Προς το περιεχόμενο

cd2matheos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    478
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με cd2matheos

  • Ημερομηνία γέννησης 02/02/1970

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.680 προβολές προφίλ

cd2matheos's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

439

Φήμη

  1. Ακριβο σπορ το switch μονο για τους λατρεις πιστευω.Ειναι η τριτη χρονια που ψηθηκα να το παρω με τις εκπτωσεις που γινονται απο bf μεχρι χριστουγεννα ομως παντα κατι με τραβαει πισω.Εχω συνηθίσει με το xbox.Διαθετω περιπου 40 παιχνιδια τα οποια κανενα δεν πηρα σε day one και ειτε απο προσφορεςτης ms ειτε μεσω κλειδαδικων κανενα δεν μου εχει στοιχισει πανω απο 15-20 ευρω.Αγοραζωντας nintento εχω καταλαβει οτι πρεπει να εισαι με το χερι στην τσεπη
  2. Ουτε σε εμενα που ειμαι συνδρομητης στο entry pack 2 χρονια δεν μου εμφανιζει την αναβαθμιση σε entertainment. Σκασιλα μας δηλαδη μιας και καιγόμαστε με eon+ τώρα. Απλα το αναφέρω πληροφοριακα.
  3. cd2matheos

    Apple watch χωρίς iphonr

    Καλησπέρα Στα γενέθλια μου πήρα δώρο ένα apple watch series 9.Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω κάποιο άλλο προϊόν της apple(iphone η ipad).Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω το ρολόι η η χρήση του απαιτεί οποσδηποτε συνεργασία με κάποια ταμπλέτα η κινητό;;;
  4. Εμεις παντως σε sony μοντελο του 2021 δεν αντιμετωπισαμε κανενα προβλημα ολο το απογευμα χορτασαμε μπαλες!!!
  5. Η επιτομη δηλαδη της προχειροδουλειας καθως δεν θυμαμαι τα φυσικα καταστηματα να ειναι τιποτα τεραστια μαγαζια με πληθωρα διαθεσιμων προιοντων με αποτελεσμα στα καταστηματα να μην υπαρχει ουτε το 15% των προιοντων που ειναι διαθεσιμα στο site.
  6. Αν συγκρινουμε την φετινη προσφορα σε σχεση με την αντιστοιχη περσινή,φετος ειναι πολυ κατω.Αν δε σκεφτει κανεις και οτι πριν απο περιπου λιγο καιρο με καθε νεα εγγραφη εδινε παλι μπονους 10 ευρω τα 40 που δινει τωρα δεν το λες και promo Χριστουγέννων.Επιπλεον η προσφορα τελειωνει στις 13/12 αρα για χριστουγεννα δεν θα εχει τιποτα???Προτεινω λοιπον στους φιλους να μην τρεξετε να εξαργυρωσετε επιταγες αμεσα αλλα να περιμενετε μεχρι να πλησιασουμε στα χριστουγεννα γιατι ολο και κατι νεο ισως παιξει που να μπορει να λειτουργησει συνδυαστικα.....Τι λετε και εσεις????
  7. Καλησπερα οι πληρωμες πρεπει να γινουν με payzy η μπορουμε και μετρητα πληρωνοντας την διαφορα απο το κουπονι??? Σε αλλη περιπτωση γινεται o payzy λογαριασμος να συνδεθει με πιστωτικη καρτα που εχω στην πειραιως??
  8. Μετα την οποια black friday δεν νομιζω να εχει μεινει πολυ κοσμος που να μην πηρε τα ηλεκτρονικα που χρειαζοταν. Μεγαλη πτωση επισης της προσφορας οπου αντιστοιχα περυσι εφτανε τα 200ευρω.
  9. Αυτο με τις βελτιωμενες μετρησεις σε καθε νεο μοντελο να το κοιταξουν λιγο ολες οι εταιριες γιατι τα μοντελα ανανεωνονται σε συντομο χρονικο διαστημα οποτε θα νοιωθει αρκετα κοροιδο οποιος εχει μεινει 3 γενιες πισω.
  10. Ο λογιστης βλεπει ΜΟΝΟ τις πληρωμες που κανετε στο taxis... επιπλεον με την υποβολη της φορολογικη σας δηλωσης μπορει να δει το συνολο των καταναλωτικων σας δαπανων χωρις αναλυση σε προμηθευτη ειδος και ποσο ανα συναλλαγη Τωρα αν τηρητε βιβλια και κοβετε τιμολογιο για καθε σας συναλλαγη και προσκομιζετε το παραστατικο ΝΑΙ μπορει να δει και αναλυτικα τι πηρατε οπως αλλωστε ειναι και η δουλεια του για να κρινει αν περναει η οχι στα βιβλια σας
  11. Ημιαγωγοι πλεον αποτελουν πρωτη υλη για μια απλη λαμπα led των 2 ευρω μεχρι τα ηλεκτρονικα ενος αυτοκινητου των 60000 ευρω. Μαντεψτε ποιος και ποσο θα την πληρωσει αν δεν υπαρχει πληθωρα των διαθεσιμων υλικων α αναγκης.
  12. για τις δαπανες των επιχειρησεων ανεξαρτητα απο που προερχονται οσον αφορα την χωρα προελευεσης (εννοειτε αν ειναι απο ε.ε πρεπει να εχει δηλωσει την σχετικη εναρξη/ενταξη στη Δ.Ο.Υ) ισχυουν τα κατωθι.... νομος 4172/2013 αρθρο 22 και ΠΟΛ 1113/2015 Ευχαριστω.
  13. Δεν ειναι καθολου ΄΄φτηνη΄΄ σε σχεση με αυτα που προσφερει.Σε αλλες κονσολες τα παιχνιδια μετα απο λιγο καιρο εχουν πτωση τιμης εως 50% και αν ψαχτεις με κλειδια απο εξωτερικο τα περνεις σε τιμη χωμα.Το 95% των τιτλων ειναι κοινοι για ολες τις κονσολες.Τα exclusive αποτελούν maximum το 5% των διαθεσιμων επιλογων.Στην εποχη του 4κ και oled 65'' η nintendo εχει μεινει πισωωωωω.
  14. Οι τραπεζες βγαζουν εθελουσιες για να κερδισουν πρωτα οι ιδιες τα χρηματα μπορει να ειναι δελεαστικα αλλα αν δεν υπαρχει αλλη πηγη εισοδηματος τα εχεις φαει χωρις να το καταλαβεις και μετα παρακαλας για ενα κομματι ψωμι οπουδηποτε μεχρι στα 67 να βγει η κυρια συνταξη Προσοχη οσο πιεστικα και να ειναι στην δουλεια μην καταληξει ο φιλος σου απο δημαρχος κλητηρας.
  15. .....Μοδα ειναι θα περασει.... Το κακο ειναι τι θα αφησει πισω.... Περαν των στιχων και της κουλτουρας που εκφραζετε μεσα απο αυτους προβληματιζομαι ιδιαιτερα οταν σαν πατερας και εχωντας δυο παιδια δημοτικου στο ωδειο η επικρατεστερη μουσικη που υπαρχει την δεδομενη στιγμη στα media,στα παρτυ,στις παρεες ειναι οι επαναλαμβανομενες λουπες απο 4-5 νοτες των συγκεκριμενων <<τραγουδιων>>. Αν η τηλεοραση εχει επιχειρησει να κανει κυμα το μυαλο μας η τραπ-ραπ σιγουρα θα φερει μουσικο αναλφαβητισμο ακομη και σε αυτους που εχουν την δυνατοτητα να κατανοησουν την τεχνη.
  • Δημιουργία νέου...