Προς το περιεχόμενο

bachtis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    414
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με bachtis

  • Ημερομηνία γέννησης 02/02/1950

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

bachtis's Achievements

  1. bachtis

    TP link powerline disconnections

    Δηλαδή εκτός από το να δοκιμάσω σε άλλη πρίζα προφανώς τεχνικά δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να το ελέγξω ετσι?
  2. Καλησπέρα, Έχω ένα powerline της TP link και έχω πολλές αποσυνδέσεις. Το κομμάτι που συνδέεται με το router (δεν θυμάμαι πώς λέγεται) βγάζει έναν άσχημο και περίεργο ήχο. Πιστεύετε πώς πάει για φούντο?
  3. Τσέκαρα κάπου αυτήν την λύση αλλά δεν βγάζει καν την επιλογή αυτή το BIOS...
  4. Παίδες καλησπέρα, Πήρα Laptop Acer Aspire 3 και προσπαθώ να βάλω τα windows 10. Έχω φτιάξει USB boot stick, φορτώνει εγκατάσταση αλλά δεν βρίσκει τον SSD σκληρό δίσκο, οπότε δεν κάνει εγκατάσταση και έχω κολλήσει και απελπιστεί... Τί να κάνω?
  5. bachtis

    Android radio fm

    Ευχαριστώ παίδες
  6. bachtis

    Android radio fm

    Το έκανα κι εγώ βασικά.... Είναι γενικό στα Xiaomi Red Mi Note 7 μου είπανε... Καμια ενημέρωση αν βγει μόνο
  7. bachtis

    Android radio fm

    Το θέμα είναι ότι η ενσωματωμένη εφαρμογή όταν κάνω περατζάδα στους σταθμους κολλάει σε μια συγκεκριμένη συχνότητα (102,5) και μπλοκάρει όλη η εφαρμογή... Το πήγα στο service και ξαναπέρασαν τις εφαρμογές αλλά γιοκ. Τι να κάνω?
  8. bachtis

    Android radio fm

    xiaomi red mi note
  9. bachtis

    Android radio fm

    Καλησπέρα, Υπάρχει κάποια εφαρμογή ραδιοφώνου που να παίζει χωρίς internet? Free πάντα....!!!!
  10. Καλησπέρα, Έχω κατεβάσει το Messenger (χωρίς fb) και δεν με αφήνει να συγχρονίσω. Δεν μου βγάζει καν το κουμπί Syn contacs (βλέπε εικόνα από σχετικό tutorial). Δοκίμασα και απεγκατάσταση και άλλη έκδοση χωρίς αποτέλεσμα... Τι να κάνω??
  11. bachtis

    αποστολή σε UTF-8

    Kαλησπέρα! Έχω φτιάξει μια φόρμα για την εταιρεία που δουλεύω, η οποία αποστέλλει μηνύματα τα οποία εμφανίζονται σωστά σε όλα εκτός από το Outlook!!! Μετά από ψάξιμο κατέληξα ότι πρέπει να "εξαναγκάσω" την φόρμα μου να το στέλνει σε σωστή κωδικοποίηση (UTF-8)...!!!! Γιατί από ότι διάβασα άπαξ και είναι ρυθμισμένο σωστά το Outlook είναι θέμα αποστολέα... Βρήκα κάτι τέτοιο: <form accept-charset="UTF-8"> Έχετε καμιά άλλη γνώμη, ιδέα??
  • Δημιουργία νέου...