Προς το περιεχόμενο

Rabican

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.270
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Rabican

  • Ημερομηνία γέννησης 21/05/1984

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    https://www.flickr.com/people/rabican/

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Manchester-NH,USA / Ζαχαρω Ηλειας
  • Ενδιαφέροντα
    Ταξιδια, Φωτογραφια, Car Tuning, Σινεμα

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Μαρουσι, Ζαχαρω Ηλειας
  • Ενδιαφέροντα
    Δικτυα, ICE, γουνακια, car tuning
  • Απασχόληση
    Φοιτητης και Τεχνικος Δικτυων Η/Υ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Rabican's Achievements

  1. Σιγουρα οτιδηποτε ειναι security related απο vendors. Πχ εγω μπορουσα να χρησιμοποιησω και το CheckPoint CCSE που ειχα τοτε active. Η CCNA Security και φανταζομαι ολες τις πιστοποιησεις απο Fortinet, Symantec, TrendMicro etc. σου δινουν αυτην την επιλογη. Φυσικα, για τα υπολοιπα 4 ετη που απαιτουνται, πρεπει να εχεις το working experience
  2. επισης, μπορεις να περασεις ως 1 ετος προυπηρεσιας καποια professional certification σχετικη με security. Πχ εγω που δεν ειχα τα 5 χρονια προυπηρεσιας πανω στα Security Domains, περασα το CCNP Security που εχω και επιασα τα requirements Καλως τον SOC engineer!
  3. ειμαι κατοχος του CISSP και μπορω να πω οτι ναι μεν αφορα Information Security παρολαυτα ειναι αρκετα θεωρητικο. Αρκετα δυσκολη εξεταση επισης..
  4. Rabican

    NFL - MLB - NHL topic

    Αντε να παει και ο Edelman να εχουμε NE of the South! LOL
  5. ευχαριστω πολυ για την απαντηση. κι εγω ετσι το ερμηνευσα, ανεξαρτητα ποιος πληρωνει τις εισφορες, καποια ενσημα θα μπουν.
  6. Καλησπερα σας, προσπαθουσα να βγαλω μια ακρη απο την ΠΝΠ που δημοσιοποιηθηκε αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν το επιασα καλα. Αν δουλευω σε μια επιχειρηση που λογω κορονοιου προχωρησε σε αναστολη της συμβασης εργασιας μου (αρα δεν δουλευω και δικαιουμαι το 800αρι), τοτε συνεχιζω να λαμβανω τα ενσημα γιαυτο το διαστημα; η ΠΝΠ αναφερει οτι οι εργαζομενοι συνεχιζουν και καλυπτονται οσον αφορα ασφαλιστικες παροχες. ευχαριστω.
  7. Rabican

    NFL - MLB - NHL topic

    Μην το γελας καθολου! Ολοι οι Ελληνοαμερικανοι που ξερω εδω στο Νιου Χεμσιρ εχουν ενα σπιτι κοντα στην Ταμπα.. και η Φλοριντα γενικα, εκτος απο Miami-Dade, ειναι απιστευτα δημοφιλης στους Νιου Ινγκλαντερς!
  8. Rabican

    NFL - MLB - NHL topic

    o TB12 πηγε TB για τα stats πιστευω. δε νομιζω οτι θεωρουνται SB contenders ακομη, παρα την παρουσια Brady. οσον αφορα τους Pats, ο Stidham με απογοητευσε οταν τον ειδα σε regular season game. πολυ τρακαρισμενος, πολυ ασταθης. Κατι ειχε ακουστει και για Jacoby Brisset τωρα που οι Colts πηραν τον Rivers.
  9. Rabican

    NFL - MLB - NHL topic

    ε σε σχεση με τον mr INT Jameis Winston λογικο ειναι να προτιμουν τον Brady ακομη και στα 42-43..
  10. Rabican

