Προς το περιεχόμενο

neXTgen

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    480
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με neXTgen

  • Ημερομηνία γέννησης 1 Ιανουαρίου

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

neXTgen's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. http://www.reuters.com/article/2015/07/26/us-eurozone-greece-banks-idUSKCN0Q005P20150726
  2. neXTgen

    7-8" Tablet 300€ Max

    αναφορικά με το LG G PAD 8.3 V500 και για να μην ανοίγω άλλο θέμα , το "άκουσα" και είχε εξαιρετικό για τα δεδομένα του ήχο ! είδα δε πως στα πλάγια έχει δύο "ηχειάκια" μικρά αλλά δύο , ειπώθηκε πως είναι μονοφωνικό ? από που προκύπτει αυτό ? (έψαξα και στο site της LG δέν βρήκα αναφορά στον ήχο) είστε σίγουροι γιατί μάλλον για στερεοφωνικό φαίνεται...
  3. μιά χαρά έγινε η δουλειά πάντως...
  4. σωστό εβρέθη έτσι κι αλλαίως . πάω με τις οδηγίες του mtzs .
  5. προφανώς και δεν τα βγάζεις απ΄το μυαλό σου , φίλε ! απλώς διαβάζοντας στο link σου εκεί που έχεις το video ΔΕΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑ τι είναι και τι κάνει .. επίσης από πού το καττεβάζουμε ? (για το QA toggle μιλάω πάντα)
  6. δεν καταλαβαίνω , δεν ΓΝΩΡΙΖΩ μάλλον γιατί χρειάζεται το στάδιο -2.- αν είμαστε σε 3.55. είναι απαραίτητο , αν ναι , γιατί ?
  7. καλημέρα παιδιά . οκ με το 4.50 του habib ? το περάσατε ? όλα καλά?
  8. βλέπω πως η Sony έβγαλε official 4.50 ...
  9. όταν περάσω την 4.46, habib 1.13, ενεργοποιώ πάλι τη δυνατότητα του internet που λογικά έχω τώρα disabled , σωστά ? ώστε να παιχνίδια να τσεκάρουν για updates... θέλω να καταλάβω ποιά είναι και αν υπάρχει η περίπτωση να "φάω τούβλο" με την 4.46 (φαντάζομαι μόνο σε ps store...)
  10. σε χιλιοευχαριστώ μου έδωσες πάμπολες απαντήσεις (θα ξαναδιαβάσω τι σε ρώτησα αλλά και τι μου απάντησες να δω αν έχει μείνει κάτι). π.χ. σκέφτομαι τώρα αν αναβαθμίσει η σόνυ και πάει σε κάτι > 4.46 θα έχουμε πρόβλημα ? φαντάζομαι υπάρχει τρόπος γυρισμού.. δεν ξέρω τι άλλο να πω, απλώς νιώθω την ανάγκη να σε ξαναευχαριστήσω !
  11. γειά σας όλοι και κυρίως γειά σου φίλε mtzs , guru του ps3 ! έχω 3.55 cfw, και multiman 4.46.03 . στο δίσκο υπάρχουν παίγνια κατεβασμένα από το online store, και πολλά warez περασμένα με ftp. αρκετά έχουν patched eboots για να δουλεύουν στο 3.55 έχω σταματήσει να ασχολούμαι εδώ και ένα 9μηνο περίπου με την κονσόλα.. διάβασα περί τις 5-6 σελίδες πίσω. μπήκα εδώ : http://www.tortuga-cove.com/forums/viewtopic.php?f=129&t=5064 για να βρω την 1.13 που λέει ο mtzs , βλέπω πάνω πάνω την 2.05 που σαν changelog αναφέρει "1.FIXED CINAVIA" και σαν υστερόγραφο : "final 4.46 release, everybug has been fixed in this revision" παρ'ολα αυτά προτείνετε την 1.13 ? (φαντάζομαι υπάρχει στο link πιο κάτω από την 2.05) γιατί ? επίσης τί είναι το περιβόητο cinavia που το διορθώνει και για την ύπαρξη του οποίου λέτε να βάλουμε την 1.13 ? τί είναι το spoof που πρέπει να σβου αν θέλω να περάσω την 4.46 ? disable τα auto-updates της sony μόνο έχω κάνει παλιότερα θυμάμαι για να μη brickaριστεί η κονσόλα . τελικά, με άδειο το tray του bdrop , όπως διάβασα και με ένα stick που θα έχει μόνο την habib 4.46 (1.13 φαντάζομαι πάντα) σε μορφή για install ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ μπουτάρω το μηχάνημα και αναβαθμίζω ? τα παιχνίδια που έχουν παλιό eboot όλα θα έχουν updates για να δουλέψουν με την 4.46 ? επίσης ΟΛΑ τα καινούρια που κυκλοφορούν για 4.46 δουλεύουν με τη habib ? xωρίς bd δισκάκι μέσα ? αφού αναβαθμίσω μπορώ να μπαίνω στο psstore ή όχι ? άλλα προβλήματα με την habib ? στη μπαλάτζα να έχω ένα μηχάνημα σταθερό και abrickάριστο και να παίζω τα καινούρια ποιά είναι η σοφότερη εκλογή ΤΩΡΑ ? μήπως να κρατήσω την 3.55 και να αλλάζω τα eboots ή να πάω στην 4.46 , επαναλαμβάνω ΤΩΡΑ ? ΣΑΣ ΘΕΡΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
  12. νέο κρούσμα (σε μένα από αγγελία στη χρυσή ευκαιρία) . [email protected] scam
  13. επίσης υπάρχει τρόπος να τον εκθέσω από το e-mail ? είναι gmail . (καταγγελία κάπου με τα στοιχεία να μην την πατήσουν ακόμα περισσότεροι -εγώ π.χ. παρά τσακ να την πατούσα!) και τέλος από την εμπειρία σας υπάρχει τρόπος να τον χορέψω σε δούλεμα ή να τον αγνοήσω πλέον λέτε καλύτερα?
  • Δημιουργία νέου...