Προς το περιεχόμενο

kostis_74

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    157
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με kostis_74

  • Ημερομηνία γέννησης 27/06/1974

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

kostis_74's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Τι να πω, τόσα χρόνια με τα win 7 δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω θα με αφήσει να εγκαταστήσω την τελευταία ενημέρωση χωρίς να εγαταστήσω την προηγούμενη που έχει πρόβλημα; Και τέλος μετά την πάροδο των 30 ημερών θα μου εγκαταστήσει πάλι την ενημέρωση που έχει πρόβλημα, ή θα έχει αφαιρεθεί από την Microsoft και δεν θα μου την εμφανίσει στο windows update; Ευχαριστώ!
  2. Και είναι ασφαλές κατά την γνώμη σας να μην την περάσω την συγκεκριμένη μιας και είναι από ότι είδα ενημέρωση ασφαλείας;
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει αυτή η επιλογή σε εμένα που έχω Home έκδοση. Το έκανα αυτό αλλά μία λογιστική εφαρμογή που χρησιμοποιώ μου πετάει error, και αν περάσω τις ενημερώσεις δουλεύει μία χαρά. Υπάρχει δυνατότητα να απομονώσω μόνο την εφαρμογή kb4549951, και να περάσω την τελευταία kb4550945 μήπως και δουλέψει;
  4. Καλημέρα παιδιά όντως πήγα και εγώ στην ΔΕΗ της περιοχής μου, και μου είπαν 130 ευρώ για αλλαγή ονόματος. Αυτό άλλαξε από ότι μου είπαν τώρα τελευταία, και δεν πηγαίνει πλέον η εγγύηση βάσει των τετραγωνικών. Ρώτησα επίσης αν μπορώ να το πληρώνω σε δόσεις στους επόμενους λογαριασμούς και μου είπαν δεν γίνεται και για να συνεχιστεί η διαδικασία θα πρέπει να πληρωθεί εφάπαξ στο υποκατάστημα.
  5. Καλημέρα, έχω αυτό το τηλέφωνο και από εχθές το πρωί ξαφνικά εκεί που μιλάω ή πάω να κάνω κλήση χάνεται το σήμα και μετά από κανα 2 δευτερόλεπτα επανέρχεται. Έχω cosmote αν παίζει ρόλο. Σήμερα άλλαξα από τις ρυθμίσεις τα Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, το προτιμώμενος τύπος Δικτύου και από WCDMA(προτιμώμενο)/GSM το άλλαξα σε Μόνο GSM και από το πρωί έχω full σήμα με όλα ok ως τώρα. Μόνο που από ότι είδα πλέον με δεδομένα έχω 2G και όχι 3G που είχα ως τώρα. Θα έχω κάποιο πρόβλημα αν το αφήσω έτσι; Και αν ξέρει κάποιος που μπορεί να οφείλεται; Ευχαριστώ!
  6. Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις σχετικά με την φετεινή δήλωση και αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει. 1. Σχετικά με την δήλωση όσον αφορά την δευτερεύουσα κατοικία. Τόσα χρόνια στους μήνες ιδιοκατοίκησης βάζω 12 μήνες, και εχθές μου είπε ένας γνωστός ενός φίλου λογιστής να βάλω 3 μήνες για να μην με πιάσει τεκμήριο και κάνω ανάλωση κεφαλαίου μου είπε. Είναι σωστό αυτό ώστε να το αλλάξω το 12 μήνες σε 3 μήνες; Θα έχω κάποιο πρόβλημα επειδή και εγώ και οι γονείς μου μπορεί να πάμε και παραπάνω από 3 μήνες στο σπίτι και δεν κόβουμε το ρεύμα. Επίσης να πω ότι στο ίδιο οικόπεδο υπάρχει κολλητά και του αδερφού μου το σπίτι σε ίδια τετραγωνικά το οποίο ο λογιστής του το δήλωσε 12. 2. Στο Ε1 εκεί που λέει στον κωδικό 727 για την "τοκοχρεολυτική απόσβεση δανείων οποιασδήποτε μορφής" επειδή το δάνειο για το αυτοκίνητο που είχα το 2016 ήταν μισό-μισό με τον πατέρα μου βάζω το ποσό που μου βγάζει ή το διαιρώ αυτό το ποσό δια δύο; Ευχαριστώ!
  7. Λογιστής ενός φίλου μου το είπε αυτό για αυτό παραξενεύτηκα και είπα να σας ρωτήσω μήπως και γνωρίζει κάποιος να μου πει.
  8. Καλημέρα, 1. Σχετικά με την δήλωση όσον αφορά την δευτερεύουσα κατοικία. Τόσα χρόνια στους μήνες ιδιοκατοίκησης βάζω 12 μήνες, και εχθές μου είπε ένας γνωστός ενός φίλου λογιστής να βάλω 3 μήνες για να μην με πιάσει τεκμήριο και κάνω ανάλωση κεφαλαίου μου είπε. Είναι σωστό αυτό ώστε να το αλλάξω το 12 μήνες σε 3 μήνες; Θα έχω κάποιο πρόβλημα επειδή και εγώ και οι γονείς μου μπορεί να πάμε και παραπάνω από 3 μήνες στο σπίτι και δεν κόβουμε το ρεύμα. Επίσης να πω ότι στο ίδιο οικόπεδο υπάρχει κολλητά και του αδερφού μου το σπίτι σε ίδια τετραγωνικά το οποίο ο λογιστής του το δήλωσε 12. 2. Στο Ε1 εκεί που λέει στον κωδικό 727 για την "τοκοχρεολυτική απόσβεση δανείων οποιασδήποτε μορφής" επειδή το δάνειο για το αυτοκίνητο που είχα το 2016 ήταν μισό-μισό με τον πατέρα μου βάζω το ποσό που μου βγάζει ή το διαιρώ αυτό το ποσό δια δύο; Ευχαριστώ!
  9. kostis_74

