Προς το περιεχόμενο

June

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    711
  • ΜΕΛΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.204 προβολές προφίλ

June's Achievements

  1. June

    MacBook Air M2 vs M3

    Για τέτοια χρήση και ο Μ1 θα είναι αρκετός. Οπότε για μένα αν έχει μεγάλη διαφορά (προς τα κάτω) ο Μ2, προτίμησε αυτόν!
  2. Παίζει κανονικά και μετά το update
  3. Καλησπέρα, πλέον στα μπροστά ηχεία έχω βάλει τα 3050i και τα 3030i, πήγαν στα πίσω. Sub έχω ένα παλιό Harman Kardon HKTS 5, που κάνει την δουλειά του με το παραπάνω. 529 δεν θα έδινα σήμερα για 3030i, θα περίμενα να ξαναβγουν με προσφορά. Από εδώ, μπορείς να τα πάρεις με 390€: https://www.ozon.gr/product/q-acoustics-3030i/ Πιο φθηνά σήμερα δεν ξέρω αν μπορείς να τα βρεις, ίσως από ΕΕ, αλλά με τα μεταφορικά θα έρθει μία ή άλλη!
  4. Δεν υπάρχουν γενικά τέτοιες giftcards στην γείτονα χώρα. Υπήρχαν μόνο για συνδρομή PS Plus και ούτε αυτές πλέον νομίζω δεν υπάρχουν.
  5. June

    Netflix μέσω Τουρκίας problem

    Για την ώρα μάλλον το πιο ασφαλές παραμένει η χρήση giftcards...
  6. Προσοχή στην προκαταβολή, εφόσον θα συμψηφιστεί με το τελικό τίμημα στο συμβόλαιο, είναι υποχρεωτικό να είναι πλέον μέσω τραπεζικής κατάθεσης.
  7. Για την 2η τηλεόραση μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο: https://www.skroutz.gr/s/41664410/Xiaomi-TV-Box-Mi-Box-S-2nd-Gen-4K-UHD-me-WiFi-USB-2-0-2GB-RAM-kai-8GB-Apothikeytiko-CHoro-me-Leitourgiko-Android.html Έχω την παλιά έκδοση και παίζει μια χαρά!
  8. Κυκλοφόρησε το Last of us Part 2 Remastered. Όποιος έχει το δισκάκι του ps4, το κόστος του upgrade είναι 150TL (~4,50€).
  9. June

    PS5 Portal

    Το βρήκα, το γράφω εδώ μήπως συμβεί και σε κανέναν άλλον. 1) Θέλει να ρυθμίσεις τον χρήστη που έχει το psn account του στο portal να μπαίνει αυτόματα. 2) Ρυθμίσεις > Σύστημα > Εξοικονόμηση ενέργειας > Δυνατότητες που διατίθενται στη λειτουργία αδράνειας > Να είναι δυνατή η ενεργοποίηση του PS5 από το δίκτυο.
  10. June

    PS5 Portal

    Προπαραγγελία από you.gr, το έστειλαν 12/1 και παρέλαβα σήμερα. Πρώτες εντυπώσεις θετικές, αν και στο EA FC 24 παρατήρησα λίγο ghosting στην κίνηση στο γήπεδο. Ίσως λόγω της ταχύτητας εναλλαγής της μπάλας. Στο Last Of Us δεν ήταν αισθητό. Εξηγήστε μου όμως κάτι που μάλλον είμαι χαζός και δεν μπορώ να βρω τι φταίει. Έχω το PS5 σε λειτουργία αδράνειας. Πατάω το ON στο Portal και στην συνέχεια το PS Button, ψάχνει να βρει το PS5 για να συνδεθεί και δεν συνδέεται. Εν τέλει, ανοίγω το PS5 από την τηλεόραση, μπαίνω στον χρήστη (έχω 3-4 προφίλ μέσα), κλείνω και ξανανοίγω το portal και συνδέεται. Πρέπει να ανοίξω κάποια ρύθμιση στο PS5 που δεν βλέπω; Ευχαριστώ!
  11. June

    Netflix μέσω Τουρκίας problem

    Σε τηλεόραση (Android TV) με εγκατεστημένο Nord VPN, παίζει κανονικά αφού "βλέπει" Τουρκία.
  12. June

    Netflix μέσω Τουρκίας problem

    Σε λογαριασμό που έπαιζε κανονικά κοντά στα 2 χρόνια (πληρωμή με fups) τον ακύρωσε μόνο του (ενώ είχε τραβήξει χρήματα πριν 5 μέρες). Δούλεψε μόνο με gift card και ενεργό VPN (σαν νέος λογαριασμός). Θα δείξει σε 1 μήνα αν φύγει το location restriction, αλλά το ιστορικό παρακολούθησης το έχει κανονικά, πολύ περίεργο...
  13. June

    Inalan και φραγή πρόσβασης

    Αν εννοείς streaming σε cosmote / nova κλπ τότε η μόνη λύση είναι να σου δώσουν static ip αρχικά δοκιμαστικά για 24 ώρες να δεις αν παίζει, και αν όλα καλά, τότε το βάζεις μόνιμα στη γραμμή με κόστος 1€/μήνα.
  14. June

    Apple car play wireless

    Εξηγήστε μου κάτι, αν δεν κατάλαβα καλά. Αν χρησιμοποιείς το wireless carplay και θες και να φορτίζεις παράλληλα, γιατί να μη χρησιμοποιείς απευθείας το κλασσικό wired carplay που φορτίζει και το κινητό απροβλημάτιστα, δεν έχει lag κλπ και δε θα σταματήσει να δουλεύει με καμία αναβάθμιση στο μέλλον;
  15. Όσοι αγοράσατε με PayPal καλό είναι να μπείτε στις ρυθμίσεις του PayPal και να ακυρώσετε την "αυτόματη πληρωμή" για το Instant Gaming, μην γίνει καμια στραβή στο μέλλον και σας χρεώσει αυτόματα. Γιατί κατά την αγορά, στο ενεργοποιεί αυτόματα. PayPal > Settings > Payments > Automatic Payments
  • Δημιουργία νέου...