Προς το περιεχόμενο

ardi21

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    645
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.636 προβολές προφίλ
  1. Kαι το Samsung tab S9+ ειναι εξαιρετικο και 350 ευρω φθηνοτερo.
  2. Αυτες τις ηλιθιοτητες τις λενε γιατι ειχαν συνηθισει μεχρι τωρα να τα κανουν ολα χυμα και οπως βολευονται. Σωστες διαδικασιες υπηρχαν και υπαρχουν. Απλα δεν ενδιαφεροταν κανεις. Τωρα ομως θα ενδιαφερθει.
  3. Το κοψιμο του sharing εχει επεκταθει παντου και σε ολους? Γιατι εγω και ενας φιλος συνεχιζουμε και βλεπουμε κανονικα.
  4. 1. Το youtube ειναι το απολυτο μονοπωλιο στον τομεα του και θα ειναι για χρονια ακομα. Κατι πλατφορμες του στυλ dailymotion μονο ως ανεκδοτο μπορουμε να τις αναφερουμε. Το tik tok ειναι διαφορετικου ειδους πλατφορμα το οποιο παλι ειναι μονοπωλιο. Γι'αυτο και το yt εβγαλε τα shorts για να το χτυπησει. 2. Πολυ δεν εχουν καταλαβει ακομα, οτι οταν ενα προιον ειναι "δωρεαν" το προιον εισαι εσυ. Και οταν αυτος που σου προσφερει το συγκεκριμενο προιον ειναι μονος του στην αγορα, τοτε θα το τραβηξει οσο μπορει, αργα η γρηγορα.
  5. Aυτα που λες θα τα κανει το 5% των χρηστων που ξερει. Το youtube στοχευει στο αλλο 95%. Παντως τα 8.5 ευρω που δινω στο premium δεν τα εχω μετανιωσει καθολου.
  6. Ξεκιναει πολεμος Ιραν - Ισραηλ. Κατακορυφη πτωση.
  7. Οντως πιστευεις οτι θα παει στα 11-13 δολλαρια μεσα στο '24? Μακαρι!
  8. Aυτο δεν ισχυει πλεον. Η Ελλαδα βρισκεται στον μ.ο της Ευρωπης οσον αφορα τους δημοσιους υπαλληλους σε σχεση με τον πληθυσμο. Τους περισσοτερους τους εχουν οι Σκανδιναβικές χωρες μαλιστα.
  9. Aυτο ναι θα ηταν μια λυση και νομιζω το ειχε η Nova παλια. Αν και παλι το κοστος δεν συγκρινεται. Αν ομως για παραδειγμα καποιος που ηθελε να βλεπει μονο Ελληνικο Πρωταθλημα του εβαζες 3 ευρω τον αγωνα, θα εδινε περιπου 120 ευρω για ολη την σεζον μαζι με τα Ευρωπαικα. Σιγουρα θα το προτιμουσε απο τα πειρατικα. Βεβαια θα πηγαινε εκει αρκετος κοσμος και θα εχαναν τα 25 αρια τον μηνα. Η Cosmote εχει το sports daily pass αλλα ειναι 10 ευρω. Στην ουσια για να δεις εναν αγωνα δηλαδη.
  10. Για ποδοσφαιρο, που κακα τα ψεμματα σχεδον ολοι αυτο βλεπουν, δεν νομιζω να υπαρχει καποιος αλλος νομιμος τροπος να δεις. Πρεπει να δωσεις 25 ευρω σε Cosmote και αλλα 25 σε Nova, αν θες να τα εχεις ολα.
  11. Τι εννοεις φθηνη? Για να βλεπεις ολα τα αθλητικα πρεπει να πληρωνεις 50 ευρω τον μηνα σε Cosmote και Nova. Η αντιστοιχη τιμη στα πειρατικα ειναι 10-15 ευρω απο Ελλαδα. Αν, δε, το παρεις απο κινεζο ειναι 5 ευρω.
  12. Αν το εχεις αγορασει μεσω skroutz καλαθιου φυσικα και θα αναλαβει ολη την διαδιακασια αλλαγης/επισκευης σε καθε περιπτωση, αλλωστε για αυτο υπαρχει το καλαθι. Αν το εχεις αγορασει μεσω του καταστηματος τοτε ειναι δικη σου η ευθυνη.
  13. Το περιεργο παντως ειναι οτι για παραδειγμα το Galaxy S24 υπαρχει στο best price απο το JMC με παραδοση 30 ημερων ενω στο skroutz δεν υπαρχει καθολου απο το συγκεκριμενο καταστημα.
  14. Ο άλλος περιμένει 4 μήνες και είναι άφαντος σαν καταστημα. Πάνω από 100 καταγγελίες είχε ο τύπος.
  15. Oπως σου ειπαν και οι προηγουμενοι αυτα που λες δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα. Μπορει να εχει αλλα θεματακια το skroutz αλλα στην αξιοπιστια ειναι νο.1. Η θα παραλαβεις αυτο που που πρεπει στην ωρα του (η εστω με μια μικρη καθυστερηση αν κατι παει στραβα) η θα παρεις τα χρηματα σου πισω. Μαλλον δεν εχεις ψωνισει ποτε απο εκει. Ολα αυτα ισχυουν μονο αν η παραγγελια ειναι μεσω του skroutz καλαθιου. Μια ερωτηση τωρα: Οταν αγοραζεις κατι με καρτα, αμφισβητηση συναλλαγης μπορεις να κανεις οποτε θες, πχ μετα απο 2 μηνες αν δεν εχεις παραλαβει, η υπαρχει καποιο οριο? Και ποσο σιγουρο ειναι οτι παιρνεις τα χρηματα σου πισω?
  • Δημιουργία νέου...