    Πρόβλημα με update σε windows 7

    Κανένας παιδιά κάποια απάντηση; Έκανα ξανά εγκατάσταση αλλά από εχθές το βράδυ ψάχνει αλλά τίποτα.
  10. Καλησπέρα, έβαλα σήμερα σε ένα Lg E500 τα windows 7 home premium sp1 x86 Greek και δεν μπορώ εδώ και 6 ώρες να κάνω ενημερώσεις. Ψάχνει αλλά δεν κάνει κάτι. Έχω δοκιμάσει και το windows update diagnostic και το windows 6.1 ΚΒ3102810 αλλά τίποτα. Επίσης 2 φορές έκλεισε μόνος του.Να είναι λόγω των update; Μέχρι εχθές που είχα Vista ήταν μία χαρά. Κάποια ιδέα; Ευχαριστώ!
  11. kostis_74

    imgur.com

    Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω η σελίδα www.imgur.com είναι ασφαλής επειδή το antimalware μου το μπλοκάρει; Ευχαριστώ!
  12. kostis_74

    Πρόβλημα με Sony Xperia E4

    Καλησπέρα, εδώ και 1 μήνα πήρα ένα Sony Xperia E4, και σήμερα με το που ανοίγω 3G ή wifi κάνει restart. Το έχει αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος αυτό; Ευχαριστώ!
  13. kostis_74

    Sony xperia E4

    Καλησπέρα, Αγόρασα ένα Sony xperia E4 και έχω περάσει με bluetooth 4-5 .pdf αρχεία. Δεν μπορώ να βρω με τίποτα που έχουν αποθηκευτεί έτσι ώστε να τα σβήσω. Το μόνο που πρόλαβα να δω όταν μεταφερόταν με το bluetooth είναι storage/... Καμία λύση; Ευχαριστώ!
  14. kostis_74

    Βελτίωση Σήματος Wi-fi

    Καλησπέρα, Είμαι σε ένα μεγάλο ιδιωτικό χώρο και θα ήθελα να ενισχύσω το σήμα του wi-fi για ένα tablet που έχω. Κάτι που μπορώ να αγοράσω από κάποιο μαγαζί για ενίσχυση του σήματος; Ευχαριστώ!
  • Δημιουργία νέου...