Προς το περιεχόμενο

Christopher_B

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    80
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Christopher_B

  • Ημερομηνία γέννησης 19/11/1966

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

991 προβολές προφίλ

Christopher_B's Achievements

  1. Christopher_B

    Official Whiskey Topic

    Ρε φιλε πλακα μας κανεις τωρα, μας προκαλεις δηλαδη, μη γραφεις και τελειωσε, κανενας δε σε υποχρεωνει!
  2. Christopher_B

    Official Whiskey Topic

    Γεια σας, παιδια να ρωτησω, για αρχαριο τι θα προτεινατε για καπνιστο χωρις να ξεφυγουμε σε τιμη! Ενημερωτικα ειμαι του "μπερμπον"!
  3. Γεια σας, εκδοθηκε μαλλον ο τελευταιος μου "Εκαθαριστικος" με το "myHome Enter +" μιας και "14/03/2023" παω αλλου, μαλλον "Γ1". Εχω να πω οτι ευτυχως που προλαβα και το εκανα τοτε, δε μπορω να φανταστω τι θα πληρωνα εαν δε το ειχα κανει, εννοειτε οτι γ@μηθηκ@με στην οικονομια και ευτυχως με το καλο καιρο που ειχε μεχρι προσφατα, ο εκαθαριστικος που μου εκδοθηκε σημερα ειναι πολυ λιγα χρηματα!!!!!!!! Να σχολιασω οτι μενω εκπληκτος με τις βλακιες που γραφετε ορισμενοι και υποστηριζετε τους παροχους λες και ειναι δικη σας μπιζνα, ναι ρε σεις μας κατακλευουν και δε νοειτε να υπαρχει αυτη τη στιμγμη KWH παραπανω απο 0,10, τι λεμε τωρα, βαλτη ειστε ρε παλικαρια? Προσπαθειτε να δικαιολογησετε τι δηλαδη, οτι μας εχουν κατακλεψει στην κυριολεξια με την πληρη υποστηριξη της Κυβερνησης, πουληστετα αλλου αυτα ετσι, τωρα ξερω τι θα γραψετε αλλα τα κομματικα σας καφριλικια αλλου, εδω δε περνανε!
  4. Christopher_B

    Battlefield 2042

    Μολις ημουν σε ενα σερβερ που αδειαζες γεμιστηρες επανω τους και δε καταλαβαιναν τιποτε, με τα MAV καθαριζαν τα TANK με 2 βολες απο οποιο οπλο(του MAV) και εαν χρησιμοποιουσαν, μιλαω για επισημο σερβερ, ωραια ατμοσφαιρα!
  5. Christopher_B

    Battlefield 2042

    Γεια σας, ρε παιδια εχετε και εσεις προβλημα με το Easy Anti Cheat, σας πεταει εξω? Αρχισα να την παθαινω μετα το τελευταιο update αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι φταει αυτο, μαλλον την πατησα με το εβαλα το STEAM ξανα και αυτο εγκατεστησε ενα ακομη EAC. Εκανα διαφορα απο το forum της EA και για μερικες ημερες δεν ειχα θεμα εως οτου προολιγου που με πεταξε εξω ενω επαιζα Online.
  6. Πηρα τηλ., για 2 ωρες που εκοψαν το ρευμα, στην κυριολεξια, μου χρεωνουν επανασυνδεση. Καταραμενη η ωρα και η στιγμη που γυρισα στη Ελλαδα απο το εξωτερικο, πραγματικα δε πιστευα οτι θα το ελεγα ποτε αυτο, καταραμενη!
  7. Οχι, δεν ειχα ποτε "παγια εντολη" και τι σχεση η καταναλωση, ασε που βασικα ειναι μειωμενη σε σχεση με πριν. Στο προγραμμα δεν εχει ορια καταναλωσης!
  8. Κανονικοτατα, διαιρει και βασιλευε, ακομη δεν ανακοινωθηκε κατι και ηδη υπαρχουν αναρτησεις που χρηστες ειναι ετοιμοι να φαγωθουν μεταξυ τους, οχι αυτος καιει πολυ, οχι ο αλλος και περισσοτερο να του παρουμε το κεφαλι. Βασικα θα εφαρμοσουν το απλο διαιρει και βασιλευε, οποιος εχει χαμηλη καταναλωση θα ειναι ο καλος και ο αλλος με την πολυ ο κακος, μονοι μας θα βγαλουμε τα ματια μας οπως παντα. Διολου παραξενο μιας και ξερουν το "σεναριο" εφαρμογης εδω και 50+ χρονια στη χωρα των ηλ....ν!
  9. Καθε 2 μηνες ερχεται για καταμετρηση ρε συ, τι να σου πω, τωρα εαν αυτο εχει αλλαξει και δε το πηρα χαμπαρι δε ξερω!
  10. Οτι καταμετρει η ΔΕΔΔΗΕ! Εννοω οτι ειχα πολυ χαμηλη καταναλωση, εννοειτε ηταν διαστημα που δεν δουλευε κλιματισμος αλλα και παλι τοσο χαμηλη καταναλωση δεν ειχα ποτε αλλοτε, εσπασα το προηγουμενο ρεκορ χαμηλης καταναλωσης που ειχα λιγο καιρο πριν!
  11. Εχθες μου ηρθε ο εναντι για τη περιοδο 1/6/22 εως 27/7/22, εχω σπασει ολα τα ρεκορ χαμηλης καταναλωσης στο σπιτι μιλαμε, δε πιστευω αυτο που βλεπω στο pdf της ΔΕΗ!
  12. Γεια σας, ενημερωτικα κοβουν το ρευμα ειτε με ειτε χωρις ενημερωση, ερχεται το κοβει και τρεχα μετα. Δε τους καιγεται καρφι για απολυτως τιποτε! Ενημερωθηκα απο γνωστους οτι χωρις απολυτως καμια ενημερωση παρα μονο αυτη που υπαρχει στο λογαριασμο της ΔΕΗ τους εκοψαν το ρευμα.
  13. Γεια σας, σημερα ειχα κατι κλησεις και απο οτι εψαξα βρηκα οτι το νουμερο ειναι απο πωλητες που εχει μισθωσει η ΔΕΗ, σαν και αυτον που εκανα το συμβολαιο μεσω τηλεφωνου για το myhome enter+ δηλαδη. Δεν απαντησα σε καμια γιατι δε το προλαβα, ξερει κανεις τι προτεινουν μιλησε κανενας μηπως, θα ενημερωσω εαν αυριο μιλησω μαζι τους και εγω! Χαιρετισμους
  14. Περαστικα!! Τέλος στις εκπτώσεις της ΔΕΗ με το νέο καθεστώς στην αγορά ενέργειας (msn.com)
  • Δημιουργία νέου...