Προς το περιεχόμενο

smilefreeware

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    947
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με smilefreeware

  • Ημερομηνία γέννησης 12/02/1966

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://users.sch.gr/vasanagno/

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Πειραιάς
  • Ενδιαφέροντα
    κατασκευή προγραμμάτων

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

smilefreeware's Achievements

  1. Λόγω προσφοράς θέλω να αγοράσω το AUX ASW-H09A4/SUVR1DI 9000BTU INVERTERΜήπως ξέρει κάποιος να μας πει αν έχει περσίδες για δεξιά-αριστερά ? αν έχει επίσης sleep-mode. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ.
  2. 2 Gb (Είχα γράψει 2xDIMM1: GeIL CL4-4-4DDR2-800 1 GB DDR2-800) Θα ήθελα 4 αλλά βαριέμαι να ψάξω πως και τι. Πιο πολύ θέλω 4 επειδή χρησιμοποιώ ram drive (Θα το ήθελα πιο μεγάλο) και το virtualbox.
  3. Τελικά τον πήρα (bracket+καλώδιο=2.9+1.3=4.2€) ACHI στο BIOS + WIN7-32bit και όλα πήγαν κατ΄ευχήν. Copy 1.7Gb από τον SSD στον SSD πήγε με 150 ταχύτητα περίπου. Πολύ καλά , γιατί είναι στον ίδιο δίσκο. Αυτό που έγραψα πριν για γράψε-σβήσε πιο πολύ αναφέρομαι στο derfrag που δεν γίνεται να κάνεις συνέχεια και στα μικρά αρχεία. Η γενική αίσθηση που αφήνει είναι πολύ καλή και νομίζω θα καταλήξει να είναι 2-3 φορές πο γρήγορος (Τώρα τα WIN είναι φρέσκα και δουλεύουν όλα γρήγορα)
  4. Δοκίμασα με το ... <a href="test.pdf" download="test.pdf" target="_blank"><img src="pencil.jpg" border="0">Ολο το βιβλίο</a><br> αλλά δυστυχώς δεν δούλεψε. (Δοκίμασα και με full path /mnt/extSdCard/.....) Το κινητό που έχω είναι το Samsung DUOS GT-S7562
  5. Το φαντάστηκα ότι ήταν security reasons. Από τότε με τους δίδυμους πύργους μπήκε στη ζωή μας η λέξη ασφάλεια. Να κάνεις το τάδε με ασφάλεια, ειδικά στους υπολογιστές μας πρήξανε με τα security. Αντε να απαντήσουν οι Android experts. Υπάρχει εντολή σε htm που να καλώ pdf μέσω του pdf-viewer ? ( ή πρέπει να βάλω την ερώτηση αλλού ?)
  6. Thanks για την απάντηση. Κάπου το έχω δει αυτό με το docs.google.com, αλλά τό θέμα είναι να έχω ένα μενου χωρίς net. Εκτός html , υπάρχει κάτι για να φτιάξω ένα μενου ? Πάντως μου φαίνεται παλαβό να ανοίγει από net , κατευθείαν και να μην ανοίγει μέσω htm. Τι διάολο φοβούνται.
  7. Δηλαδή αν βάλω άλλο browser πχ mozila , opera θα φτιάξει ?
  8. Εφτιαξα 1 htm για να διαλέγω διάφορα αρχεία pdf ή doc. Κάτι σαν menu. Ενώ τα αρχεία pdf ή doc ανοίγουν αν τα καλέσω κατευθείαν , μέσα από την htm δεν ανοίγουν σε Android. Φυσικά σε Win δουλεύουν κανονικά. Υπάρχει κάτι που πρέπει να αλλάξω στον κώδικα ? Χρησιμοποιώ το .. <a href="test.pdf" target="_blank"><img src="pencil.jpg" border="0">Ολο το βιβλίο</a><br>
  9. Με πείσατε να πάρω και εγώ ένα EVO 250GB. Με το παρακάτω σύστημα θα είναι εντάξει ? CPU Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz MB MSI P35 Neo2-FIR/FR / P35 Platinum (MS-7345) BIOS AMI American Megatrends Inc. 2xDIMM1: GeIL CL4-4-4DDR2-800 1 GB DDR2-800 Χρειάζεται να πάρω και θήκη για να γίνει 3.5 , καλώδια κλπ ? Μπορώ αντι για θήκη να τον βάλω πχ. στο "πάτωμα" του κουτιού. Εχω ακούσει ότι στην αρχή είναι όλα γρήγορα αλλά μετά πέφτει αρκετά η ταχύτητα (αληθεύει ?) Πιο συγκεκριμμένα στην αρχή που είναι άδειος ο δίσκος γράφονται με τη σειρά οπότε και έχουμε ταχύτητα. Μετά με τα γράψε-σβήσε τα αρχεία είναι σε κομμάτια στο δίσκο οπότε και πέφτει πολύ η ταχύτητα.
  10. Τώρα το πρόσεξα.Και βέβαια θέλουμε, πες μας τι κάνουμε.
  11. Πολλά από αυτά έχουν εικονίδιο με "print" το οποίο σημαίνει download.
  12. Thanks @oikpro Από τα Splash Lite , powercinema , Progdvb που δοκίμασα καλύτερο είναι το Progdvb. (είναι και free) Δοκίμασα το Progdvb 64bit σε WIN7-64 laptop. Επίσης έκανα copy το φάκελλο εγκατάστασης κάπου αλλού και δούλεψε. Αρα έγινε και portable.
  13. Αγόρασα αυτό το PINNACLE PCTV 340E HYBRID STICK SOLO 19€ (eshop). Εγκατάσταση , κανάλια αναλογικά-ψηφιακά , όλα ωραία. Δυστυχώς σήμερα θέλει ο κύριος PINNACLE 5€ γιατί χρειάζεται Η264. Ανεπίτρεπτο ! να έχω αγοράσει μια συσκευή και να δουλεύει ορισμένο χρόνο. Μετά να λήγει χρονικά και να πρέπει να πληρώσω για να συνεχίσει να δουλεύει. Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να μου γράψετε διάφορους λόγους πχ. φταίει το eshop που το έδωσε στη λήξη του κλπ. κλπ. Δεν με ενδιαφέρει ποιός φταίει. Την PINNACLE ως εταιρεία προσωπικά την ΔΙΕΓΡΑΨΑ. Τέλος, στα σκουπίδια. Λύσεις (ή Ελληνικές πατέντες) 1. Windows 7 (Media Center) Ολα μια χαρά. Και παρακαλώ πολύ με ERT HD χωρίς διακοπές που έκανε το πρόγραμμα της PINNACLE , καθώς και teletext Ελληνικό και όχι κινέζικα παρ'όλο που πληρώθηκαν γι΄αυτό. 2. Splash Lite - the ultimate free HD player! (free) http://mirillis.com/en/products/splash.html Οχι τόσο καλό όσο το Media Center, αλλά είναι μια λύση.
  14. Αν ήταν μόνο εικόνες θα το κατέβαζες με αυτό. http://users.sch.gr/vasanagno/apps.html το "Smile - Pps2Jpg 7.2" (Δεξί κλικ/Take) Δυστυχώς το συγκεκριμμένο είναι εικόνες+κείμενο
  15. smilefreeware

    τέλος η live WEBtv tης ΕΡΤ;

    Στη σελίδα που έγραψα ( http://users.sch.gr/vasanagno/index.html ) έχει και world-tv όπου υπάρχουν κανάλια από όλο το κόσμο και από Αυστραλία.
  • Δημιουργία νέου...