Προς το περιεχόμενο

Shade Of Purple

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    101
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Shade Of Purple

  • Ημερομηνία γέννησης 26/01/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.257 προβολές προφίλ

Shade Of Purple's Achievements

  1. Καλησπέρα, αν έχεις συνδεδεμένο λογαριασμό της Alpha στο κινητό σου, μπορείς να δοκιμάσεις να πληρώσεις κάτι άλλο με την κανονική σου κάρτα επιλεγμένη. Αν το κινητό κάνει την πληρωμή, τουλάχιστον από πλευράς εξοπλισμού είσαι καλυμμένος. Επίσης πρόσεξε ποια εφαρμογή έχεις προεπιλεγμένη για πληρωμές. Εμένα δεν πλήρωνε επίσης, μέχρι να βάλω προεπιλεγμένη για πληρωμές το wallet της Alpha. Αυτά θυμάμαι. Σίγουρα θα υπάρχουν και πιο σχετικοί εδώ μέσα.
  2. 1. Δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλος τρόπος, αλλά σίγουρα μέσω myAlphaMobile, στις κάρτες μπορείς να δεις την Fuel Pass Visa και δίπλα της να αναγράφει το "Διαθέσιμο ποσό αγορών". 2. Πιστεύω ότι απλά θα φας άκυρο. Εγώ ζήτησα από τον βενζινά να βάλει 45€ για να πληρώσω με την Fuel Pass Visa και να συμπληρώσει μετά τα υπόλοιπα. Φαίνεται να την είχε συνηθίσει την διαδικασία και αυτό έκανε. Έβαλε, μηδένισε, συμπλήρωσε και πλήρωσα μετά και για τις δύο αποδείξεις.
  3. Λοιπόν, δοκίμασα με την gpu του ετέρου ημίσεως με τα ίδια αποτελέσματα. Ξαναέβαλα την δική μου κάρτα και άναψα το σύστημα για να δώ τα τηλέφωνα του service του καταστήματος αγοράς. Ξαναδοκίμασα με το dvi στην pci-e κάρτα και... όλα καλά. Ακόμα δεν είμαι σίγουρος άν έφταιγε αυτό, αλλά ναι, έκανα μια μικρή αλλαγή αλλού: φαντάζομαι όσοι είχαν ποτέ Asus και dual channel θα θυμούνται το κόλλημα που έχει η εταιρία (ίσως και άλλες) με τις θέσεις Α2 και Β2, τονίζοντας το πολλές φορές. Καθώς το εγχειρίδιο της συγκεκριμμένης δεν ανέφερε τίποτα σχετικό, τις είχα βάλει στο Α1 και Β1. Μια και το κουτί ήταν ανοικτό, είπα να τις αλλάξω. Δεν ξέρω άν ήταν σύμπτωση αλλά μετά από 3 επανεκκινήσεις, όλα συνεχίζουν να είναι μια χαρά. Το γράφω μήπως ποτέ βοηθήσει κανέναν. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας και την προθυμία για βοήθεια. Το θέμα θα μπορούσε να κλειδωθεί.
  4. i3-4330 είπα, διπύρινος είναι, και από τους εγκρατείς. Δοκίμασα να δώσω ρεύμα από δανεικό τροφοδοτικό (Hiper Type-R II 680w), με τα αυτά αποτελέσματα. Πουλίνο, αυτό το δοκίμασα πρώτο απ' όλα. Θα κοιτάξω να βρω άλλη κάρτα για να δοκιμάσω, αλλά αυτή έπαιζε μια χαρά σε pc φίλου που την δοκίμασα χθες (και βέβαια μια χαρά και σε 'μένα πριν την αναβάθμιση). Είμαι ένα βήμα πριν το rma. Υ.Γ. Κι αυτοί οι κατασκευαστές, γιατί κόψανε τις εξωτερικές μεμβράνες; Που ξέρω τώρα άν η μητρική έχει ξαναχρησιμοποιηθεί από άλλον;
  5. Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το τροφοδοτικό είναι το Seasonic S12II-380 (χαρακτηριστικά: Site: http://www.silentpcreview.com/article753-page1.html">SilentPcReview και Site: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817151032">NewEgg ) και δεν άλλαξε στην αναβάθμιση. Σχετικά με την παρατήρηση για το ρεύμα τροφοδοσίας, ναι, ίσως, αλλά έτσι ξαφνικά; Μια χαρά ήταν πριν. Δυστυχώς δεν έχω άλλο λειτουργικό τροφοδοτικό για να δοκιμάσω τώρα.
