Προς το περιεχόμενο

morpheas2

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    212
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

morpheas2's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Σε 10" θα γνωρίζουμε.. Τα συγχαρητήριά μου Mr. WalkerSW!! Ευχαριστώ και εσένα και όλα τα παιδιά για τη βοήθεια!! Nvidia και Ati παίζουν ρολόι!! Το πρόβλημα λύθηκε μια χαρά.. Τελικά η παλία μου nvidia, που κάποτε είχε "πεθάνει" και την είχα "αναστήσει" με καστομιά στην ψύξκτρα δεν ήθελε να βγει πάνω απ' το pc..χαχαχαχαχα!!
  2. Το δοκιμάζω για χάρη της επιστήμης.. χαχα!! Τώρα έβαλα την nvidia πάνω και κατεβάζω τους drivers... Για να δούμε θα δουλέψει;; Μου είχες πει ναι.. μην αλλάξεις άποψη τώρα.. χαχα !!
  3. Update.. Έκανα ένα ρεστάρτ και μου αναγνώριζε τις 2 οθόνες που είναι συνδεδεμένες στην r7 σαν duplicate και την άλλη που είναι στην 3650 σαν extended.. Ξαναπέρασα τους drivers της r7. Και τώρα πάλι δεν παίζει η άλλη. Απ' όλο αυτό το μόνο που κατάφερα είναι αντί να μου την αναγωρίζει της 3650 στο device manager σαν microsoft basic display να μου την αναγνωρίζει σαν 3600 series αλλά με κίτρινο flag.
  4. Παιδιά, δοκίμασα αυτούς εδώ τους driver http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%208%20-%2064 Και αυτή τη στιγμή έχω να παίζει η οθόνη μια από την 3600 και η μια από της δύο που είναι στην R7.. Δεν μπορώ να πω ειναι προοδος.... χαχα!!
  5. Εσύ τους έχεις πουθενά τους αρχαίους drivers?
  6. Aπ' ότι διάβασα φαίνεται να δουλεύει.. θα το δοκιμάσω σήμερα το απόγευμα! Υπάρχει τρόπος ώστε να περάσω ξεχωριστά τους 2 driver και να μην αλληλεπιδρούν;; ....................................................... Χαζή ερώτηση τώρα.. Αλλά αν έβαζα μια οποιαδήποτε nvidia και την R7 θα δούλευε το σύστημα;;
  7. Μόνη της δουλεύει μια χαρά, όταν την βάζω μαζί με την R7, δεν δίνει σήμα στην οθόνη και στο device manager την δείχνει σαν microsoft basic κτλπ και την έχει με flag.
  8. @Cabdik Το δοκίμασε αλλά δεν δούλεψε.. Εγκατέστησα πρώτα την r7 και μετά την 3xxx. Θα δοκιμάσω σήμερα με την αντίθετη φορά αν είναι..
  9. Το θέμα μου είναι να παίξουν οι κάρτες.. Αν τις συνδέσω σε crossfire θα δουλέψουν μαζί;
  10. Ερώτηση: Υπάρχει με τον οποιονδήποτε τρόπο η δυνατότητα σύνδεσης 4 οθονών σε 2 amd κάρτες γραφικών διαφορετικής γενιάς με Crossfire ή μη; Η μία είναι μια Sapphire R7 260x και η άλλη μια Asus σειρά EAH3650. Η κάθε μια παίζει ξεχωριστά, αλλά όταν είναι και οι 2 πάνω παίζει μόνο η R7. Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων..
  11. Φίλε μου, δεν το είχα προσέξει... Νομίζω αξίζει να μπεί.. για να "ξεφύγουμε" και λιγάκι..
  12. Παιδιά πραγματικά, τί θα κάναμε στη ζωή μας, αν δεν είχαμε το Internet;;;:shock: Πάντως δεν θέλω να το σκέπτομαι ότι μια μέρα θα ξυπνήσω και... δεν θα υπάρχει Internet!!! Αν και κατά καιρούς φροντίζουν Forthnet,Otenet,Hol κτλ.. για να μας.. "αποτοξινόνουν"... Τις φωτογραφίες τις "έκλεψα" απο εδώ http://apolitistosteki.blogspot.com/2009/10/blog-post_8138.html
  13. KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ , ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!
  14. Να σου πω κοπελια... Δεν βαζεις και και τον αριθμό του κινητου σου καπου... Γιατι μονο η φωτο δεν λεει η πολλα8-)8-)!!! Είσαι για μια live συνάντηση:roll::wink:?? Υ.Γ.Sorry Paredwse... τελευταίο off-topic:-)....
  • Δημιουργία νέου...