Προς το περιεχόμενο

great

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.206
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.841 προβολές προφίλ
  1. great

    Αυτοκόλλητο Κτεο

    τα "αρθρα" και οτι ακουμε ειδικα σε κατι τετοια πανε σφαιρα. Δεν στην λεω και εγω ετσι εχω διαβασει και ετσι "ξερω" αλλα επειδη ειναι παντελως παραλογο και παντελώ βλακώδες προσπαθω να το διασταυρώσω με κάτι. Οποτε εαν καποιος ξερει περα απο τι εκανε copypaste Ολα τα blogs το ίδιο κειμενο ας το γράψει.
  2. great

    Αυτοκόλλητο Κτεο

    συγγνωμη αλλα καταλαβαινουμε ολοι ποσο βλακωδες ειναι αυτό ετσι. Μπορεις να δωσεις τον νομο που λεει οτι πρεπει να το εχεις τυπωμενο? το πως "προβλέπεται" δηλαδη.
  3. great

    Αυτοκόλλητο Κτεο

    μα η ερωτηση ειναι υπάρχει? δηλαδη σαν να λεμε οτι ενω εχω την ταυτοτητα στο wallet και το διπλωμα θα πεσω σε καποιον που θα το ζητησει χειροπιαστα. Αυτο και αν δεν παιζει. Οποτε εχεις οντως υποχρεωση βασει νομου να το εχεις σε χαρτί τυπωμενο, προσεχε τι γραφω, τυπωμενο. Γιατι τετοια γραφει οταν πας να δεις τα τελη σου. Απο το να το εχεις στο κινητο ή οπως και να εχει ειναι αχρηστο γιατι θα το δει στο συστημα.
  4. great

    Αυτοκόλλητο Κτεο

    thanks δεν το ήξερα ! αν και πλεον με το που βαζουν πινακιδα για ελεγχο εχουν και ασφαλεια, και τελη και ΚΤΕΟ τα παντα. Ακομα παντως γραφουν οτι να τυπωσετε τα τελη να τα εχετε μαζί σας 😁 λες και η βλακεις που κανεις Photoshop θα πισει τον αστυνομικό που ξερει εαν εχεις πληρωσει ή όχι απο το σύστημα
  5. great

