Προς το περιεχόμενο

GI@RG@S

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    404
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

GI@RG@S's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Δεν υπαρχει ''δεν μπορεις να ασχοληθεις'' με κατι απο αυτες τις σχολες και γιατι ασχολεισαι με σχεδον ολο το φασμα των υπολογιστων αλλα και γιατι μονος σου μπορεις να εμφαθυνεις προς καποιον τομεα, κατι που ετσι και αλλιως θα πρεπει να το κανεις. Στους ηλεκτρολογους μονο, οσο γινεται, μπορεις αν θες να παρεκκλινεις απο το computer science διαλεγοντας αλλη κατευθυνση/ροη Τα δικαιωματα σου ειναι οι γνωσεις σου και αντιστροφα Στο ΤΕΕ/ΤΣΜΕΔΕ υπαρχουν διαχωρισμενα τα δικαιωματα, απλα πρεπει να γραφτεις για να εχει νοημα, στους ηλεκτρολογους χοντρικα θα εχεις και δικαιωματα ηλεκτρολογου.
  2. Γεια σου φιλε, αν θες να σπουδασεις μηχανικος υπολογιστων να πας απο αυτες, στην μηχανικος η/υ και πληροφορικης. Αν δεν σε νοιαζει και θες και κατι αλλο μαζι με αυτο σπουδασε ηλεκτρολογων. -Η ηλεκτρολογων εχει και πολλα μαθηματα σε αλλον τομεα, μιλαω για πριν την επιλογη ροης, σχετικα με ηλεκτρολογικα κλπ, μετα επιλεγεις ροες (αθηνα αυτα) και μπορεις να καταληξεις σε τομεα σχεδον ασχετο με πληροφορικη ή σχετικο. Μπες στο site να δεις μαθηματα και ποια θα ειναι ''ψιλο'' ασχετα με υπολογιστες ωστε να καταλαβεις τι θα εχεις αν την επιλεξεις κυριως τα βασικα πριν τις ροες. -Πολυ γρηγορα και απλοποιημενα απο τον τιτλο, το Mηχανικων η/υ αφορα το hardware και το Πληροφορικης το software, μπορεις να μπεις στον site της σχολης να δεις τον οδηγο σπουδων με τα μαθηματα. Μαθαινεις ''ολο'' το φασμα των υπολογιστων, δεν ειναι εξειδικευμενη πχ σε προγραμματισμο ή τηλεπικοινωνιες, γι'αυτο και σου ανελυσα τον τιτλο της σχολης δλδ hardware + software. Μπορεις να προσανατολιστεις περισσοτερο φυσικα με την καταλληλη επιλογη των μαθηματων επιλογης και την διπλωματικη. Ρωτα και οτι αλλο θες να σου πω πιο αναλυτικα.
  3. Δηλαδή όλες οι άλλες Samsung που έχει είναι μη Ελληνικής αντιπροσωπείας, ωραία αν γνωρίζει κάποιος να αναφέρει εδώ τι σημαίνει να είναι κ να μην είναι. Αν μπορεί ο φίλος που την έχει να μας και το Model Code της tv του , να δουμε σε τι τελειωνει!
  4. ωραια , να δουμε και τι εκανε ο φιλος παραπανω.
  5. Εντάξει περαν των καναλιών , θα μας απαντήσει πως το έλυσε , το οποίο μοιάζει να είναι και λογικό να επιλύεται κάπως ακόμα και αν προορίζεται για την Ιταλία. Το θέμα με την εγγύηση τι παίζει; Το οτι προορίζεται για την Ιταλία, πηρες τηλεφωνο την Samsung Ελλάδος και στο είπανε; Του ρώτησες για εγγύηση ; Ρώτησες κάτι σχετικό με την ταξινόμηση των καναλιών; (Εκτός του ότι είδες απενεργοποιημένη την επιλογή).
  6. Παιδια καλησπερα, το ότι προοριζότανε για ιταλία μας προβληματίζει καθόλου; Επίσης με την εγγύηση τι παίζει , έχει κανονικά εδώ στην Ελληνική αντιπροσωπεία.
  7. φιλε για το gui που ειπες και τα πακετα του aur , αναλογως βεβαια ποιον gui εχεις , υπαρχει να επιλεξεις που να ψαξει σε ποια groups δηλαδη. Στον Octopi εχει δεξια να το βαλεις να ψαξει στο aur , αμα το πατησεις θα δεις οτι υπαρχει το raptor-chess-interface. Μαλλον δεν εψαχνες σε aur repository στο gui για αυτο δεν στο εβρισκε. στο τερμιναλ μπορεις να ψαχνεις για το πακετο με το αντιστοιχο yaourt , check wiki https://wiki.archlinux.org/index.php/Yaourt
  8. @.anιmus αν μπορεις βαλε στην υποδοχη , ακουστικα ή ηχεια , και πες μας λιγο αν περναει τον ηχο σε αυτα.. εννοειται συνδεσμολογια με hdmi για να δινει τον ηχο
  9. GI@RG@S

