Προς το περιεχόμενο

benign

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    7.690
  • ΜΕΛΟΣ

7 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    Σκεφτομαι αρα υπαρχω
  • Τοποθεσία
    Αθηνα
  • Ενδιαφέροντα
    Σκακι,Φιλοσοφια
  • Απασχόληση
    Καθηγητης Αγγλικων

Πρόσφατες Επισκέψεις

52.506 προβολές προφίλ

benign's Achievements

  1. Συγνωμη Luci,αλλα ειναι λαθος κατα την γνωμη μου. Καλυτερα να αγορασεις μια gtx 1050ti η μια RX 570 σε καλη κατασταση,απο μελος με θετικες στα 50-60 ευρω και να παιζεις καλουτσικα απο τωρα οποτε θελεις σε medium,low παρα 40 ευρω για μια ελεεινη καρτα οπως η 710.
  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17/04/2024 08:31 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλουνται τα εξης : 1. LOGITECH 920-002479 K120 FOR BUSINESS US LAYOUT στα 8 ευρω! https://www.skroutz.gr/s/27177626/Logitech-K120-Pliktrologio-Agliko-US.html 2.GENESIS NKG-0946 THOR 300 MECHANICAL WHITE BACKLIGHT - RED OUTEMU SWITCH στα 20 ευρω! https://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0946-thor-300-mechanical-white-backlight-red-outemu-switch-p-PER.573746 3. Omega Varr Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Jixian Blue διακόπτες και RGB φωτισμό (Αγγλικό US) στα 25 ευρω! https://www.skroutz.gr/s/17652579/Omega-Varr-Gaming-Michaniko-Pliktrologio-me-Jixian-Blue-diakoptes-kai-RGB-fotismo-Agliko-US.html Κατα προτιμηση συναλλαγη με ατομα απο Αθηνα,Πειραια.

    9 €

  3. benign

    Πόσo να πουλήσω..?

    Ειναι δυσκολο να σου κανει κανεις εκτιμηση απο ψυχολογικης αποψης. Αγορασες ενα πανακριβο επεξεργαστη και βαζεις στην ερωτηση σου και το τιμολιγιο του ποσο κοστισε τοτε. Αν μου επιτρεπεις,ειναι σαν να θελεις κατα καποιον τροπο να ''σπρωξεις'' τον οποιον σου πει μια τιμη,να δωσει υψηλη.Το θεμα ειναι οτι ενας Ryzen 7 5800X,του 2020,των 200 ευρω,ειναι 32% περιπου ταχυτερος.
  4. Δεν θα στο συνιστουσα,θα ηταν καλυτερο και ασφαλεστερο να μην της βαλεις μαζι.Επεστρεψε της και με τα λεφτα που θα σου επιστραφουν,αγορασε κατι αλλο χρησιμο.
  5. Μα στην αρχη που πρωτοπαρουσιαζεις το προβλημα γραφεις οτι καθε λιγο και λιγακι εκανες αρκετα reset για να ξεκινησει ο υπολογιστης σου βλεποντας και τον καινουργιο δισκο.Αρα απο την αρχη ειχες προβλημα. Αν βγαλεις τον 500αρη που εχεις το λειτουργικο,ξεκιναει ο υπολογιστης? (Παντως το πιο πιθανο ειναι οτι ειναι προβληματικος ο καινουργιος σου δισκος και εφοσον λογικα ειναι εντος εγγυησης πηγαινε τον για αλλαγη.Απλα καλο θα ηταν να εβρισκες καποιο τροπο να το ελεγξεις αυτο πριν.) Στο καινουργιο nvme τι ειχες βαλει/εγκαταστησει?
  6. Οχι δεν θα σου ζητησουν,πες τους να τις παρουν να τις τεσταρουν γιατι αναγκαστηκες να παρεις αλλες. Πρωτου τις στειλεις,βγαλε φωτο με το κινητο απο το memtest και τα πορισματα του προγραμματος οτι ειναι προβληματικες. Αν σου πουν να στις αλλαξουν δεξου,αλλα αγοραζοντας κατι αλλο,οχι μνημες.Μπορεις,τα εχω κανει και εγω αυτα παλια,ειναι δικαιωμα σου,μην πανε τα χρηματα σου χαμενα. Οντως η G.Skill ειναι απο τις καλυτερες εταιριες στην αγορα και απλα εισουν πολυ ατυχος.Βεβαια η Aegis ειναι η budget εκδοση που βγαζουν και λογικα ειναι πιο ευκολο εκει να βγουν ελαττωματικες παρτιδες.Ειδες και ο φιλος που ανεφερε και εκεινος προβλημα οπως εσυ,απο τοτε που πηρε τις ακριβοτερες Ripjaws ,δεν εχει θεμα.
  7. Οι Corsair που σου προτεινε απο πανω ο Νικος ειναι μια χαρα.
  8. Εχε υποψη σου οτι για καποιο λογο,οι gigabyte μητρικες εχουν την καλυτερη συμβατοτητα με corsair μνημες.Απο ατομο που στηνει συνεχως μηχανηματα σε μεγαλη αλυσιδα καταστηματων.(Τωρα τελευταια αυτο,δεν ξερουν για ποιον λογο.)Και για AMD based συστηματα και για intel.
  9. Παντα υποκειμενικα ειναι ολα.Αλλος εχει μαλακα μακρια δαχτυλα και αλλος μικρα και σκληρα σαν πετρα και ειναι και οι δυο συγγραφεις,ας πουμε.Προφανως θελουν αλλο τυπο πληκτρολογιου.Και αυτο ειναι μονο μια βασικη παραμετρος.Υπαρχουν και αλλες. Ας πουμε ενας συγγραφεας ειναι νευρικος και θελει αθορυβα πληκτρα,ενω αλλος θελγεται να ακουει το κλικυ,κλικυ γιατι του θυμιζουν παλιου τυπου γραφομηχανη που του αρεσει σαν ηχος.(Αυτα παραδειγματικα.) Αφου διαβασα περιπου τι θελεις,σου προτεινω αυτο : https://www.amazon.com/CORSAIR-Strafe-Mechanical-Gaming-Keyboard/dp/B07D5TNTPC?th=1 (Προσωπικα πιστευω οτι σε πληκτρολογια μεσαιας προς καλης σταθμης,αλλα σε λογικες τιμες,η Corsair εχει την καλυτερη ποιοτητα.Αλλα και καλο after sales.)
  10. Οι περισοτεροι δεν ειναι λογικοι και συζητησιμοι οπως ο Tlykog. Αντιθετα ειναι αυτο που λεμε true believers,το εχουν κανει θρησκεια.Αντι να απαιτουν σαν πελατες καλυτερο και φτηνοτερο hardware απο την Apple. Επισης αυτο το ρατσιστικο,το ''Κινεζικα'' δεν το καταλαβαινω.Δηλαδη αδυνατουν οι Κινεζοι αν θελουν και ειμαι σιγουρος οτι θα το καταφερουν στο πολυ αμεσο μελλον να ξεπερασουν τις Αμερικανικες εταιριες?Η Κινα ειναι υπερδυναμη σε πολλους τομεις και ακολουθει στα χναρια της η Ινδια. Και τα Apple προιοντα στην Κινα φτιαχνονται.
  11. benign

