Προς το περιεχόμενο

jtheogr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    764
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

jtheogr's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 04/04/2024 10:23 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    To Power Bank είναι σχεδόν αχρησιμοποίητο σαν καινούργιο, το δοκίμασα φόρτισα 2-3 φορές iPad & iPhone και απο τότε είναι στο κουτί του. Βρίσκομαι Καλαμάτα για συνάντηση. Στέλνεται αντικαταβολή μετά απο κατάθεση των μεταφορικών. Δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές.

    90 €

  2. jtheogr

    GoPro HERO 11 Black

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09/03/2024 08:06 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σαν καινούργια, σε άριστη κατάσταση, αγορασμένη απο την GoPro Απρίλιο/23 Συσκευασία και τα σχετικά υπάρχουν. Βρίσκομαι Καλαμάτα για συνάντηση. Στέλνεται αντικαταβολή μετά απο κατάθεση των μεταφορικών. Τα μεταφορικά βαρύνουν τον αγοραστή, δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές.

    300 €

  3. Δυστυχώς δεν μπορείς να δηλώσεις IBAN ξένης τράπεζας σαν επαγγελματικό δεν το δέχεται στο απορριπτεί.
  4. Εχω μια απορία σχετικά με τον ευέλικτο, σε περίπτωση που μεταφέρεις όλα τα χρήματα απο τον κύριο στον ευέλικτο, μπορείς να κάνεις πληρωμή με κάρτα ή για πληρωμές τραβάει το ποσό μόνο απο τον κύριο λογαριασμό ?
  5. jtheogr

    Φακοί επαφής

    Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις, προσωπικά έχω υπερμετροπία & πρεσβυωπια, απο οτι μου είπε ο οπτικός που δοκιμάσαμε μαζί τους φακούς είναι πολλοί οι παράγοντες που παίζουν ρόλο (πάθηση-βαθμοί)για το αν θα βολέψουν κάποιον οι πολυεστιακοί φακοί.
  6. jtheogr

    Φακοί επαφής

    Μετά απο μια 5ετία πήγα για εξέταση στον οφθαλμίατρο τα αποτελέσματα έδειξαν λίγο αυξημένη υπερμετροπία και πρεσβυωπία σε σχέση με παλαιότερη εξέταση, τον ρώτησα την άποψη του για πολυεστιακούς φακούς και ήταν αρνητικός λέγοντας μου οτι δεν δουλεύουν σωστά. Παρολα αυτά είπα να δοκιμάσω, επισκέφθηκα ένα κατάστημα οπτικών και παραγγείλαμε δοκιμαστικούς τους έβαλα και το αποτέλεσμα ήταν να βελτιωθεί σε κάποιο βαθμό η κοντινή και μέση όραση αλλά να έχω χειρότερη μακρινή. Οπότε θεωρώ οτι ο οφθαλμίατρος είχε δίκιο. Ο οπτικός μου είπε οτι οι πολυεστιακοί φακοί βοηθούν αλλα σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να έχω το αποτέλεσμα των γυαλιών. Κάποιος/α με αντίστοιχη εμπειρία.
  7. Καλησπέρα, Είμαι σε αναζήτηση για αγορά νέας τηλεόρασης 43' για σαλόνι, λόγω χώρου δεν μπορώ να ανέβω σε παραπάνω ίντσες. Η τηλεόραση θα χρησιμοποιηθεί καθαρά για θέαση καναλιών και ταινιών οπότε τα ζητούμενα είναι όσο γίνεται καλύτερα εικόνα και καλός ήχος. Προτιμώ λειτουργικό Android για να έχω την επιλογή εγκατάστασης εφαρμογών Cosmote, EON, Ertflix, VLC κλπ, θέλω να υποστηρίζει Airplay 2/Apple TV είναι επίσης ζητούμενο να είναι σχετικά γρήγορη σαν τηλεόραση. Απο συνδεσιμότητα θέλω 2-3 HDMI - WiFi - Bluetooth - Ethernet - USB, οτιδήποτε άλλο είναι ευπροσδεκτο. Θέλω να αποφύγω τις Samsung γιατί οι δύο τελευταίες που πήρα έβγαλαν θέμα με το πανελ. Ευχαριστώ.
  8. jtheogr

    Επιλογή Android TV Box

    Στο ψάξιμο για TV box, είμαι μεταξύ του Nokia 8000 & XIAOMI MI TV BOX S 4K BLACK 2ND GEN. Η χρήση που θα κάνω είναι Cosmote TV - Netflix - VLC, τι προτείνετε μεταξύ των δύο ή και κάποιο άλλο μοντέλο που να παίζει απροβλημάτιστα Cosmote TV οπωσδήποτε.
  9. Νομίζω οτι κάπου έχω έναν σε κάποιο συρτάρι. Αν σε ενδιαφέρει μεταχειρισμένος πες μου να το κοιτάξω.
  10. 20% σε όλα απο οτι λέει στο https://hiddencloudbar.com/
  11. Μπήκαν και σε εμένα παρόλο που ήρθε το email και έγραφε 0 επιδότηση.
  12. Δεν δουλεύει το extension το τράβηξε πίσω η Apple χωρίς να αναφέρει το λόγο.
  13. Εχω ένα ερώτημα σχετικά με screen recording. To setup μου είναι core i-5 - FHD Οθόνη - GTX 750ti κάρτα. Κάνω screen recording με OBS, τα recordings δεν είναι παιχνίδια, πρόκειται για tutorial οπότε τα recordings είναι απο διάφορες ιστοσελίδες ή word-excel. Παρατηρώ οτι η ποιότητα του βίντεο που πέρνω είναι λίγο υποδιέστερη απο άλλα παρόμοια recordings (ίδιας ανάλυσης) που βλέπω στο youtube χωρίς αυτό να σημαίνει οτι τα βίντεο δεν βλέπονται. Δοκίμασα πολλές παραλλαγές στα settings του obs αλλά δεν είδα διαφορά. Το ερώτημα είναι βάζοντας μια καλύτερη κάρτα γραφικών (GTX 1650) θα δω κάποια διαφορά στην ποιότητα του recording ή δεν παίζει ρόλο.
  14. Δεν φταίει το mod που σου καίει αντιστάσεις αλλά το 80vg, αυτοί οι ατμποποιητές θέλουν 60vg/40pg για να μην καίνε αντιστάσεις ειδικά αν χρησιμοποιείς >1ohm.
  15. Δεν εχω δοκιμάσει τον zlide είμαι κάτοχος του Nautilus GT δεν θεωρώ ότι είναι κακός αλλά προσωπικά τον βρήκα λίγο σφιχτο για τα γούστα μου οπότε αναζητησα κάποιον πιο αερατο MTL και κατέληξα στον Eviva, μετά από αυτόν δεν ξανασχολουμαι με άλλον MTL γεύση αέρας σε άλλο επίπεδο, φυσικά πρόκειται για επισκευασιμο σε άλλο επίπεδο τιμής αλλά για μενα η μετάβαση αξίζει αν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα.
  • Δημιουργία νέου...