    Αυτοκόλλητο Κτεο

    Το αυτοκολητο απο μεσα ειναι σαν τα αυτοκολητα που βαζουν στα καραβια, δεν κολαει και βγαινει πανευκολα. Δεν το χρειαζεσε καθολου ειναι αχρηστο εγω το βγαζω. Μεμβρανη μπροστα δεν εχω. Επισης αν διαβασα καλα ειπες οτι δεν σου βαλαν πισω στην πινακιδα και βαλαν μονο αυτο μπροστα ? αυτο δεν παιζει πρεπει να εχεις στην πινακιδα
  6. Εαν είσαι κανονικα με σύμβαση υπάλληλος ισχύουν οτι και με το να είσαι στο γραφείο εκτός απο το 4 που νομίζω τα 25 ευρώ ειναι παρά πολλα που λεει ο φίλος. Φυσικά τέτοιο νούμερο μόνο εαν είσαι full time remote.
  7. αυτο ξεκαθαρα, το λες το ξαναλες σου, ακομα και στο exit interview με ρωτσαν γιατι φευγω και γελαγα λεω πλακα μου κανετε δεν ξερετε τι γιενται, τι γινεται λενε ? και μετα τρελα συνεχεια.
  8. ακριβως αυτο ενας αδιαφορος "προισταμενος" δεν ειναι ειναι κατι πιο κατω αλλα εχει μια ομαδα, ισως να καταλαβαινετε και τη ομαδα ειναι αυτη. Αδιαφορος ειναι, απλα περναει γιατι βγαινουν τα νουμερα και τα ΚPIs με ενα excel ολη μερα ανοικτο Εδω πεφτει το κομμαιτ το τοξικο και ολα τα αλλα σε μια τεραστια εταιρεια. Για αυτο και οπου φυγει εφυγα. εαν εχεις portfolio φτοιαξει μια σελιδα που να δειχνει την δουλεια σου και προσθεσε την στο CV δεν ξερεις ΠΟΣΗ μεγαλη διαφορα εκανε σε μενα αυτο, εκτος απο το CV μεσα και ενα link, ξεχωριζεις τουλαχιστον για ενα interview. συμφωνω, 3000 μικτα, αντε λιιιιγο παραπανω, οχι 4000 μην το περιμενεις.
  9. Πάντα οχι πολλες φορές. Πάντα. και για οσους λενε φευγουν στις 17:00 🤣 🤣 🤣 (Καντ follow μονο το ΙΤ μπορει να νιώσει και ο τυπος τα σπάει)
  10. Μια μερα βγηκα εξω απο το γραφειο και ο ενας εκει που εβλεπες την οθονη η μια απο τις δυο ειχε το μουντο μπασκετ ο ιδιος απο τοκ ινητο του το ακουμπαει στο πληκτρολογιο και βλεπει netflix. και πληρωνετε για αυτο, και λενε οτι κανει και καλη δουλεια. και εχεις τον αλλον διπλα με 600€ βασικό να απορει γιατι του φωναζει οταν κατι δεν κανει καλά. Αυτο ειναι η τοξικότητα και το "φελλοί και σκ..α επιπλέουν και επιβραβεύονται"
  11. Το εργάνη οταν μπει σε ολους υποτιθετε οτι θα κανει αυτο. Μια εταιρεια recruiting ειχαν εργανη με κάρτα και οταν ζητησα να τα πουμε μετα τις 17:00 μου λενε δεν γινεται 17:00 κλεινουν τα παντα μας πετανε εξω το θεμα ειναι αυτη ειναι συμπεριφορα κακου υπαλληλου οχι ανθρωπου που σεβετε την δουλεια του (οχι το αφεντικο δεν λεω αυτο) να φυγεις, αλλα οχι να το κανεις επιτοτου και ουσιαστικα με τσαμπουκα γιατι εγω τελειωσα 17:00 αντε γεια παραταμας. Και αλλου να πας να ξερεις οτι σιγα σιγα θα σε "ξερναει" το ιδιο το συστημα. Δεν θα στεριωσεις.
  12. Καταρχην δεν ειμαι εργοδοτης οποτε γιατι ρωτας εμενα ? ποτε δεν εχω παει 09:00 στην δουλεια εκτος αν ειναι αρχη και πρεπει να καταλαβει οι αλλος οτι εισαι επαγγελματιας και αυτο που θα σου δωσει θα το κανεις και δεν εχει σημασια τι ωρα ερχεσε. Δεν ειναι θεμα διαχειρησης χρονου σε καμια περιπτωση, δεν λεω αυτο, επισης ποτε μου δεν εχω κατσει παραπανω απλα για να δειξω οτι καθομαι παραπανω, εχω φυγει και 21:00 κεχω κανει και 48h συνεχωμενες εχω φυγει και στις 13:00 ή δεν εχω πατησει καθολου απο την σημαια, και παλι γφιατι εχεις αποδειξει τι κανεις και πως το κανεις.
