Προς το περιεχόμενο

equilibrium

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    374
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.098 προβολές προφίλ

equilibrium's Achievements

  1. equilibrium

    The Marvels (2023)

    Η εν λογω ταινια ειναι οτι χειροτερο υπαρχει εκει εξω.... Κριμα ρε Μαρβελ!
  2. Σορρυ, λαθος, το 23 παιζω.... Επειδη ειμαι πολυ φρεσκος στο xbox, υπαρχει καποιος τροπος ωστε να εχω ανοιχτο το invite και να κανει join οποιος ενδιαφερεται να παιξει? Αναφερομαι σε ξενα ατομα που δεν τους εχουμε φιλους. Η΄ να μπορουμε βαλουμε κατι σαν αγγελια οτι ψαχνουμε ομαδα για να παιζουμε παρεα. Δεν μιλαω για συγκριμενη εφαρμογη/παιχνιδι κλπ, δεν εχω ιδεα αν υπαρχει αυτο που λεω.
  3. Ειναι και στο game pass. Το παιζω και στο xbox και στο λαπτοπ μου. Πολυ ωραιο.
  4. Εμενα μου πουλησανε redeemed key, το customer service δεν βοηθαει.... Πεταμενα λεφτα!
  5. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Στην δευτερη ερωτηση, ουσιαστικα ρωταω αν αλλαζει η γλωσσα της σελιδας οταν ενεργοποιουμε το vpn και κανουμε refresh...
  6. Ευχαριστω για την απαντηση. Πρεπει να μου πουλησαν redeemed key, μια χαρα ειναι το vpn μου. Τεσπα, μαθαινουμε απο τα λαθη μας, Να εισαι καλα Sphinxgr 1) Oταν βαζουμε νεο game pass, πρεπει να ειναι στον λογαριασμο μας και καποια μεθοδος πληρωμης? Συνηθιζω για ασφαλεια να κανω remove την καρτα μου οταν ξεμπερδευω με καποια αγορα. 2) Οταν βαζουμε vpn για να μπει το νεο game pass, περιμενουμε να αλλαξει και η γλωσσα της σελιδας (πχ στα Τουρκικα?) ή παραμενει στα Αγγλικα?
  7. Γεια σας. Αγορασα προχτες ενα xbox series s και προσπαθω να ενεργοποιησω το xbox game pass ultimate. Bηματα που εχω κανει: Δημιουργια ενος burner email χωρις τα στοιχεια μου ή καρτες πληρωμης κλπ, δεν εχω ενεργοποιησει trial συνδρομη ή οτιδηποτε αλλο. Aγορα απο το cjs-cdkeys ενα μηνα ultimate με Τουρκικο vpn (πληρωμενο Surfshark vpn). Kατι περιεργο που παρατηρησα ηταν οτι ενω ειμαι κατοικος UK και εκανα τον λογαριασμο εδω, οταν πηγα να κανω redeem μου ελεγε οτι ειμαι Ελλαδα. Δεν ξερω καν πως πηρε αυτη την πληροφορια. Το αλλαξα στο UK. Οταν παω στο redeem στην microsoft μου βγαινει συνεχεια error ενω εχω ενεργοποιημενο το vpn. This code can't be redeemed. It was purchased in a different region from your account. Aν βαλω USA vpn μου βγαζει μηνυμα οτι εγινε redeemed already(???). Πηγα στα services και η συνδρομη δεν ειναι ενεργη. Με το τσατ δεν βγαζω ακρη ακομα και αργουν να απαντανε. Εχει καποιος την υπομονη να με καθοδηγησει? Ευχαριστω πολυ.
  8. Αντεξα 11-12 λεπτα τα οποια δακρυσα οταν καταλαβα οτι δεν θα τα εχω πισω. Πονεσαν τα ματια μου. Πως καποιοι πιστεψαν οτι αυτο το χαλι αξιζει επενδυση και θα περπατησει στην αγορα? Απορω πως δεν εκλεψαν για το καστ την σουπερ ντουπερ ηθοποιο που κανει την Γκαλαντριελλλλ. Θα ταιριαζε γαντι με ολο το τσιρκο εκει.
  9. equilibrium

    Poco f4 5g

    Η μπροστινη καμερα ειναι μετρια και η πισω αρκετα καλη. Αυτονομια παρα πολυ καλη και φορτιση σε 40 λεπτα. Βγαζει μια γεματη μερα με φουλ δυνατη χρηση και μιαμιση σε οκ χρηση. Πολυ ωραιο κινητο, το αγαπημενο μου απο ολα οσα ειχα στην κατοχη μου.
  10. Ειχα αναλογο προβλημα και δοκιμασα οτι λυση κυκλοφορουσε στο ιντερνετ. Μονο το format εν τελει ηταν η λυση.
  11. equilibrium

    Poco f4 5g

    Kατοχος του poco f4 απο τις πρωτες μερες κυκλοφοριας του. Κανενα παραπονο, ποιοτικο κινητο, ποτε δεν ειχα το παραμικρο θεμα.
  12. Εκανα ακριβως τις ιδιες σκεψεις για την συγκεκριμενη ταινια. Μου αρεσε παρα πολυ αλλα αυτες οι αποφασεις ηταν διχως λογικη.
  13. Το tour αξιζει τα λεφτα του! Θα περασετε τελεια!
  14. equilibrium

    Black Adam (DC, 2022)

    Tι μουφα Θεε μου!!! Ειδικα η ομαδα των ηρωων, απλα για κλαματα.
  • Δημιουργία νέου...