Προς το περιεχόμενο

louben

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4.004
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με louben

  • Ημερομηνία γέννησης 20/05/1973

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

louben's Achievements

  1. louben

    Kudu -25% καφεδες

    Μιση τιμη μέχρι την κυριακή για παραγγελίες από το eshop. https://www.facebook.com/Delmocca/
  2. Γεια χαρά σε όλους. Παιδιά μια ερώτηση. Ο Πατέρας μου έχει την συγκεκριμένη τηλεόραση μ ε το εργοστασιακό χειριστήριο (οσονούπω θα έχει το magic remote MR23GN. Ακόμα δεν έχουμε βρει πώς μπορεί να γίνει η εναλλαγή από aerial σε sat και τούμπαλιν. Τα δορυφορικά έχουν συντονιστεί κανονικά. Απλά δεν μπορούμε να δούμε πια τα επίγεια εκτός αν κάνουμε το συντονισμό από την αρχή. Στην 65UM7400PLB.AEU που έχω,η εναλλαγή ( με magic remote άλλα όχι το συγκεκριμένο) είναι παιχνιδάκι. Εδώ δεν τα καταφέρνουμε. ΚΑμία ιδέα;
  3. Μπορω να ακυρώσω τη συνδρομη αμέσως ή σε ένα μήνα?
  4. louben

    Kudu -25% καφεδες

    Ναι παραγγέλνεις 1 και σου δίνουν άλλο ένα ιδιο. Για τρεις ακόμα ώρες.
  5. Είχα κουβέντα με γνωστο για το συγκεκριμένο θέμα, επαγγελματία που ασχολείται με το χώρο του αυτοκινήτου και γνώστη της αυτοκίνησης εν γένει. Μου είπε ότι η 100αρα shell είναι η μόνη που δεν παράγεται στην Ελλάδα αλλά εισάγεται από Αγγλία. Το μεταφέρω με επιφύλαξη. Κάποτε η shell είχε προσφορά την 100αρα (κάθε Παρασκευή νομίζω) φθηνότερη όπως συμβαίνει με την 98αρα κάθε τρίτη. Ισχύει ακόμη η προσφορά;
  6. Έχω suv που στην τάπα της βενζίνης αναφέρει βενζίνη τουλάχιστον 98 Οκτανίων. Βάζω 98αρα κατά κανόνα από ένα συγκεκριμένο πρατήριο shell και εναλλακτικά από ένα ΕΚΟ. Και τα δύο εταιρικά. Δεν ξέρω αν είναι placebo effect αλλα με καύσιμο από το πρώτο πάει πολύ καλύτερα σε σχέση από το δεύτερο. Μια-δυο φορές που αναγκάστηκα να βάλω 9αρα δεν τράβαγε καθόλου. Στα δικά μου μάτια η 98αρα υφίσταται. Απλα της shell στο παρελθόν ήταν καλύτερη, χωρία να μπορώ να εξηγήσω το γιατί.
  7. Αυτή ήταν η αρχική μου ανησυχία. Το λάστιχο είναι 6μηνου. Αν ειναι να επιταχύνουν την αποσύνθεση του ελαστικου να το αφήσω για του χρόνου αφου προσωπικά τα λάστιχα στο συγκεκριμενο αυτοκίνητο δεν τα αλλάζω λόγω φθοράς πέλματος (κάνει περιπου 5000 χλμ το χρόνο ως τρίτο) αλλά λόγω παλαιότητας.
  8. Το είχα κάνει και εγω παλιότερα. Απλα το θέμα είναι η αναλογία νερού-γλυκερίνης και δεν μπορω να πώ ότι το είχα πετύχει απόλυτα. Επίσης η γυαλάδα έφευγε πολύ γρήγορα (και σίγουρα μετά το πλύσιμο).
  9. και εγω προς το πρώτο προσανατολίζομαι. Πέρα από τη θαμπάδα επηρεάζει πιστεύεις τη συνθεση του ελαστικού ? Έχεις παρατηρήσει κάτι;
  10. Γεια χαρά σε όλους. Το καλοκαίρι έβαλα σto suv που 'εχω λάστιχα continental ultra contact (235/60/18). Αν και φρέσκα (15/23) απο την αρχή είχαν μια θαμπή-βρώμικη όψη ( και πολύ έντονη μυρωδιά ακόμη και στους εξωτερικούς χώρους για καμία εβδομάδα). Προσπαθησα να τα καθαρίσω χωρίς αποτέλεσμα. Λέω να πάω σε γυαλιστικό ελαστικών ή σε αυτό https://www.skroutz.gr/s/11704372/Meguiar-s-Ygro-Gyalismatos-gia-Elastika-Endurance-Tire-Gel-473ml.html#description ή σε αυτό https://www.skroutz.gr/s/11715796/AutoGlym-Instant-Tyre-Dressing-ITD500-500ml.html#reviews Απλά επειδή τα λάστιχα είναι σχετικά καινούργια θα ήθελα να ρωτήσω για την επίδραση των εν λογω (και όχι μόνο ) γυαλιστικων στο λάστιχο, δηλαδή αν με τη συχνή χρήση του προϊόντος το λάστιχο φθαρεί -σπάσει πιο γρήγορα. Στα παλιά μου λάστιχα έβαζα καθαριστικό- γυαλιστικο (αφρό της armor all) αλλα με τον χρόνο παρατηρούσα ότι μόλις έφευγε η επίδραση του το λάστιχο φαινόταν πιο θαμπό-κομμένο από πριν ( αν και μπορεί να ήταν η ιδέα μου). Δεν με ένοιαζε ιδιαιτέρως γιατί τα λάστιχα όδευαν προς αντικατάσταση. Τώρα όμως με απασχολεί αφου τα λάστιχα είναι σχετικά φρέσκα. Πέρα από τα προαναφερθέντα κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη.
  11. louben

