Προς το περιεχόμενο

noobsaibot

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    153
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με noobsaibot

  • Ημερομηνία γέννησης 17/05/1977

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

noobsaibot's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Οκ ευχαριστώ θα δοκίμασω και θα επανέλθω!
  2. Καλησπέρα σας μου φέρε ένας φίλος έναν παλιό ide δίσκο που τον χρησιμοποιούσε με εξωτερική θήκη της πλάκας η οποία του χάλασε.Βρήκαμε ένα παλιό laptop για να δούμε αν τον βλέπει αλλά δυστυχώς υπήρχε παλιά διανομή του linux που εγκαταστάθηκε εν μέρη.Χρησιμοποίησα recuva,scavenger βρίσκει 2-3 partitions και το μόνο που βλέπει είναι οι photo του linux.ο δίσκος είναι wd scorpion blue 160gb 2,5''.
  3. ρίξε μια μάτια και σ Site: αυτό
  4. εχώ τον 6300 και μ αυτήν Site: εδώ είμαι πολύ ευχαριστημένος Άκυρο συγγνώμη φίλε γιατί είσαι κάτω από 140ΜΜ η συγκεκριμένη είναι που σου προτείνω 145ΜΜ αλλά Site: αυτή είναι μια καλή επιλογή μου την είχαν προτείνει και εμένα Site: εδώ
  5. Γεια σας παιδιά!περιχαρής πριν λίγες μέρες πήρα το ocz zt 650w λόγω βασικά της εγγύησης και η χρήση είναι overclocking.Με τρόμο διαβάζω σήμερα ότι η ocz πουλήθηκε στην toshiba.Μήπως ξέρετε κανά τηλέφωνο εδώ στην Ελλάδα να μάθουμε για την εγγύηση;
  6. Site: τοποθετημένος στην μητρική με ανεμιστήρα noctua.λογικά θα είσαι οκ απ όλες τις πλευρές!
  7. το καπάκι θα κουμπώνει σίγουρα έχει περιθώριο 8 χιλιοστά. Από μνήμες εξαρτάται το ύψος το ψύκτρας της μνήμης και στην μητρικη(στο επίσημο site της thermaright δειχει 30mm) σε τι διαταξη θα μπεί η thermaright(οριζοντια η καθετα).
  8. σύμφωνα με Site: εδώ το ύψος της ψύκτρας είναι 145mm και του Site: κουτιού 153mm (στο specs)όποτε χωράει άνετα
  9. Γεία σας έχω κουτί το aerocool strike x one και επειδή έχω ακούσει ότι έχει κάτι θέματακια με σκόνη έχω βάλει στο μάτι να παρώ 3 Site: τέτοια γιατι 3 ανεμιστήρες έχω έναν μαμα και 2 artic cooling. Aξιζει τον κόπο να τα βάλω ή θα έχω μεγάλη μείωση στο airflow;
  10. τελικά ακύρωσα την Τ4 και πήρα την truespirit 120 απο Site: εδώ. . Πιστεύω να αξίζει και να σπάσω το φράγμα των 4ghz που είναι το turbo της cpu με σωστή ψύξη του vrm.
  11. όντως φαρμάκι η τιμή!!!τελικά λόγω πολλών παραγόντων (χρόνου δυστύχως από digital που έχει την truespirit είχα κακές εμπειρίες στο παρελθόν με την παράδοση προιοντός ) χρήματος(διαθέτω μέχρι 30€)κατέληξα στην λύση του duffy την t4 με 2 fans σε διάταξη push and pull πιστεύω να κάνει δουλεια. Πάντως η truespirit ήταν η 2η επιλογη μου κρίμα να μην υπάρχει σε μαγαζί στην Αθήνα.
  12. έχω δεί κάλες κριτικές και για αυτήν το κακό είναι ότι έχω κάνει την παραγγελία μαζί με αλλά πράγματα από το eshop οπότε αν γίνεται κάποιες προτάσεις απο εκεί.
  13. Αυτή η ψύκτρα μήπως είναι καλύτερη απο την Τ4; http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650129
  • Δημιουργία νέου...