Προς το περιεχόμενο

zxcv

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    679
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με zxcv

  • Ημερομηνία γέννησης 24/11/1974

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.193 προβολές προφίλ
  1. zxcv

    Ψάχνω iPad με πληκτρολόγιο

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/03/2024 12:27 μμ

    • Ζήτηση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ψάχνω για iPad κατά προτίμηση 12,9 με πληκτρολόγιο. Είπα να πάρω ένα MacBook Air m1 που πλέον το βρίσκεις με 650€, απλά είπα να κάνω μια προσπάθεια για iPad. Οπότε κάθε πρόταση καλοδεχούμενη. Βέβαια για να μην χάνουμε το χρόνο μας, προτάσεις με τιμή άνω των 650 ευρώ μην στείλετε και αν πλησιάζει στα 650 να είναι 12,9 με πληκτρολόγιο. Απαραίτητα η άριστη κατάσταση και η συσκευασία. ευχαριστώ

    1 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 13/03/2024 10:06 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    καλησπέρα σε όλους, αγορασμένο στο ονομα μου πριν μια βδομάδα. Υπάρχει απόδειξη αγοράς και πλήρη συσκευασία. Φυσικά κατάσταση καινούργιου. Απίστευτο μηχάνημα αλλά δυστυχώς έχω ανάγκη τη φορητότητα. Με ενδιαφερει μόνο ανταλλαγη με MacBook pro 14 ή 16, κατα προτίμηση m1 max, απαραιτητα σε αριστη κατασταση με συσκευασία και αποδειξη αγορας. Τυχων χρηματικες διαφορές απο μερους μου ή απο μερους σας, θα συζητηθούν. Σας παρακαλώ για ολοκληρωμένες προτάσεις. Βρίσκομαι όρια Πειραιά με κερατσινι

    1 €

  3. zxcv

    Logitech Mx keys

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 13/03/2024 10:04 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Αγορασμένο από πλαίσιο με πάνω από ένα χρόνο υπόλοιπο εγγύησης. Είναι σε άριστη κατάσταση με πλήρη συσκευασία και την απόδειξη αγοράς. Μοναδική ανταλλαγή θα με ενδιέφερε με apple Magic Keyboard Touch ID με numeric pad και χρώμα μαύρο. Ειμαι όρια Πειραιά με Κερατσίνι.

    90 €

  4. Καλησπέρα στην παρέα, θέλω ένα pc για να παίξω μόνο τα δυο simulator του τίτλου. Για όλες τις άλλες χρήσεις χρησιμοποιώ Mac. Θέλω τις προτάσεις σας βασικά για επεξεργαστή και κάρτα γραφικών. Για τα υπόλοιπα αν δεν σας κουράζω, οι απόψεις καλοδεχούμενες. θέλω το setup να είναι όσο γίνεται κοντά στο απόδοση σε σχέση με τιμή. Δεν με ενδιαφέρει να πάρω 300fps, με ενδιαφέρει να πάρω πάνω από 30-40. Επίσης αν πρέπει να αυξηθεί η τιμή κατά 30% για να παίξω σε 4Κ, θα αρκεστώ στο 2Κ. κάθε πρόταση καλοδεχούμενη.
  5. αυτοί που έχετε συνολική εικόνα των τελευταίων μηνών, ποιο πακέτο και ποια εταιρία θα προτείνατε για οικειακή χρήση (ημερήσιο/νυχτερινό) με μέση κατανάλωση στις 2000kw το τετράμηνο?
  6. zxcv

    dual monitor σε macbook M1

    Ευχαριστώ. Πάω για άμεση αγορά.
  7. zxcv

    dual monitor σε macbook M1

    Τέλεια να κάνω μια ερώτηση ακόμα, οι οθόνες είναι μία 34 ultrawide 2κ και μια 24 fd σε portrait. Το να τις δουλεψω σε 1080 δεν με ενδιφερει αλλα λογω του ultra wide και του portrait, παιζει να εχω καποιο πρόβλημα?
  8. zxcv

    dual monitor σε macbook M1

    καλησπέρα στην παρέα. Έχει βρει κάποιους κάτι δοκιμασμένο για να συνδέσουμε δυο εξωτερικά monitor σε macbook με Μ1? Είδα ένα adaptor της satechi multiport mx, το οποίο λέει ότι δουλεύει άλλα με κάποιο software........έχει κανείς άποψη? Να πω ότι αν η λύση έχει κόστος κάνα 400ε, ίσως είναι καλύτερα η μετάβαση σε m1 pro........
  9. zxcv

    Windows 11, version 22H2 κρασάρουν

    Για να μην ανοίξω νέο θέμα γράφω εδώ. Μετά την αναβάθμιση δεν πέφτει σε sleep mode. Έχω τσεκάρει χρόνους και τίποτα. Καμία ιδέα;
  10. Με διάβασμα και εγώ κάπου εκεί έχω καταλήξει απλά για gpu είχα βάλει και την rx 6600. Να την υπολογίσω ή μόνο 3060? Να ζητήσω και κάτι ακόμα. Μια πρόταση και για αντίστοιχο chipset για i5/r5?
  11. 1440p και πάνω από 45 fps για να συμβαδίζω με real time (είναι θέμα του παιχνιδιού για το x plane)
  12. Δεν έχω όριο στο budget. Απλά θέλω το καλύτερο vfm για μια αξιοπρεπή εμφάνιση γραφικών και ομαλότητα στη ροή του παιχνιδιού.
  13. Έχει περιορισμούς στα addons, μη συμβατότητα με τα χειριστήρια και δεν παίζει x plane 12 Ευχαριστώ
  14. Καλησπέρα στην παρέα. Χρειάζομαι ένα pc για να τρέξω το Microsoft flight simulator 2020 και το x plane 12. Δεν έχω απαίτηση να παίξει στο φουλ και με 500fps. Με ενδιαφέρει ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο γραφικών. Το pc δεν θα χρησιμοποιηθεί για κανένα άλλο λόγω. Το budget είναι το καλύτερο vfm. Αναμένω τις προτάσεις σας καθώς θα ήθελα να κάνω την αγορά ακόμα και αύριο.
  15. Όλα τα σχόλια καλά, αλλά σε αυτό που ρώτησε ο άνθρωπος, υπάρχει κάποια απάντηση;
  • Δημιουργία νέου...