Προς το περιεχόμενο

sb68s

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    145
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με sb68s

  • Ημερομηνία γέννησης 25/12/1968

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.356 προβολές προφίλ

sb68s's Achievements

  1. Πρiν είχα Forthnet-Nova Adsl και καρτοκινητά Cosmote. Με sms έλαβα ειδοποίηση ότι στις 8/2 ξεκίνησε η διαδικασία, επίσης παρακολουθούσα μέσα από την εφαρμογή της Cosmote την εξέλιξη (στο πεδίο παραγγελίες). Είναι ακριβώς 14 ημέρες (7 από τον Ιανουάριο από 25/1 και 7 από τον Φεβρουάριο). Ίσως επειδή είμαι Κέρκυρα και το Dslam βρίσκεται πολύ κοντά και είχε διαθεσιμότητα έγινε τόσο γρήγορα η διαδικασία. Παρεπιπτόντως η Cosmote και η Nova φτάνανε μέχρι 100άρα ενώ η Vodafone μέχρι 50άρα.
  2. 25/1 καταχωρήθηκε η αίτηση τηλεφωνικά, σε μια εβδομάδα περίπου ήρθε ο εξοπλισμός, 9/2 ξεκίνησε η διαδικασία φορητότητας, 10/2 είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία. Τηρήθηκε απαρέγκλιτα το 14ήμερο για το δικαίωμα υπαναχώρησης παρότι ζήτησα να μην ισχύσει.
  3. Θα πρέπει να περάσουν 14 ημέρες (είναι το διάστημα στο οποίο έχεις τη δυνατότητα να ασκήσεις το δικαίωμα της υπαναχώρησης), από την 15η ημέρα ξεκινά η διαδικασία της φορητότητας.
  4. Πάντως τώρα που μίλησα στο chat με την υποστήριξη της Cosmote δεν το παρέχουν δωρεάν αλλά με χρέωση 28€ περίπου παρότι τους ανέφερα ότι υπάρχει συδεδεμένος συναγερμός.
  5. Δύο ερωτήσεις για τους γνώστες του θέματος: 1) Σε αυτά τα χρήματα κάποια καλύτερη πρόταση από αυτό, μειονεκτήματα/πλεονεκτήμτα για βασική χρήση Lenovo 14άρι 2) Τη γνώμη σας για αυτό/αντιπροτάσεις (βασική χρήση) Dell 15άρι Ευχαριστώ προκαταβολικά
  6. sb68s

    Ψησταρια Υγραεριου

    Παρέλαβα χτες την πλάκα ψησίματος για την ψησταριά μου, πριν την πρώτη χρήση της υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω/κάνω. Η πλάκα είναι αυτή: Weber 7598
  7. sb68s

    Ψησταρια Υγραεριου

    Η πρώτη ψησταρία που είχα ήταν μια barbecook αγορασμένη από την "Παρουσίαση", μετά από λίγο χαλάσανε οι καυστήρες: Ελλάδα 100€ το ανταλλακτικό, Βέλγιο στο επίσημο site της εταιρείας 11€ αλλά δεν το στέλνανε Ελλάδα γιατί έπρεπε να επικοινωνήσω με τον τοπικό αντιπρόσωπο. Αποτέλεσμα, την πέταξα στα σκουπίδια, τη μαζεψε ο γείτονας και την χρησιμοποιεί μέχι σήμερα με χρήση κάρβουνου χωρίς να έχει πάθει τίποτα παρότι είναι εκτεθειμένη σε όλες τις καιρικές συνθήκες......
  8. sb68s

    Ψησταρια Υγραεριου

    Κάθε φορά που καθάριζα τον κάδο της ψησταριάς (7-8 ψησίματα) άλλαζα θέση στα flavorized bars αλλά και στις σχάρες (μέσα με έξω πλευρά). Τα συγκεριμένα 3 flavorized bars από την αρχή της χρήσης είχαν εμφανίσει σημάδια σκουριάς και αυτή ήταν και η αιτία επικοινωνίας μου με την αντιπροσωπεία μετά από 7 μήνες χρήσης από την αγορά της. Αυτά τα τρία είναι σήμερα αυτά που έχουν σκουριάσει εντελώς και το ένα άρχισε να τρυπάει. Τα άλλα δύο είναι στην κατάσταση που πρέπει να είναι μετά από 3+ χρόνια χρήσης. Έχω κρατήσει τις φωτογραφίες που είχα στείλει τότε και κάποια στιγμή θα τις ανεβάσω. Μίλησα σήμερα μαζί τους και τις επόμενες μέρες θα έχω νεώτερα.
  9. sb68s

    Ψησταρια Υγραεριου

    Η εμπειρία μου πάντως από την 1η επαφή που είχα μαζί τους τον Σεπτεμβρη του 2019 δεν μου δίνει και μεγάλη αισιοδοξία για τη διάθεση τους να εξυπηρετήσουν. Ίσως εάν ήμουν Αθήνα και είχα προσωπική επικοινωνία να υπήρχε διαφορετικό αποτέλεσμα. Θα κάνω την προσπάθειά μου πάντως και θα ενημερώσω.
  10. sb68s

    Ψησταρια Υγραεριου

    Ευχαριστώ για το λινκ, θα μιλήσω πάλι μαζί τους
  11. sb68s

    Ψησταρια Υγραεριου

    Εάν δείτε και στο site της εταιρείας στην Αμερική οι όροι εγγύησης είναι σαφείς: SPIRIT GAS GRILL Cookbox - 10 years, no rust through/burn through (2 years paint excluding fading or discoloration) Lid assembly - 10 years, no rust through/burn through (2 years paint excluding fading or discoloration) Stainless steel burner tubes - 10 years, no rust through/burn through Stainless steel cooking grates - 5 years, no rust through/burn through Stainless steel Flavorizer bars - 5 years, no rust through/burn through Porcelain-enameled cast iron cooking grates - 5 years, no rust through/burn through All remaining parts - 2 years https://www.weber.com/US/en/warranties.html Οπότε σύμφωνα με τα παραπάνω η εταιρεία είναι καλυμμένη......
  12. sb68s

    Ψησταρια Υγραεριου

    Εμαγιέ, τώρα θα πάω σε ανοξείδωτα
  13. sb68s

    Ψησταρια Υγραεριου

    Ήτανε απόλυτοι: η σκουριά δημιουργήθηκε επείδη δεν καθαρίστηκαν από προηγούμενα ψησίματα. Βέβαια δεν μου απάντησαν γιατί δεν σκούριασαν όλα. Θα ψάξω να βρω τις φωτογραφίες που τους είχα στείλει και να τις ανεβάσω. Νομίζω ότι η εγγύηση για τα flavorized bars δεν ισχύει πλέον.
  14. sb68s

    Ψησταρια Υγραεριου

    Σκουριά είχε εμφανιστεί από τον 1ο χρόνο, μίλησα με την αντιπροσωπεία, έστειλα φωτογραφίες και το απέδωσαν σε μένα διότι και καλά έπρεπε να τα καθαρίζω μετά από κάθε ψήσιμο και αφού δεν το έκανα ήταν δική μου υπαιτιότητα.......και φυσικά δεν τα αντικαταστήσανε.
  15. sb68s

    Ψησταρια Υγραεριου

    Κάποια πρόταση, εάν το έχει ψάξει κάποιος, για αντικαταστήσω τα flavorized bars της Weber Spirit 320 Classic; Μετά από τρία+ χρόνια χρήσης σκουριάσανε τα 3 από τα 5 και το ένα άρχισε να τρυπάει.
  • Δημιουργία νέου...