Προς το περιεχόμενο

jimaras35

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    36
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με jimaras35

  • Ημερομηνία γέννησης 19/02/1973

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.251 προβολές προφίλ

jimaras35's Achievements

  1. ναι ναι ειναι φακοι του μελλοντος!!!!!!!!πηρα ενα κεφαλης και δευτερη μερα χωρις κανενα απολυτως χτυπημα η οτιδηποτε αλλο αρχισε να κανει νουμερα το λεντ.τριτη ημερα απο 4 σκαλες που εχει δουλευουν μονο οι δυο.μιλαω με αντιπροσωπεια και η απαντηση στειλτον με δικα σου εξοδα να τον δουμε και θα στειλουμε αλλον.τι να δεις?θα μετρησειςτο κυκλωμα του λεντ μπαταριας?αποτελεσμα θα τον στειλω στο μαγαζι που αγορασα θα τον στειλει στον αντιπροσωπο και θα φαμε καμια εβδομαδα+++++ για αντικατασταση και βλεπουμε.θα ζητησω τα λεφτα πισω και αμεσα!!!!αν χαλασε στις 2 ημερες φαντασου τι ειναι!!!!!μακρια και θα συνεχισω με led lenser κλασικα(τι ηθελα και πηγα στους κιτρινομουρηδες?)
  2. αστα να πανε!ακριβως ετσι το θυμαμαι και εγω το saturn!!!20 ++ χρονια!!!περνανε σφαιρα.φυσικα το εχω κρατησει στο κουτι του και καμια φορα το βαζω και παιζω να θυμαμαι το κολημα.
  3. Ενα απο τα βασικοτερα προβληματα που δεν περπατησαν οι επαγωγικες εστιες ειναι το υψηλο κοστος τους σε σχεση με τις απλες κεραμικες και σε συνδυασμο με αγορα μεταλλικων σκευων εκτινασει το συνολικο τους κοστος στα υψη.οι κουζινες αεριου φυσικου και μη κερδιζουν κατα κρατος σε θεμα οικονομιας.
  4. 3 πουλακια καθονταν!!!!!!!την μειωση την εχουν τα android στο γραφημα.ετσι και αλλιως ο καθενας οτι θελει λεει και οτι θελει γραφει και προβλεπει.
  5. jimaras35

    Παρουσίαση Motorola Moto G

    μια χαρα φαινετε
  6. τελικα εχθες την περσαε κανονικα!η καρτα ειναι πολυ καλη αλλα μαλλον για καποιο λογο δεν την διαβαζε σωστα!τωρα πανε ολα ρολοι! περασα mplayer c παρα πολυ καλος για να διαβαζει dvd usb stick κλπ!περασε επιτυχως και το bootmii v2 οποτε ελαχιστοποιηθηκαν τα bricks!(ελπιζω).
  7. καλημερα!να ρωτησω κατι αν ξερεικανεις να μου απαντησει!εχω ενα wii απο τα πρωτα που το ειχα κανει χακ με παλια μεθοδο και το ειχα αφησει για 3-4 χρονια.τωρα που το ξεθαψα στην αρχη δεν επαιζε με τιπτα μετα δεν επαιζε το shop channel επαιζε δισκακι gc αλλα οχι wii kai καποιες φορες μου εγραφε files corrupted!το εκανα αναβαθμιση στην 4.3ε και προσπαθησα να το χακαρω με letter bomb αλλα προχωραει κανονικα μεχρι που διαβαζει το boot elf κσι μετα γραφει valid elf image load και αναβοσβηνει το μπλε led του dvd! και μενει η οθονη κολημμενη εκει! γνωριζει κανεις κατι????? ευχαριστω πολυ
  8. γιατι δεν πας για συμβουλος πωλησεων στην htc???για αλλη μια φορα απλα και με λιγα λογια: η apple καταγραφει τις πωλησεις που κανει και φθανουν στον καταναλωτη της λιαικης ενω οι υπολοιπες καταγραφουν τις πωλησεις που φθανουν στα καταστηματα!!!!! το οτι η apple καταφερε με ενα τηλεφωνο να κλονισει εταιρειες μεγαθηρια στον χωρο κατι λεει!!!!!
  9. το θεμα δεν ειναι αν κανουν περισσοτερα απο το iphone και πως τα κανουν κλπ κλπ κλπ!!!1 η ειδηση λεει για τα ραφια των καταστηματων και οχι για τον τελικο καταναλωτη!!!!!αρα οπως ειπε και καποιος προηγουμενος απλα νουμερα χωρις νοημα!!!!!! η λεξη επιστροφη εμπορευματων απο εμπορικα καταστηματα σου λεει κατι!!!!εκει επρεπε να εστιασετε και οχι στο τι κανει!!!! αλλα αυτα βρισκουν και ετσ παγιδευουν τον κοσμο οταν αδυνατει να κατανοησει τι του λενε!!!!!! αυτα απο εμενα!
  10. jimaras35