    Το pc δεν ξεκινάει

    Βαλε αν μπορεις,τις μνημες κατω απο 1.35V που σου δειχνει η τεταρτη στηλη.Βαλτες 1.30V save and exit απο το bios και δες τι γινεται.
  12. benign

    Το pc δεν ξεκινάει

    Μπες στο bios επελεξε default settings κανε save and exit και δες μηπως ετσι φυγει το θεμα. Αν οχι,ξαναμπες στο bios και δες τα volt των μνημων.Σε τι συχνοτητα ακριβως τις εχεις τωρα?
  13. Αυτο που γνωριζω ειναι οτι οι μητρικες θεωρειται καλο να ενημερωνονται στο bios και ενα ποσοστο αγοραστων κανουν λαθη και χαλανε μητρικες και δημιουργουνται προβληματα μετα.Επισης υπαρχουν διαφορετικες revision ιδιας μητρικης με αλλο bios και καμμια φορα ακομη και καλοι χρηστες μπερδευονται. Για παραδειγμα η μητρικη μου της υπογραφης,εχει 1.0/1.1/1.2/1.3/1.4/1.5/1.7. (Ο κακος χαμος.)Δεν ειναι πολυ δυσκολο ενας μεσος χρηστης να μπερδευτει και να κανει λαθος. Μετα υπαρχει ο εξης νομος,υπερ των εταιριων κατα την γνωμη μου.Αν καποιος παραλαβει ελαττωματικη μητρικη και το επαληθευσει το καταστημα πωλησης,μετα η εταιρια δεν ειναι υποχρεωμενη να σου δωσει αλλη καινουργια,αλλα μπορει να σου δωσει refurbished. Ετσι το να πουλουνται μητρικες ασφραγιστες ειναι win/win κατασταση για αυτους γιατι δεν μπορει να ξερει ο αγοραστης αν η μητρικη που περιεχεται στο κουτι ειναι αχρησιμοποιητη η refurbished.
  14. Για ελαφρια χρηση,δεν υπαρχει θεμα ειναι ικανοποιητικες οι εργοστασιακες ψυκτρες.(Για το κατι παραπανω,σας προτεινω αυτη : https://www.skroutz.gr/s/51123698/Arctic-Freezer-36-PSyktra-Epexergasti-gia-Socket-1700-1851-AM4-AM5.html )
  • Δημιουργία νέου...