  13. Πολύ μπερδευετε το σταρ...σμο του 8ωρου με την γαλέρα τις απληρωτης υπερωριας. Το 17:00 ειναι αδιαφορία και τι μου λες οτι καταφερε να τελειωσει τα παντα στις 17:00, δεν ειναι δηλαδη κατι να κατσει 1 λεπτο παραπάνω. Δεν λεμε παιδια να φυγει στις 20:00, ή στις 18:00 κατσε πεντε λεπτα ουτε πεντε λεπτα! 16:58 ακουγα τον αλλον διπλα η καρεκλα μπαμ πισω να σηκωνετε τουαλετα και 16:59 ειχε φυγει. οτνα ερθει ενας νεος συναδελφος μαζι του και πρεπει να μαθει την δουλεια και το τι κανει το τμημα και βλεπει τον αλλον απο τις 17:00 ειναι ηδη προς την εξοδο νομιζεις οτι αυτος ο νεος θα κατσε παραπανω γιατι πρεπει να μαθει λιγο τι σημαινει το καινουριο συστημα που δεν το ξερει. Δεν μπορει οτι εχεις να κανεις ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ να το εχεις τελειωσε μεχρι τις 17:00, δεν γινεται! και μιλαω ξεκαθαρα για αυτο που το το εχω δει και το ακουω απο ολους. πολυ απλά, οι φελοι και τα σκ...α επιπλεουν. Οσο πιο αχρηστος αλλα επικοινωνιακός του θεαθήναι και της γλωσσας πανω κατω μια χαρα εχεις ακομα δουλεια. Και θα παρει και το credit της δουλειας της δικιας σου. Μην αρχισετε τα επαναστατρικα παλι, δεν ειανι τοσο απλά τα πραγματα εινα λαθος το ξερουμε αλλα πας να μιλησεις και σες γραφουν, υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες πειτε το σε κανα οικογενειάρχη που εχει δυο παιδια και δεν μπορει να μεινει ανεργος. Ετσι ειναι, αλλιως ζητατε σε πλασματικο κοσμο με μονοκερους και ουρανια τοξα. junior Προφανως και παιδακι που βγηκε απο το ΙΕΚ. Γιατι πληρωνουν και πληρωνουν καλα την τεχνογνοσια και το οτι θα πας εκει και απο την πρωτη εβδομαδα θα μπρεις να εισαι παραγωγικος γιατι ξερεις και εχεις επαγγελματισμο.
  14. ειναι φοβερο, πραγματικα απλα σταμανε να ερχονται χωρις καν να παρουν τηλεφψωνο οκ, δεν ειναι θεμα αποστήθισεις ειναι θεμα ποσο αυτα που γραφεις στο CV ειναι αληθεια και οχι μπουρδες οπως συνηθως, δεν μπορει να λες εχω εμπειρια απο AD χρονια ολοκληρα και ξερω να ρυθμιζω firewall και να ρωτας πες μου την πορτα HTTPS και να σου λεει 8080. Η στο δες αν απανταει η 3389 και να γραφει telnet /? για να δει πως λειτουργει η εντολη. δεν το εχω δει στην πραξη, μπορει ισωσ αλλα σιγουρα ειναι η πιο καλομαθημενη, η πιο δεν συκωνω ουτε ενα τονο παραπανω φωνης και μην με βαλεις να σου κανω δευτερο σκριπτ απο το πρωτο που μου ζυτησες γιατι εφυγα. Τα υπολοιπα κλασσικα που περιμενα περι, δεν θα δουλευουμε τσαμπα, εσυ εκανες 20 χλμ για να πας στο σχολειο μεσα στις λασπες, οτι τι φταις που δεν εχει συγκινονειες, δεν ειμαστε δουλικά και ολα αυτα που περιμενα θα ελεγα ξαναδιαβαστε τι γραφουμε πρωτου αρχισετε την επανασταση.
  15. εχω την αποψη μου και την εμπειρια μου οποτε διαφωνω. Ορεξη μηδεν, ερχονται και καθονται και φεγουν 17:00, ολο το 8αρω μια ερωτηση δνε γινετε, ο μισθος τι θελε ιγια πρωτη δουλεια ? θα παρει ενα χιλιαρικο , επισης τι παει να πει μετακινηση ? τι καλομαθημα ειναι αυτο; πρεπει να ειναι διπλα απο το σπιτι του ? Ξαναλεω πρωτη δουλεια, junior, entry level , εαν δεν δωσει πονο τωρα και ορεξη ποτε θα το κανει ? εαν δεν τρεξει ποτε θα το κανει ? Και μην αρχισει κανεις για απανθρωπες συνθηκες και γαλέρες δεν εννοω αυτο. Το βλεπω με το πως ειμουνα εγω στα 24 ας πουμε.
  • Δημιουργία νέου...