τοποθετημένα συστήματα (ειδικά των Ιταλών), αν χρειάζεται να προσέξω κάτι διαφορετικό, την αξιοπιστία τους, τη σύγκριση με aftermarket κλπ, αν ασχολείται το εξουσιοδοτημένο συνεργείο με το service τους ή κάποιος άλλος κλπ. Προς το παρόν, αυτό που μου αρέσει είναι οτι υπάρχει επιπλέον ένδειξη στάθμης LPG στο καντράν του αυτοκινήτου και όχι τα κλασικά ενδεικτικά των aftermarket υλοποιήσεων.
  9. Όταν λέω με έψησε ξανά, εννοώ ότι το ξαναείχα λίγους μήνες μετά που βγήκε! Απλά δεν την πάλεψα αρκετά καλά με το βάρος/grip/απόσταση χεριών σε περίεργες...στάσεις και δεν το δούλευα και γι' αυτό έφυγε τότε. Official dual booter με Windows έβγαλαν; Θα το παρακολουθώ στενότερα από δω και πέρα πάλι!
  10. Αν θυμάμαι καλά δεν έπιανε τις ταχύτητες αυτές, ωστόσο οι κάρτες αυτές έχουν συνήθως και καλύτερη διαχείριση IOPS, συνεπώς αν σε ενδιαφέρει να τρέχεις και λειτουργικά από αυτές (πχ Windows to go, linux), θα είναι καλύτερη η εμπειρία. Εν τω μεταξύ με έψησε ξανά το deck, έχουν αναβαθμίσει ακριβώς στοχευμένα όλα τα γύρω γύρω που ήθελαν βελτίωση στο αρχικό. Εγώ αντίθετα με την πλειοψηφία, ΔΕΝ ήθελα fullHD panel, είναι εντελώς αχρείαστο σε αυτές τις διαστάσεις, μα ούτε και Z1 APU, έχει χειρότερη απόδοση από την υφιστάμενη σε χαμηλό power cap. Αν κατάφερναν να μειώσουν το βάρος κάνα 50-100gr ακόμα, να το κρατάς για ώρα ανάσκελα στο κρεβάτι, θα ήταν το τέλειο midlife upgrade!
  11. GeorgeMan

    Ατύχημα με ποδήλατο

    Έχει τύχει να με τρακάρουν 4 στενά από το σπίτι μου και να περιμένω 3 ώρες μόνος μου, γιατί η κυρία δεν θεώρησε απαραίτητο να περιμένει την τροχαία για καταγραφή. Φυσικά ήταν και σίγουρη ότι έφταιγα εγώ. Πήγαμε δικαστικώς και μάλιστα με ακρόαση από εμάς και όχι μέσω δικηγόρων ασφαλιστικής. 1,5 χρόνο μετά πήρα τα έξοδα της ζημιάς συν 20% παραπάνω συν 50 ευρώ τόκους. Να περιμένετε την τροχαία ακόμα κι αν ο άλλος φύγει, μετράει...
  12. Η Sony προσπαθεί να πουλήσει Pro gamepad με 200... Οπότε 8" και all dualsense features μην περιμένετε τιμή κάτω από Switch OLED. Επίσης θα είναι όσο κλειστό δεν πάει, μην περιμένετε Android κλπ. Αν δεν είχα Vita για τα PSP/retrogames/Vitagames και Razer Kishi για PS5/PC streaming (εντός και εκτός σπιτιού) στο κινητό μου, θα το σκεφτόμουν σοβαρά υπό την προϋπόθεση ότι κάποιος θα το άνοιγε και θα έβαζε android ή τελος πάντων θα μπορούσα με κάποιον τρόπο να βάλω retroarch.
  13. GeorgeMan

    Formula 1 2023

    Θα βάλω το trial για το preseason και το πρώτο GP, αλλά το GP θα το δω από free Ant1 για να ζήσω την εμπειρία αυτή και την καταπληκτική ανάλυση επίσης! 😜
  14. GeorgeMan

    Formula 1 2023

    Σοβαρά τώρα; Αν γίνεται κάπως pause για λεπτομερειακο συντονισμό f1tv με μετάδοση αγώνα αντ1 free τότε αυτή μου φαντάζει ως η καλύτερη λύση...
  15. GeorgeMan

    Formula 1 2023

    Οπα, εχεις δικιο. 😕 Άρα δεν αξιζει... Ξέρουμε τουλάχιστον σε τι ανάλυση μεταδίδει το Ant1+?
  • Δημιουργία νέου...