Προς το περιεχόμενο

vaso7

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    350
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με vaso7

  • Ημερομηνία γέννησης 05/03/1983

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Ηράκλειο Κρήτης

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

vaso7's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. vaso7

    Αγορά tablet έως 400e..

    Από που το παρήγγειλες γιατί στα ελληνικά eshop δεν υπάρχει τίποτα!!! Please απάντησε. επίσης διαβάζει pdf? Ευχαριστώ
  2. vaso7

    How I met your mother

    Αυτό που λες απλά δεν παίζει. ΌΛΟΙ έχουν υπογράψει μεχρι 8 σεζον! Απλά αυτό που ειπώθηκε από τους σεναριογράφους μετά το φινάλε ήταν οτι θα ήθελαν να ξέρουν μέχρι τον Ιούλιο αν όντως είναι η τελευταία τους σεζον για να πουν στο κοινό οτι εδώ κλείνει ο κύκλος δείτε τα τελευταία επεισόδια.
  3. vaso7

    Revenge

    Γιατί υπάρχει κανείς που να πιστεύει οτι
  4. vaso7

    Fringe Season 4

    Ολοι έχουμε την ελπίδα ότι έστω και για 13 επεισόδια θα ανανεωθεί. Προς τα εκεί το πάνε πάντως. Οσο για το 19 δεν νομίζω να είναι σποιλερ αν πω οτι ήταν ένα και μοναδικό επεισόδιο. Τα υπόλοιπα μέχρι το φινάλε κινούνται στο storyline των υπολοιπων 18. Απλά το 19ο κάθε χρόνο έχει καθιερωθεί να είναι ένα ας το πούμε "ακυρο" επεισόδιο στο όλο story.
  5. Για την τελευταία σκηνή του 4χ12 εγώ γιατί κατάλαβα ότι Thoughts?
  6. vaso7

    HTC Desire

    Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μια ερώτηση, διαβάζω οτι έχετε αναβαθμιστεί στην 2.3 έκδοση. Εχετε κάνει καποιο ρουτ το κινητό και την έχετε περάσει γιατί εμένα δεν μου έχει εμφανιστεί κάποια τέτοια αναβάθμιση. Οπως καταλαβαίνετε το κινητό δεν το έχω πειράξει καθόλου με ρουτ ή ότι άλλο κάνετε καθώς το φοβάμαι λίγο, αν και τώρα τελευταία το σκέφτομαι πολύ σοβαρά.
  7. Παιδιά καλησπέρα Ειλικρινά χωρίς καμία διάθεση να ξεκινήσω το flame αλλά η σειρά αποκτά καθόλου δράση από το 4ο επεισόδιο και κάτω? Εχω δει μέχρι και το 4ο και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο πανικός για την συγκεκριμένη σειρά! Να συνεχίσω, γίνεται καλύτερο?
  8. vaso7

    The Big Bang Theory

    Ορίστε για να σας λυθούν οι απορίες!!! Link
  9. vaso7

    How I met your mother

    ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!!!! Αρνούμαι να δεχτώ οτι θα
  10. Μια ερώτηση και από μενα. Κάνω τη δήλωση μιας φίλης μου και στη βεβαίωση αποδοχών που της δώσανε δεν αναφέρουν το φόρο που αναλογεί και που παρακρατήθηκε. Το συνολικό της εισόδημα βέβαια είναι μικρό 10000 περίπου οπότε μήπως γι'αυτό δεν το έβαλε ο λογιστής στη βεβαίωση? Τι να κάνω? Να αφήσω ασυμπλήρωτα τα συγκεκριμένα πεδία ή να έρθω σε επικοινωνία με το λογιστή?? Ευχαριστώ
  11. Αυτή η θολούρα ρε παιδιά πως φτιάχνει???? Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Δοκίμασα το clear type τίποτα, δοκίμασα να απενεργοποιήσω το hardware acceleration τρισχειρότερα τα πράγματα! Να φταίει που το έκανα upgrade και όχι καθαρή εγκατάσταση? Αλλά και στο γραφείο που το έβαλα όλα εμφανίζονται μια χαρά, τι στο καλό?
  12. vaso7

    Ολυμπιακός (2011-2012)

    Τελειώνει ο αγώνας, φωνάζουν για την ακύρωση του γκολ. Μετά από ενα τέταρτο θυμούνται και ένα πέναλτι.. Δύο ώρες μετά τον αγώνα θυμούνται και δεύτερο πέναλτι.... Μέχρι αύριο πόσα???
  13. vaso7

    Ολυμπιακός (2011-2012)

    Κουζίνες εσείς??? Σας έτσουξε πολύ στο 92 ε??? Δεν πειράζει και του χρόνου!!!!!
  • Δημιουργία νέου...