Προς το περιεχόμενο

af8artos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    236
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με af8artos

  • Ημερομηνία γέννησης 28/09/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Rhodes

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.045 προβολές προφίλ

af8artos's Achievements

  1. ωραια ! σε ευχαριστώ πολύ φιλε μου. Εν αναμονη λοιπον και εγω.
  2. Αστα να πανε...σχεδον 2 μηνες περιμενα για το τιποτα τελικα... Ειμαι στην φαση που μου ζητησαν και τους εστειλα βιντεο και περιμενω απαντηση τους. με ελτα απλο ή συστημένο το εστειλες? τα μεταφορικα στα πιστωνουν πισω μετα?
  3. καλησπέρα παιδιά! Το bmax b7 pro πεθανε πριν λιγο την ωρα που πηγα να του βαλω Kodi ...απλα εσβησε και πλεον δεν δειχνει να παιρνει ρευμα. συνολικα να το ειχα δουλεψει 4-5 ωρες απο την μερα που το παρελαβα. το ειχα να δουλευει σε perfomance mode. ανοιξα ticket και ζητησα επιστροφη.
  4. Το Pc δεν ειναι η κυρια πλατφόρμα που παιζω games καθως εχω και Ps4 pro και Xbox one X και Nintendo Switch οποτε δεν θελω να χωσω 500-600 ευρω για καρτα γραφικων. Απλά θελω να φυγω απο την 480 με τα 4gb και να παω σε αξιοπρεπη καρτα των 8gb δινοντας ελαχιστα χρηματα παραπανω απο αυτα που πουλησα την 480...αρα ειναι μονοδρομος να παω σε 580/90 καθως οπως ειπα το συστημα ειναι στημενο μονο για amd με freesynch προδιαγραφες εως και το Monitor.
  5. Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους θα ήθελα την βοήθεια σας . Χθες πούλησα την κάρτα μου ( Sapphire Rx 480 4gb ) και είμαι σε αναζήτηση κάποιας καινούριας σε σχετικά προσιτό κόστος . τελικά σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά της Sapphire Rx 590 8GB Special Edition . ( To συστημα μου ειναι στημένο πάνω σε amd ryzen 5 1600 , 16gb και freensynch 29 ultrawide monitor) http://sapphirenitro.sapphiretech.com/en/590-SE.html είναι σοφη επιλογή ? την συγκεκριμενη καρτα την βρίσκω απο το αγγλικό amazon στις 249 λίρες οπου με την μετατροπη μέσω του amazon παει στα 311 ευρω. Αν επιλεξω να πληρωσω σε λιρες μου βγαζει 266 (299 ευρώ ...δεν ξερω αν η eurobank Μου βαλει καποιο καπελο μετα) . Επισης απο το amazon.de υπαρχει τιμη σε ευρω στα 289 + μεταφορικά ( δεν τσεκαρα ποσα ειναι) ποιος τροπος και απο που με συμφερει να την αγορασω ? ευχαριστω προκαταβολικα
  6. Καλησπέρα σε όλους να ενημερώσω ότι απο χθες ξαφνικά βρεθηκαν στο public ροδου η καινουρια εκδοση του VR (zvr2) ...δεν το είχα πάρει χαμπάρι μεχρι μιση ωρα πριν κλεισει το καταστημα σημερα. εννοειται πως το χτυπησα χωρις δευτερη κουβεντα και με το -10% ως υπαλληλος μου βγηκε στα 179 ευρώ!! δεν υπηρξε καμια ενημερωση σε mail , δεν το γνωριζε κανεις πωλητης κτλ...εχει το ιδιο κουτί οποτε περασε incognito!
  7. Μόλις μιλησα τηλεφωνικα με το support του germanos.gr και επιβεβαιωσα οτι οι ποντοι θα μπουν κανονικα με την εκκαθαριση του λογαριασμου το οποιο θελει 3 μερες περιπου. μου ειπε οτι το περιβαλλον που γινεται η πληρωμη ειναι μεσω της εθνικης τραπεζας και δεν εχει καμια σχεση με τους ποντους επιστροφης...απλα εκεινοι εχουν την συγκεκριμενη συνεργασια . επισης μου ειπε οτι το αναφερει και στο site οτι δεν μπαινουν αμεσως οι ποντοι.
  8. Εγω παραγγειλα το Χρυσό Xbox one x με το battlefield V σε επικοινωνια με την τραπεζα μου ειπε οτι θα παρω κανονικα το 20% επιστροφή απλά επειδή δεν εχει κανει ακομα procces την πληρωμη μου ο γερμανος θα καθυστερησει να φανει το ποσο. Γενικά δεν είναι ολα τα προιοντα με επιστροφη αλλα μονο οσα εμφανιζει οταν πατας στο banner της διαφημισης του site .
  9. εγω φετος χρησιμοποιω ενα καινουριο αντισταμινικο τριτης γενιας , το bizal 20mg και μπορω να πω οτι σχεδον δεν καταλαβαινω οτι περναω την περιοδο της αλλεργιας. το πινω καθημερινα εννοειται.
  10. Παιδιά το θέμα κατάντησε γραφικό....έλεος πια!!! Είμαι μέλος στο insomnia σχεδόν 12 χρόνια με 100 αξιολογήσεις...θα παίζουμε τώρα με τα λόγια αν η τιμή ήταν αληθινή? στοιχεία και φώτο απο την αποδειξη? Μήπως να δώσουμε και Ε1?? Ας σοβαρευτούμε λιγάκι.... Καλορίζικο σε όσα παιδιά βοήθησα και απέκτησαν σε αυτή την σούπερ τιμούλα αυτό το καταπληκτικό κινητό...
  11. μηπως ειναι το lenovo phab 2 pro ? νομιζω αυτο ειχε μια τρελη αρχικη τιμη λογο augmented reality ...αλλα σαν συσκευη δεν αξιζει
  12. από πίσω το κουτί έχει οδηγίες βιβλιαράκι κολλημένο στα ελληνικά και πιο κάτω αυτοκόλλητο της infoquest.
  13. Ρε παιδια δεν ειναι τοπικη προσφορα....οπου και να πατε και εχει διαθεισιμο το Mi 6 ....299 θα το παρετε...
  14. Εγω πηγα για να παρω κινητο για την κοπελα μεχρι 200... και ρωτωντας για καποια δυνατη προσφορα εκτός του site μου ειπε " α εχω και Mi 6 στα 299! " ....εννοεται χωρις δευτερη σκεψη το πηρα για μενα και το redmi note 3 pro το δινω στην κοπελα μου.
  15. Ρόδου . εννοειται σφραγισμενο κανονικα στην συσκευασια του. Δεν μιλαμε για εκθεσιακο.
  • Δημιουργία νέου...