Προς το περιεχόμενο

harisv

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    302
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με harisv

  • Ημερομηνία γέννησης 05/05/1985

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. harisv

    Dragon's Dogma 2

    Παιδια τελικα το game αξιζει? Βλεπω τα reviews να μιλανε θετικα και οι users να το θαβουν. Μετα το elden ring ελεγα να ειναι το επομενο που θα αφοσιωθω αλλα τελικα εχω αμφιβολιες .
  2. Νομιζω μια εναλλακτικη ειναι να κανουμε το raw μετατροπη σε jpeg χωρις επεξεργασια, η να ανεβαζουμε 2-3 στυλ την ιδια φωτο και να λεμε τι προτιμαει ο καθενας.
  3. Θα ηταν ωραιο να ανεβαζαμε φωτογραφιες μας πριν και μετα το processing ώστε να ακουμε συμβουλες τι κανουμε "λαθος". Πχ Προσωπικα βλεπω πολλοι να υπερβαλουν με τα highlight και shadows, η να κανουν πολυ saturated τα χρωματα.
  4. Καλησπερα, Εχω καταληξει αναμεσα σε Dell s2722Qc η S2722DC, που οπως βλεπω η μονη διαφορα ειναι η αναλυση τους? Τωρα η ερωτηση μου ειναι , αξιζει να αγορασω 4κ στις 27" η δεν βλεπεις διαφορα? Η χρηση που κανω ειναι 8 ωρες δουλειας με πολυ excel, και μερικα Σκ οπου θα ασχοληθω με το Lightroom και photo editing. Δεν την θελω για χρηση video game η ταινιες.
  5. Η oled δεν εχουν την φωτεινοτητα των LED αλλα ειναι υπεραρκετη σε φυσιολογικες συνθηκες. Τα μοντελα των 2000nit ωραια εντυπωσιαζουν, πχ τις βλεπεις στο Media Markt που ειναι φωτεινο περιβαλλον και ειναι πολυ φωτεινες. Αλλα δεν νομιζω, καποιος να καθεσαι να δει ταινια με 100% φωτεινοτητα Προσωπικα εχω την Β1 που πολλoi την απορριπταν επειδη δεν ειχε την φωτεινοτητα της C1, και την φωτεινοτητα την εχω στο 60%.
  6. Καλησπερα, Εχω μια sony Α6100 και βρισκομαι στη κλασσικη ερωτηση, ποιο φακο να αγορασω? Ειμαι αναμεσα σε Tamron 17-70mm 2.8 και Sigma 18-50mm 2.8. Λογω ταξιδιων δεν θελω να μπλεξω με prime φακους, αλλα να εχω ενα φακο για ολες τις χρησεις. Εχει βρεθει κανενας σε παρομοιο διλημμα για να μου πει τις εντυπωσεις του?
  7. Παιδια τα καταφερα και εγω χτες το βραδυ με payzy. Εβαλα συνδρομη για μερικα χρονια, λογικα θα ειμαι ενταξει μεχρι το PS7. Δοκιμασα και μεσω το PS5 , browser και κινητου αλλα τιποτα δεν περνουμε, παρα μονο μεσω του App (χωρις VPN).
  8. Δοκιμασα με payzy αλλα κολλησε το θεμα οταν ζηταει βεβαιωση επαγγελματος. Ειμαι μονικος κατοικος εξωτερικου και ζηταει εγγραφα με διευθυνση επαγγελμα κλπ., οποτε λεω καλυετερα να δοκιμασω FUPS.
  9. Υπαρχει καποιος που εχει δοκιμασει να κανει μεσω FUPS? Εχω κολλησει στο τροπο πληρωμης στο 5sim.net, εχω δοκιμασει διαφορες καρτες και καμια δεν δουλεύει
  10. Αυτο το προβλημα το εχω και εγω και οφειλεται οτι εχεις φορτωσει το wallet και δεν αγοαραζεις απο την καρτα. Πιστευω οταν αγοραζεις games δεν υπαρχει θεμα και προχωρανε κανονικαοι αγορες. Εχω διαβασει οτι ο μονος τροπος για να προχωρησει σε deluxe ειναι να αγορασεις και games ωστε να τραβηξει ενα μικρο ποσο απο την καρτα. Τον τροπο με proxy δεν το εχω δοκιμασει
  11. αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν θελεις να ανανεωσεις ps plus λογικα θα εχεις θεμα. Αν το εχεις μονο για να αγοραζεις παιχνιδια συμφωνω.
  12. Παντως απο το wallet ειχα θεμα με την ανανεωση του psplus, μονο games με αφηνε να αγοραζω. Αρα δεν θεωρω τοσο καλη ιδεα να εχω λεφτα στο wallet.
  13. harisv

    Επιλογή Android TV Box

    Το θεμα ειναι οτι το km2 plus , εκτος απο dolby vision, δεν παιζει ουτε HRD, αυτο σημαινει οτι το 2023 αγοραζεις ενα box που απλα παιζει 4k. To θεωρω απαραδεκτο για νεο μοντελο και ειδικα οταν το στα specs φαινεται να εχει. Οσο αφοαρα τα updates τραγικο και αυτο , αλλα τουλαχιστον το γνωριζα οτι δεν προκειται να παρει update.
  14. harisv

    Επιλογή Android TV Box

    Σε ξενα forum και στο youtube, πολλοι παντως εχουν το ιδιο θεμα. Δεν ενεργοποιειται το HDR στην τηλεοραση. Αν καποιος εδω στο forum εχει το km2 plus και του παιζει hdr ας μας ενημερωσει. Γιατι εγω απο αυτο που βλεπω δεν θα το προτεινα σε καποιο να το αγορασει η τηλεοραση του υποστηριζει hdr.
  15. harisv

    Επιλογή Android TV Box

    Ναι, βαζω να παιξει καμια ταινια hdr απο kodi , και δεν το παιζει σαν hdr. Μετα εβαλα την ιδια ταινια με το mibox και η τηλεοραση το παιζει σαν hdr. Εχω κοιταξει και στις επιλογες και ειναι ενεργοποιημενο. Μετα διαβασα και στο internet οτι δεν παιζει ακομα hdr και περιμενουν update. Τερμα απογοητευση με το km2 plus, το εβαλα ηδη για πουλημα.
  • Δημιουργία νέου...