Προς το περιεχόμενο

stroumflakis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    120
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με stroumflakis

  • Ημερομηνία γέννησης 29/08/1984

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Άγιος Νικόλαος Κρήτης

stroumflakis's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Σε ευχαριστώ Δεινόσαυρε, το review που ανέφερες ήταν πολύ βοηθητικό! Τελικά θα καταλήξω στα προϊόντα που είχα διαλέξει, με μόνη αλλαγή ότι θα πάρω τον non-K επεξεργαστή. Σε πρώτη φάση τα παιχνίδια που θα φτιάξω προβλέπεται να είναι 2D και μικρά, οπότε νομίζω με καλύπτει η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και στην πορεία βλέπουμε για αγορά νέας. Σε ευχαριστώ και πάλι!
  2. Σε ευχαριστώ πολύ Δεινόσαυρε! Το ότι δεν υποστηρίζει PCI συσκευές μπορεί να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα; Η μόνη γνώση που έχω για PCI είναι ότι το Graphic Interface της μητρικής που έχω τώρα είναι έκδοσης PCI Express, σύμφωνα με το CPU-Z. Για το 2ο ερώτημα να υποθέσω πως δεν έχεις κάποια γνώμη;
  3. Καλησπέρα. Έχει έρθει η ώρα να κάνω μια αναβάθμιση στον υπολογιστή μου (τρέχει ακόμα με Pentium 4) και θα ήθελα την συμβουλή σας για τα προϊόντα που έχω μέχρι στιγμής επιλέξει, τα οποία είναι: Gigabyte Z68MA-D2H-B3 (s1155, Z68, DDR3) Intel Core i5 2500K(s1155, 3,30GHz, 6MB) Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit Ο υπολογιστής θα πρέπει να υποστηρίζει την ταυτόχρονη εκτέλεση προγραμμάτων (π.χ. Dreamweaver, Photoshop και 4 διαφορετικούς browsers), καθώς και προγραμματιστικά προγράμματα για δημιουργία εφαρμογών και παιχνιδιών για κινητά, τα οποία προϋποθέτουν την υποστήριξη DirectX10 (η κύρια αφορμή για την αναβάθμιση). Δεν έχω σκοπό να κάνω overloacking, απλά θέλω να είναι σύγχρονος, ώστε στο μέλλον να μπορέσω να του προσθέσω νέα πράγματα (θύρες USB 3.0, καλύτερη κάρτα γραφικών κλπ.) Και τώρα στο θέμα των συμβουλών: Τις θεωρείτε καλές επιλογές;Υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας μεταξύ τους; Με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή θα είμαι καλυμμένος στο θέμα της δημιουργίας παιχνιδιών, διαφορετικά ποια θα προτείνατε; Γενικά δεν παίζω παιχνίδια στον υπολογιστή, οπότε προς το παρών δεν έχω ανάγκη από μια υπερτούμπανη κάρτα γραφικών. Επιπλέον στα χαρακτηριστικά του επεξεργαστή όταν λέει "Cooling Device - Ναι", σημαίνει ότι περιλαμβάνει ανεμιστηράκι για τον επεξεργαστή; Αν όχι ποιό CPU Cooler θα προτείνατε; Για να το εγκαταστήσω στον επεξεργαστή θα χρειαστεί να το κολλήσω ή μπαίνει βιδωτός; Τέλος επειδή έχω Serial-ATA σκληρούς, θα μπορέσω να δουλέψω με αυτούς ή θα πρέπει να πάρω άλλους (στα χαρακτηριστικά της μητρικής μιλάει μόνο για SATA II και SATA III); Επιπλέον αν βοηθάει έχω αυτό το τροφοδοτικό. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
  4. Φίλε θέλω να σε πλακώσω στις σφαλιάρες.... Εχέστην κάργα.... Θα το δείξω σε μερικούς φίλους να κώψω αντιδράσεις.
  • Δημιουργία νέου...