    Wiiva la Revolution!! {News Topic}

    ok!θα το pω στο αλλο τοπικ!εχω εντοπισει το προβλημα στο ρημαδι το wi-fi και στο ρημαδι το internet channel!!!!εχω κανει φορματ την μνημη και παλι τα ιδια!!
  11. jimaras35

    Wiiva la Revolution!! {News Topic}

    καλησπερα!!!ρε σεις θα τρελλαθω με το wii!!!συνεχιζει μου κανει τρeλλα κολληματα και επανερχεται!!!νομιζω οτι φταιει το ρημαδι το wi-fi!!!anyway!!!ξερει κανεις τι σημαινει οταν το φωτακι ειναι κοκκινο η κιτρινο στο wii??!εννοοωω το power κουμπι!!!εχει υποψη του κανεις τι ρυθμισεις χρειαζεται το wii για manual setup αν το συνδεσεις με ρουτερ??συγκεκριμμενα με το linksys WRT54GC!ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΠΕΙ
  12. Έκανα ένα κάρο τέστς όταν το πήρα και το Wii και το DS πιάνουν μιά χαρά από την άλλη άκρη του σπιτιού μου, όπου και παρεμβάλονται 3 τοίχοι μεταξύ Wii και Wi-Fi dongle. Η καθαρή απόσταση ήταν πάνω των 20 μέτρων. Αλλά η διαφορά τιμής είναι 20 ευρώ για ένα wireless router, ο οποίος είναι καλύτερη λύση μιάς και δεν χρειάζεται να έχεις PC ανοιχτό. Για άλλους τα 20 Ευρώ είναι πολλά, για άλλους λίγα. __________________αρκετα καλη τιμη εχει το linkys WRT54GC ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!ΒΑΛΤΟ ΣΤΟ SKROUTZ KAI ΔΕΣ ΤΙΜΕΣ
  13. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ Email ΤΗΣ Nintendo ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΝΑ Mail ΕΚΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΗΡΙΞΗ????ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧ!ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!!!!
  14. to gelio einai oti to pira gia tis giortes pou tha exo ligo xrono!!!!!kai einai kai kleisth i nortec!!!!!sthn anamonh loipon!!ti na kanoyme!!!ektos kai mou to kanoyn antikatastash kai glitoso thn anamonh tis episkeyhs!!gia to router pou rotaei kapoios ego phra ti linksys wrt54gc ver 2.0 kai einai fobero!!!to mac petaei kai se tiger kai se xp!!to wii to eblepe poly dinato shma apla den doulepse gia na to xaro
  15. εγω τελικα δεν την γλιτωσα!!!!το wii μου ηταν προβληματικο!!!!μου παγωνε η οθονη οταν χρησιμοποιουσα το shop + internet channel!!!!!νομιζα οτι εφταιγε η συνδεση μου αλλαξα ρουτερ και τωρα παγωνει με το που μπω στηνοθονη των μενου!!!!!!την γκαντεμια μουουουουουουουου!!!η νορτεκ ειναι κλειστη και ειμαι στην αναμονη!!!!!!ξερει κανεις τι λεει η νορτεκ???ειναι καλη αντιπροσωπεια η θα χρειαστει τεραστιο διαστημα για :έπιδιωρθωση;???
  • Δημιουργία νέου...