Προς το περιεχόμενο

naiv_dim

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    217
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.944 προβολές προφίλ

naiv_dim's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. half? Μάλλον εννοείς auto που είναι by default.. anyway, εξαρτάται και το τι switch έχεις εδώ που τα λέμε.
  2. Καλημέρα, Έχει τύχη να δώ την ίδια περίπτωση όταν το μόντεμ είναι πάνω στο ένα PC και ανοίγει, να έχει αποσύνδεση εκείνη την ώρα. Φαίνεται πως ο ηλεκτρισμός να το επηρεάζει τόσο ώστε να υπάρχει αποσύνδεση. IP conflict με τίποτα από τα συμφραζόμενα
  3. Καλησπέρα, Το μοντεμ ακουμπάει στο 2ρο μηχάνημα;
  4. Αυτό είπα στο επόμενο μου μνμ. Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με τις mac. Σε φυσικό επίπεδο είναι ακριβώς σαν να βάζεις ένα hub.
  5. Τώρα που το ξανασκέφτομαι το παραπάνω μπορεί να παίξει ταυτόχρονα. Στην ουσία είναι σαν να βάζεις ένα hubάκι με 2 πόρτες. Τα telco δεν έχουν κάποιο limit σε mac learning (εξαρτάται μόνο το mac table πόσο size έχει, λογικά 8Κ άρα ~180 mac) @Hamurabi Τι μοντεμάκι έχεις??
  6. Λογικά η συσκευή που θα βάλει θα λειτουργεί , αν λειτουργεί θα δεί και mac το μοντεμ. Οπότε αν βάλει και 2ρη συσκευή που θα λειτουργεί πάλι θα δεί την mac της 2ρης, άρα θα υπάρξει mac conflict.
  7. Βρές ένα wifi μοντεμάκι από κανα φίλο ή δικό σου αν έχεις. smartphone 3g <bridge> wifi/ap -- rg45 --> αποκωδικοποιητής
  8. Δεν του κάνει γιατί στην άλλη μεριά πάλι τα διαχωρίζεις. Οπότε πάλι 2 rj45. Εδώ θα φάει κόλλημα το μοντεμάκι καθώς θα βλέπει 2 διαφορετικές mac-address από μια πόρτα.
  9. Καλησπέρα, Αν όλα παίζουν ταυτόχρονα, φταίει το LEVEL1 (hub or switch?). Άν όχι - Για δοκίμασε να παίξεις βάζοντάς τα απευθείας στο μοντεμακι της ΗΟΛ. - αναβάθμιση last firmware στο μοντεμάκι, συνίσταται γενικότερα.
  10. firewall settings του υπολογιστή πείραξες? υ.γ.: Έχεις κάνει καμία παραμετροποίηση στο sw?
  11. Καλημέρα, Φίλε μου νομίζω πως τα έχεις λίγο μπερδεμένα τα πράγματα στο μυαλό σου. Ο συγχρονσμός που θα έχεις δεν έχει να κάνει με το τί router/μόντεμ έχεις(δε θα σου πω ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τον συγχρονισμό 1ον γιατί είναι εκτός θέματος & 2ον αν ψαχτείς λίγο στο φόρουμ θα βρείς απαντήσεις). πχ σπίτι μου έχω ένα THOMSON TG585 που συγχρονίζω στα 7mbit και στη δουλειά μου πάλι ένα THOMSON TG585 που συγχρονίζει στα 23mbit Οπότε καλό είναι για μένα να κρατήσεις το μόντεμ που θα σου δώσει ο πάροχος σου και μην μπείς σε περιττά έξοδα καθώς δεν θα δείς διαφορά με ένα ΄καλύτερο΄ router/modem.
  12. Σόρρυ, αλλά μην απαντάς καθόλου και μην δώσεις ποτέ σημασία στο συγκεκριμένο θέμα εφόσον δεν θέλεις να τον βοηθήσεις.
  13. Καλησπέρα, Το Thomson585, νομιζω, χωρίς να το έχω επιχειρίσει το κάνει. http://img138.imageshack.us/img138/4003/thomsontg585.jpg
  14. Kαλημέρα, Δεν θα έλεγα να περιορίσεις μια θύρα να έχει πχ τόσα mbit, γιατί όταν θα χρειαστείς να παίξεις local ένα game? Anyway είναι πολλά τα σενάρια που μπορείς να φτιάξεις και να υλοποιήσεις όποιο θέλεις. Μια λύση για μένα θα ήταν ένας proxy server. Επίσης μια ανέξοδη λύση, χρονοβόρα μεν, αποδοτική σίγουρα, είναι να ορίσεις εσύ στατικά σε κάθε μηχάνημα τί και σε ποιο router θα δρομολογεί την κίνηση το κάθε μηχάνημα. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να κάνεις μια έρευνα και να μάθεις τι ΙΡ έχει το κάθε πρόγραμμα/game/κτλ που τρέχει. (Είσαι επηχειρηματίας, θα πρέπει να εκμηδενίσεις τυχόν έξοδα με απεριόριστο προσωπικό χρόνο δυστυχώς) Μία άλλη λύση που θα σου έδινα είναι να προσθέσεις ένα ROUTER(Cisco 1801, *877) στο δίκτυο σου που θα το έχεις σαν gateway για τα μηχανάκια σου. Mέσα στο router θα έχεις ορίσει εσύ τί και πού θα δρομολογείς το κάθετί (πχ με qos). Αυτή η λύση για μένα είναι και η πιο σωστή, βέβαια είναι πιο ακριβή από τις άλλες, καθώς το σημαντικό για το δίκτυο σου είναι ότι πρέπει να είναι διαθέσιμο/αξιόπιστο * Mε το Cisco 870 είσαι λιγο περιορισμένος όσο αφορά ρυθμίσεις με vlans ()
  15. Κοίτα για backup στο username δίνουν access συνήθως μόνο για dialup. Με μια γρήγορη ματιά είδα πως default επιλογή σε ένα dslam(siemens συγκεκριμένα) επιτρέπεται 8 ΙΡ και 16 mac σε μια πόρτα. Θέμα bandwidth δεν θα υπάρξει, αν υπάρξει αυτό θα είναι με τις ΙΡv4 καθώς υπάρχει έλλειμα. Επίσης, τη Huawei να την περιμένετε πως θα αποκτήσει μεγάλο μερίδιο στην αγορά. Έχει μπεί ήδη πολύ δυνατά.
  • Δημιουργία νέου...