    Αγορά μηχανής espresso

    Φίλε είχα την ίδια ερώτηση με εσένα. Τελικα πήρα αυτόματη (Brera) και ειμαι ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα. Κάνει απέίρως καλύτερο καφέ από τη ν προηγούμενη που είχα (poemia) με το πάτημα ενός κουμπιού. Σίγουρα όμως χειρότερο από τις πιο εξειδικευμένες (και πιο ακριβές) λύσεις που προαναφέρθηκαν. Οπότε αν θέλεις την ευκολία σου με σχετικά καλό αποτέλεσμα, ναι πήγαινε σε αυτόματη.
  12. louben

    Αγορά μηχανής espresso

    Ειχα την ίδια σε saeco (poemia) για μια 6ετια περιπου και λίγο πριν τα χριστούγεννα πήρα την Gaggia brera. Τιμια μηχανη. Εφοσον βρεiς το brand που σου ταιριαζει βγάζει καλό καφε (μην περιμένεις θαύματα όμως). Εχει δυο flaws. Το βασικό είναι οτι δεν είναι ημιαυτόματη αλλά όση ώρα αφήσεις τον διακόπτη ανοικτό βγάζει (με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σταθερό αποτέλεσμα). Προσωπικά έβαζα χρονόμετρο στην εκχύλιση. Το δευτερο είναι ότι το κουμπι ενεργοποίησης είναι πίσω από τη μηχανη και σχετικα δύσκολα προσβάσιμο. Θα πρότεινα να πάς σε ημιαυτόματη gaggia η delonghi σε αυτα τα χρήματα.
  13. louben

    Αγορά μηχανής espresso

    Έχω διαβάσει το manual . Απλά είδα στην αρχή το εξής Only coffee beans must be put into the coffee bean hopper. Ground coffee, instant coffee or any other object may damage the machine. Γι αυτό και παραξενεύτηκα που αναφέρθηκε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αλεσμένος καφές/.
  14. louben

    Αγορά μηχανής espresso

    Ξέρω ότι ο ιδιοσ καφές σε διαφορετικές μηχανές έχει διαφορετικό αποτέλεσμα. Μέχρι να βρώ και στην καινούργια τα χαρμανια που ταιριάζουν στα γούστα μου θα περάσει καιρος οπότε θα παίρνω μικρές ποσότητες κόκκων. Τον αλεσμένο στην καινουργια τον βάζω εκεί που μπαίνουν οι κόκκοι η αλλού; ΚΑι τι κάνω τον ξαναλέθει η μηχανή?
  15. louben

    Αγορά μηχανής espresso

    ΠΑιδιά μια ερώτηση και από εμένα. Μόλις παρήγγειλα μι αυτόματη μηχανή (Gaggia brera) αναβαθμιζόμενος από αυτη που ήδη έχω (saeco poemia). Επειδη θα περάσει καιρός μέχρι να βρω τους κοκκους που ταιριάζουν καλύτερα στον ουρανίσκο μου (πχ με την poemia έχω καταλήξει μετά από πολύ καιρο σε τρία χαρμάνια) υπάρχει η δυνατότητα η καινούργια να δεχτει αλεσμένο καφέ ή λειτουργεί μόνο με κόκκους;
  • Δημιουργία νέου...