    NFL - MLB - NHL topic

    Κι εγω για LA σκεφτομουν αφου ο Rivers εφυγε.. ακουσα οτι και οι Buccaneers ψαχνονται. Επισης ο Cam Newton φευγει απο Panthers.. για να δουμε.. Νομιζω ο Brady θελει να αποδειξει οτι μπορει να παρει δαχτυλιδι και χωρις τον Belichick. Θα πρεπει να παει σε μια ομαδα η οποια ειναι "ετοιμη" και της λειπει μονο ο QB. δεν ξερω ποια θα μπορουσε να ηταν αυτη. Πιστευα οτι θα ταιριαζε στους Titans αλλα τελικα αυτοι ανανεωσαν με Tanenhill. Απο την αλλη η D-Line των Pats αποδυναμωθηκε με την φυγη Collins και Van Noy..
  11. Καλησπερα.. δεν ξερω αν εχει ερωτηθει ηδη η οχι, αλλα υπαρχει κατι επισημο σχετικα με το τι συμβαινει αν η εταιρια στην οποια εργαζεται καποιος αναγκαστει να κλεισει λογω κρουσματος κορονοιου; ο εργοδοτης συνεχιζει να πληρωνει τους υπαλληλους για οσο διαστημα μενουν σπιτι η οχι; ενσημα μπαινουν; Υπαρχει ανακοινωση απο το υπουργειο εργασιας;
  12. Μενω 4,5 χρονια Αμερικη, στο New Hampshire (κοντα στη Βοστωνη) και μπορω να πω οτι η ζωη εδω εχει τα καλα της, εχει και τα κακα της. Σιγουρα το θεμα της οπλοκατοχης και το ποσο συνυφασμενη ειναι αυτη με το DNA τους μου τη δινει. Σιγουρα δεν υπαρχει κοινωνικο κρατος. Σιγουρα τα παντα γινονται για το κερδος (παιδεια, υγεια κλπ). Και το επισης εκνευριστικο ειναι που και αυτο (το οτι για ολα πρεπει να πληρωνεις) το θεωρουν φυσιολογικο (κι αυτο φυτεμενο στο DNA τους). Υπαρχουν και καποια καλα βεβαια. Αν θες να δουλεψεις, δουλεια θα βρεις. Αν θελεις να εξελιχθεις επαγγελματικα, κι αυτο θα γινει. Και αν εισαι καλος σε αυτο που κανεις, θα βγαλεις και λεφτα. Βισματα υπαρχουν και εδω αλλα οχι στο βαθμο που υπαρχουν στην Ελλαδα, η αξιοκρατια ειναι πιο αισθητη. Στην ποιοτητα ζωης ολα εξαρτωνται απο το που ακριβως μενεις. Ναι το Σικαγο εχει δυσκολες περιοχες αλλα 5 τετραγωνα πιο κατω ζουν πλουσιοι. Ετσι ειναι οι περισσοτερες πολεις εδω. Εγω με τη γυναικα μου ηρθαμε με 7000 ευρω συνολο (capital controls) και καταφεραμε σε 3,5 χρονια να μπορουμε να παρουμε σπιτι (με δανειο φυσικα αλλα χωρις εξοντωτικους ορους). Το βασικο μου παραπονο ως κατοικος του εξωτερικου ειναι οτι μενω μακρια απο τη χωρα που μεγαλωσα και τους ανθρωπους της. Ολα εχουν το τιμημα τους ομως. Υπαρχουν καποια πραγματα στην Ελλαδα που εδω δεν τα βρισκεις και αυτα ειναι που μου λειπουν και που, πιθανολογω, στο τελος θα με κανουν να γυρισω πιο κοντα (δεν ξερω για Ελλαδα). Οπως και να εχει, η Αμερικη ειναι η χωρα της ευκαιριας και θεωρω οτι εφοσον εχεις καποια προσοντα σε συγκεκριμενους κλαδους, μπορεις να προοδευσεις και να κανεις και λεφτα.
  13. Rabican

    NFL - MLB - NHL topic

    Τους Titans θεωρητικα μπορουν να τους κερδισουν (θεωρητικα παντα γιατι πρακτικα οπως παιζουν με τιποτα). Ηδη οι Browns ζητησαν να δουν τον McDaniels αφου επελυσαν τον HC τους.
  14. Rabican

    NFL - MLB - NHL topic

    Και καπου εδω νομιζω τελειωνει η δυναστεια των Patriots. Ugly loss με ολη τη σημασια της λεξεως αυτη απο τους Dolphins. Απαραδεκτα κακος ο TB12, απαραδεκτα κακος και ο Gilmore στην αμυνα (εχει παιξει αμυνα πολυ καλυτερους WRs και αυτος ο Parker πως σκατα λεγεται των Dolphins τον εκανε fry κανονικοτατα), λογικη και επομενη η ηττα και παει περιπατο το bye week. Η ιστορια λεει οτι χωρις bye week στα playoffs οι Pats κανουν μια τρυπα στο νερο. Και μιας και οι φημες λενε οτι ο Brady του χρονου μπορει να μετακομισει προς LA μερια (Chargers) και ο McDaniels να αναλαβει ποστο HC, νομιζω οτι καπου εδω πεφτει η αυλαια των Patriots..
  15. Rabican

    NBA Topic

    Νομιζω θα γινει load management στο Γιαννη με σκοπο να ειναι πιο φρεσκος στα Playoffs. περσυ τον ψιλο-εκαψαν και αυτο φανηκε στο matchup με τον Leonard ο οποιος ολη τη χρονια επαιζε πιο χαλαρα.
  • Δημιουργία νέου...