Προς το περιεχόμενο

MiJ16

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    413
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με MiJ16

  • Ημερομηνία γέννησης 05/09/1983

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

MiJ16's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

49

Φήμη

  1. Το νου σου μόνο για την επέκταση μέσω skroutz, πρέπει να είναι 2+3 έτη. Όχι 3+3. Εξακρίβωσε το με το Skroutz, κυρίως απ' τα docs της ασφάλισης που έχουν στο site τους. Την έχω πατήσει με το 5+3 της Miele, όπου εν τέλει το skroutz έδινε 2+3.
  2. χμμμμ οκ. Εγώ έβαλα το dtb του developer που είχε μέσα στον οδηγό. Thanks! Θα το δοκικάσω.
  3. Αρχικά, έκανα clone την κινέζικη κάρτα σε μία Sandisk 64gb και όλα καλά (με balena etcher). Δοκίμασα να κάνω το upgrade του ArkOS όπως το περιγράφει ο τύπος στο βίντεο αλλά φαίνεται να μην μπουτάρει καθόλου (κενή οθόνη ακόμα και μετά από 5λεπτο). Δοκίμασε κανείς και του δούλεψε; Επίσης, δεν έχω καταλάβει αν αυτό το image θα έχει μέσα και τα παιχνίδια. Το λέω γιατί στα requirements λέει πως μια >16gb κάρτα χρειάζεται, όταν τώρα η 64gb κάρτα είναι σχεδόν γεμάτη. Απλά να αναφέρω πως σ' αυτό το link φαίνεται να είναι προτιμητέα η λευκή/γκρι.
  4. Θα κλάψω...😢 Γλυκά μου νιάτα. Να μην μπορούμε να βγούμε για μπάλα λόγω βροχής και να αράζουμε στα σκαλιά της πολυκατοικίας για να παίξουμε game boy. Οι πιο προχώ είχαμε καλώδιο που τα συνδέαμε και παίζαμε διπλό...😂 Ευχαριστούμε πολύ @enwsiths 😍
  5. Ρίχτε μια ματιά και στις τιμές των Sandisk microSD στο eshop. Έχει καλές τιμές για κάποιες.
  6. Επιλέξατε κάποιο συγκεκριμένο τρόπο αποστολής; Γιατί δεν είδα να μου δίνει κάποια επιλογή…
  7. Έχω και το osmand αλλά με παίδεψε αρκετά στις παραμέτρους του. Θα το προσπαθήσω περισσότερο..
  8. Καλημέρα! Μια ερώτηση… θέλω να ετοιμάσω μια διαδρομή στην οποία το ένα μέρος να περιλαμβάνει διόδια και το υπόλοιπο όχι. Για παράδειγμα, Αθήνα-Ναύπλιο. Θέλω να συμπεριλάβω την Αττική οδό αλλά όχι τα υπόλοιπα διόδια της Ολυμπίας οδού. Πως μπορώ να το κάνω αυτό φτιάχνοντας ένα route plan και όχι πολλαπλά;
  9. Ισχύει ότι είναι πολύ βοηθητικό. Επίσης υπάρχει και σε εφαρμογή σε iOS και Android, όπου επίσης συγχρονίζει με το Go. Εκεί μπορείς να καταχωρήσεις και διαστάσεις οχήματος, ώστε να σου βγάλει την ανάλογη διαδρομή. Το τελευταίο δουλεύει καλύτερα σε TomTom απ ότι σε Sygic.
  10. Πολλά ευχαριστώ στον topic starter. Για camper, φαίνεται πως δουλεύει καλύτερα από άλλες εφαρμογές. Μια ερώτηση. Αυτό το δωρεάν ετήσιο subscription περιλαμβάνει και την υπηρεσία traffic info και speed cameras; Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.
  11. MiJ16

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Καλησπερα. Για την ιστορία, παρέλαβα σήμερα και με χρέωσαν τον ελληνικό ΦΠΑ μόνο (όχι τέλος εκτελωνισμού). Ίσως το είδος αυτό να εξαιρείται (motorcycle parts).Το αγγλικό κατάστημα (όχι eBay), είχε αφαιρέσει το δικό τους ΦΠΑ στο checkout. Αποστολή από Αγγλία με Royal mail, διαχείριση εδώ από ΕΛΤΑ.
  12. MiJ16

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Σας ευχαριστώ πολύ!
  13. MiJ16

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    @sakisgri Καλημέρα. Είναι λίγο χάος η κατάσταση για να βγάλω άκρη για το τελικό κόστος εκτελωνισμού, δασμών. Θα ήθελα την γνώμη σου για την παρακάτω αγορά. Πρόκειται για εξαρτήματα μοτοσυκλέτας με τελικό κόστος από Αγγλία 111 λίρες, εκ των οποίων τα 16 είναι μεταφορικά. Οι Άγγλοι έχουν αφαιρέσει τον αγγλικό ΦΠΑ. Οι επιλογές αποστολής είναι είτε απλό UPS ή Royal Mail. Μίλησα με UPS, το τελικό κόστος δασμών, ΦΠΑ, τέλη εκτελωνισμού, αποθήκευσης κλπ είναι 124 ευρώ. Μίλησα με ΕΛΤΑ, μου αναφέρουν πως για αυτό το κόστος δεν έχει δασμούς λόγω μιας ειδικής σύμβασης που ισχύει ακόμα για UK (<150 ευρώ). Άρα μου ανέφερε οτι θα πληρώσω τον ελληνικό ΦΠΑ συν 10 ευρώ. Τι ισχύει τελικά;; Ευχαριστώ
  14. MiJ16

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Καλημέρα. Την αγορά από eBay την έχω αποκλείσει γιατί δεν αφαιρούν τον αγγλικό ΦΠΑ στο checkout, ενώ χρεώνουν και τα μεταφορικά επί δύο. Δεν φαίνεται να έχουν στήσει καλά το μαγαζί στο eBay. Οπότε απευθείας απ το site τους φαίνεται Royal mail, DHL, UPS κλπ. Δεδομένου ότι οι δυο τελευταίοι είναι πιο ακριβοί σε εκτελωνίσεις κλπ, έλεγα να τα αποφύγω ώστε να έρθει με ΕΛΤΑ.
  • Δημιουργία νέου...