Προς το περιεχόμενο

Constantine_raz

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    59
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Constantine_raz

  • Ημερομηνία γέννησης 15/11/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Constantine_raz's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

8

Φήμη

  1. Πέντε χρονια εγγύηση και μια απο τις καλύτερες τηλεοράσεις για αγώνες ή παιχνιδοκονσόλα απο πάμπλικ. Μόλις παρέλαβα απο κατάστημα, η τηλεόραση είναι πολύ καλή για τα χρήματα αυτά... και ίσως λίγα παραπάνω
  2. Απο τη στιγμη που θα κυκλοφορησει/κυκλοφορει motorola g , δυσκολα πιστευω αξιζει να ασχοληθει κανεις με αλλα κινητα σε χρηματικο ποσο της ταξεως των 100~150 ευρω.
  3. Μόνο αν χρειαζεσαι την τεχν. IPS-Panel που εχει η LG.Αλλιως ειναι ιδιες σχεδον και οι 2.Η Samsung εχει λιγο καλυτερη φωτεινοτητα 300 εναντι 250 της LG,η οποια απο την αλλη εχει IPS.
  4. Δε ξέρω firmware γτ την έχω δώσει σε φιλο,άλλα να ξέρεις οτι με αναβάθμιση κανονικά απο σερβίς σέντερ μπορείς.απλα θέλει κυνήγι με τους μ@λ%*€%ς...
  5. αν πάρεις windows os παίρνεις νοκια απλα,για μένα πάρε note.σε αυτά τα χρηματα είναι ιδια και να διαλέξεις οτι σου αρέσει,στο τέλος της ημερας το ativ s σου αφήνει μια αισθηση έλλειψης και το note μια ευχαριστησης
  6. Πατήστε στο λινκ του συμφορουμιτη μας την επιλογή άσπρου η μαύρου.Κατω από την τιμη
  7. Κανονικά!μπείτε με λογαριασμό πλαισιου και παραγγείλετε...για όσους ενδιαφέρονται πάντα
  8. Προσφορά δεν είναι οτάν είναι +30 γιουρια πανω απο χαμηλότερη τιμή στα σκρουτζομαγαζα,οπως υποδειξανε οι φιλτατοι,αλλα μια καλη πρόταση για οποίον θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο...(λεεμεε τωρα)
  9. http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/samsung-galaxy-note-80-wifi-leyko/prod4350189pp/ και στο πλαισιο σε καποιο late night offer.(δεν εχω το λινκ) καλη προσφορα σχετικα με τη χαμηλοτερη τιμη αυτη τη στιγμη,για οποιον θελει ενα tablet,ειναι καλη περιπτωση αλλα τονιζω ειναι το wifi version οχι το 3G. επισης δωρο ξεχασα να πω αδιαβροχη θηκη γι αυτο προτιμησα να ποσταρω αυτην εδω τη περιπτωση. http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/thikes/avantree-waterproof-10-adiabrohi-thiki-tablet-10-mayro/prod4630229pp/
  10. http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/sumsung/Samsung-Galaxy-Note-Black-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-GALAXY-NO.htm σε μαυρο χρωμα και εδω το ασπρο , http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/sumsung/Samsung-Galaxy-Note-White-GALAXY-NOTE-WHITEpGINIUS-DRIVER-DON-T-PA.htm Τρελη προσφορα δε τι λες αλλα ειναι προσφορα μιας ειναι 60 ευρω κατω απο τον ανταγωνισμο. οποιος θελει να παρει ενα phablet πιστευω ειναι καλη ευκαιρια.
  11. και εγω αν γινεται να με υπολογισει καποιος ! pls
  12. Constantine_raz

    Crazy Sundays 10/2/13

    το κινητό τώρα είναι το maxx ή το απλό RAZR?
  13. Καλα αυτο το 25x24 μη το ακουω παιδες,παρακαλω δλδ,οταν το λιγοτερο που δινει καποιος εκτος και αν ειναι μεγας τζαμπατζης και τσιπης σε καρτοκινητα ειναι 10 με 15 ευρω στις καρτες ανανεωσης.Το ποστ ειναι ξεκαθαρο πιστευω για οποιον τον βολευει το 'timing' να κανει νεα συνδεση σε καρτοπρογραμμα ή ο,τι αλλο θελει και εχει βαλει στο ματι το samsung s3 32gb.
  14. http://www.plaisio.gr/mobile/Vodafonemobileapp2.aspx Δε ξερω κατα ποσο συμφερει το καθενα να κανει νεα συνδεση και ειδικα vodafone αλλα μιας και επεσε στην αντιληψη μου μπορει να θελει καποιος να το κυνηγησει.Samsung 32gb S3 στα 299 με συνδεση η φορητοτητα συνδεσης με καρτοπρογραμμα 25 vodafone. Υποσημειωση οτι ειναι για 24 μηνη δεσμευση.Το λεει στα ψιλα γραμματα οπως παντα.
  • Δημιουργία νέου...