    2-3 προβληματα με το Αrch

    ενεργοποιησε πρωτα τις lib32 ειναι πανευκολο οπως λεει στο wiki , βγαλε τα # και απο τις δυο σειρες, μετα κανε update , αμα εχεις προβλημα κ μετα το update δοκιμασε με sudo pacman -Syyu. επισης μπορεις να απενεργοποιησεις να κανει log in αυτοματα.
  10. σε λινουξ πως το εννοειται παιδια , με virtual, με multiuser/τερματικο ή με καποιο software; ή κατι αλλο; δωστε ενα λινκ..
  11. GI@RG@S

    (TV) Panasonic TX-42A400E....299€

    εχει πανελ IPS ; συγκριτικά με αυτην http://www.you.gr/proionta/eikona-ichos/tileoraseis-axesouar/tileoraseis/led-tv-lg-42lb5500-fhd-100hzποια υπερεχει σαν τηλεοραση; (ασχετα απο τα λεφτα και το ethernet της 2ης).
  12. εδω http://hardkernel.com/main/products/prdt_info.php?g_code=G138745696275, εχει link εντος για ΕΕ, εδω http://robotstore.gr/el/cubietruck-cubieboard3-cortex-a7-dual-core.html, πας ψηλα ομως. εδω http://robotstore.gr/el/cubieboard-2-kit.html, ειναι κιτ, εχει κ παρελκομενα. εδω http://www.nettop.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=1&view=productdetails&virtuemart_product_id=241&virtuemart_category_id=26, το γνωστο, πιο φθηνο , check http://www.raspberrypi.org/product/model-b/ εδω http://shop.udoo.org/eu/?___from_store=eu&popup=no , εχει τρια μοντελα. Linux παιρνουν αυτα τα boards ετσι κ αλλιως, επισης steam υπαρχει πλεον επισημα στα αποθετηρια linux διανομων , Για την ασυρματη συνδεση , γινεται με καποιο extra οπως καποια κεραιουλα , πωλουνται γενικα μαζι με τα boards. Το Cubieboard 3 εχει. Θα κοιταγα γενικα για , το λιγοτερο 1gb ram , θυρες usb, θυρα hdmi , gigabit ethernet αναλογως την χρηση (αν ειναι για server-stream) , υποδοχη για σκληρο, καλη κοινοτητα.
  13. Kοιτα κ to Silverstoe Sugo SG08 Lite , πολυ καλο και λιγο πιο φθηνο και λιγο πιο μαζεμενο. Kαι το fractal node 304 που εχεις βαλει πολυ καλο , υπαρχει και φθηνοτερα. Το node 804 ακομα οχι δεν εμφανιστηκε κανονικα, το ειδα μονο μια μικρη περιοδο στο eshop , χωρις φωτο, και μετα το βγαλανε! Ειχαν πει παντως για πολυ νωριτερα , νομιζω τελη Μαη
  14. ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι τέτοιες μητρικές θα αντεξουν σε μελλοντική αναβάθμιση έναν Intel Core i5-4570 Box για παράδειγμα , χωρίς προβλήματα; ή θέλει καλύτερη μητρική;
  15. Σκετα courses απο το σουηδικο πιανονται ως κατι; παιρνεις καποια βεβαιωση; Επισης τα Bachelor και msc αναγνωριζονται εδω Ελλαδα;
  • Δημιουργία νέου...