  6. Καταρχάς, ανάλογα με το που θα εντοπιστεί το πρόβλημα τελικά και κατόπιν εορτής θα ξέρω άν έπρεπε να μπει στην υποενότητα "μητρικές" ή στις κάρτες γραφικών. Συνοπτικά: σε νέο σύστημα με μητρική Asus H87M-E και επεξεργαστή i3-4330, όλα λειτουργούν άψογα μέχρι να δώσω ρεύμα στην μη ενσωματωμένη κάρτα γραφικών (μια gts 450 άν έχει καμμία σημασία, η οποία έτρεχε μια χαρά στο παλαιό σύστημα και δοκιμάστηκε εκ νέου σε τρίτο σύστημα σήμερα, το οποίο επίσης τρέχει με την κάρτα του επεξεργαστή). Και λέω "μέχρι να δώσω ρεύμα", εννοώντας αυτό ακριβώς, όσο άσχημο κι άν ακούγεται: η κάρτα είναι στην μητρική χωρίς την έξτρα pci-e τροφοδοσία και ότι και να επιλέξω στο bios, το σύστημα θα τρέξει με την ενσωματωμένη. Από την στιγμή που θα τροφοδοτήσω την 450 και θα ανάψω, ότι επιλογή κι άν έχει το bios, θα βλέπω μαύρη οθόνη από το ξεκίνημα, σε όποια θύρα και να την συνδέσω. Δοκίμασα άλλα καλώδια dvi, τις vga θύρες, ενημέρωση του bios, την κάρτα σε σύστημα φίλου, όπως προανέφερα, και το πρόβλημα παραμένει. Σύστημα μια χαρά, κάρτα μια χαρά, συνδυασμός μηδέν. Σκέφτομαι μήπως έχει θέμα η μητρική και την γυρίσω DOA, αλλά θέλω να αποφύγω την ταλαιπωρία και έχω ακόμη την ελπίδα ότι είναι κάτι πολύ απλό αλλά δεν το βλέπω. Άν έχει κανείς καμμία ιδέα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Νέος -προσωρινός φαντάζομαι- τόπος: Link Άν και σέρνεται, κάτι θα κάνει για την ώρα.
  8. @Tenshi: Δεν ξέρω άν στο είπε κι άλλος αλλά γιατί δεν βάζεις την μαύρη πρόσοψη στο Kama Meter; Ή σου αρέσει το ασημί για να σπάει την μαυρίλα;
  9. Στην οποία θα τα κατασκευάσουνε εκμεταλευμένα, ανήλικα παιδιά. Τα θες ακόμα; Κοίτα ο η/υ μου μεταφέρεται στην άλλη άκρη της Αττικής 2 φορές το χρόνο και πραγματικά δεν το ρισκάρω αυτό με τα ζουμιά μέσα. Είχα πάρει το σύστηματάκι της υδρόψυξης μου με πολύ ενθουσιασμό πέρυσι, αλλά βλέποντας πόσο εύκολο είναι να γίνει στραβή και τις μη-τεράστιες διαφορές θερμοκρασίας, είπα ότι δεν είναι για μένα και ξαναγύρισα στον αέρα (Tt MaxOrb). Πολλές φορές ξαναμπήκα στον πειρασμό αλλά, μπάααα...
  10. Ναί, το ξέρω, το ίδιο έχω. Λέω για τα δύο κλιπ των 5,25 που λείπουν. Nevermind.
  11. Τα κλιπάκια γιατί τα έβγαλες; Κατα τα άλλα, τί να πώ; Το εν λόγω κουτί σε προκαλεί να βάλεις υδρόψυξη με τον πάτο που έχει και καλά έκανες. Άν δεν είχα λόγους να αποφεύγω τα υγρά εκεί μέσα θα ξανάβαζα κι εγώ. *Btw, επειδή βάζει πολύς κόσμος αμοντάριστα κουτιά στο θέμα αυτό, μήπως να ξεκίναγε και ένα "Υπόμνημα" για μη μονταρισμένα; Έτσι γιατί βγαίνουμε off-topic όλη την ώρα, όπως με τα δύο παραπάνω κουτιά.
  12. Ούτε το φώς του δωματίου να υποθέσω. Άτιμο controller. Just teasing you, αλλά πραγματικά δεν φαίνεται τίποτα στις τελευταίες φωτό (όπου υποθέτω βρίσκεται και το ψητό). Τράβα καμμιά με το φώς αναμμένο κι θα έρθουν και οι απόψεις Μπράβο στην όρεξη σου πάντως.
  13. Στο Πλαίσιο και αλλού έχουν μεγάλη ποικιλία σε αυτοκόλλητα για laptop αλλά φαντάζομαι πως δεν θα έδειχναν άσχημα άν τα κέντραρες στο πλάι του υπολογιστή σου. Ειδικά άν το κουτί σου δεν είναι μεγάλο και πάρεις αυτοκόλλητα για 17-ιντσο laptop. Και φυσικά μπορείς να φτιάξεις δικά σου σε κάποιο κατάστημα, όπως είπε ο {TDi}Dj2k..infc
  14. Λοιπόν ένα παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ στήνοντας ένα συστηματάκι για ένα φίλο. Μάντεψε τί έφταιγε... Οι usb που έδινε το κουτί! Όταν ήταν συνδεδεμένες με την μητρική, είχα τα παραπάνω συμπτώματα. Πότε ξεκίναγε για μισό δευτερόλεπτο και πέθαινε και πότε δεν άνοιγε καθόλου. Επίσης το λαμπάκι της μητρικής ήταν λιγότερο έντονο όταν τις συνέδεα πάνω της. Μόλις τις αποσύνδεσα όλα λειτουργούσαν μια χαρά Εννοείται πως στην αρχή υποψιαζόμουν ότιδήποτε εκτός από αυτό, οπότε δοκίμασα σχεδόν όλα τα κομμάτια στον δικό μου Η/Υ και λειτουργούσαν άψογα. Τυχαία πρόσεξα το λαμπάκι της μητρικής να "πέφτει" όταν ξανασυνέδεα το καλώδιο των usb και το έψαξα εκεί.
  • Δημιουργία νέου...