Προς το περιεχόμενο

Peter_Line

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    168
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.016 προβολές προφίλ

Peter_Line's Achievements

  1. Peter_Line

    Apple iPhone XR (Μαύρο/64 GB) με 3 θήκες spigen

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/04/2024 09:22 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε άψογη κατάσταση εμφανισιακά και λειτουργικά χωρίς φθορές. Υγεία μπαταρίας 83% Δίνεται με 3 θήκες SPIGEN και περασμένο προστατευτικό τζαμάκι, το καλώδιο φόρτισης και την συσκευσία του. Specifications Οθόνη: 6.1" Είδος οθόνης: LCD Κύρια Κάμερα: 12 MP Χρώμα προϊόντος: Μαύρο Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 7 MP Αποθ. Χώρος: 64 GB Βάρος: 194 g Προτεραιότητα σε άτομα απο Αθήνα για συναλλαγή χέρι με χέρι αλλά μπορεί να γίνει και αποστολή αφού προηγηθεί κατάθεση. Δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές και παρακαλώ οχι παζάρια.

    150 €

  2. Peter_Line

    Auzentech X-Fi Forte 7.1

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/04/2024 01:59 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται η κάρτα του τίτλου. Σε άριστη κατάσταση. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ. Μαζί με το κουτί της και όλα τα παρελκόμενα της. Παίζει χωρίς πρόβλημα με drivers σε windows 10 (Δεν δοκιμάστηκε σε windows 11 αλλά λογικά δεν θα έχει κάποιο θέμα). Περιοχή Αθήνα. Δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές ουτε παζάρια.

    30 €

  3. Στα μπροστά αλλά και στα υπόλοιπα (εκτός απο το μπροστινο) Μπορείς να κάνεις τις ζάντες έτσι; Δεν το ήξερα αυτό. Του Glx φαίνεται να είναι γυαλισμένο το αλουμίνο πέρα απο την διχρωμία. Που μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί με ενδιαφέρει.
  4. Εγώ πήρα το γκρι. Σε ρώτησα για το χρώμα γιατί το πήρα λίγο ακριβότερα. Το μεταλλικό το χρεώνουν 600 ευρώ παραπάνω. Την κατανάλωση την έχω φτάσει στο 6,6 εγώ μπαίνω και στην πόλη μερικές φορές. Είμαι με car play που δεν μου εμφανίζει στην μικρή οθόνη τα βέλη κατεύθυνσης αλλά με Android όντως δουλεύει και είναι πολύ καλό. Με το κλείδωμα δεν έχω βρει κάτι για αυτό που λες. Πιθανός να μην γίνεται αλλά δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα να πω την αλήθεια. Όντως τα παράθυρα δεν κλείνουν και με ξενέρωσε αυτό. Ίσως είναι θέμα του συναγερμού που δίνουν. Μελλοντικά θα τον αλλάξω για να βάλω κάτι καλύτερο. Με την βενζίνη πάντως δεν το έχω αφήσει να αδειάσει. Με 100αρα μου δίνει μεγαλύτερη εμβέλεια. Είχε δείξει κοντά στα 700 αν θυμάμαι καλά. Με τις τιμές που έχει η βενζίνη είναι ίσως λίγο απαγορευτικό αλλά ίσως είναι καλύτερα μακροπρόθεσμα. Έχω βάλει και αντηλιακές μεμβράνες που το κάνουν να δείχνει ακόμα καλύτερο. Κατά τα άλλα συμφωνώ σε όσα αναφέρεις για το αυτοκίνητο. Ήταν στην παρούσα φάση η πιο value for money επιλογή.
  5. Καλοτάξιδο. Πήρα και εγώ το ίδιο απο τον Μάρτη και ειναι πολύ καλό. Το χρώμα είναι το απλό Superior White ή μεταλλικό;
  6. Peter_Line

    Toyota Yaris 2020

    Απο περιέργεια πόσο καίει εκτός;;
  7. Peter_Line

    Photos of your car

    ΧΑΧΑ οκ δίκιο έχεις. 1400 είναι, βενζίνη mild hybrid 129 άλογα. Στο βασικό που είναι η κατανάλωση μέχρι στιγμής είναι στα 6,7 λτ / 100 χλμ αλλά κινήθηκε αρκετά μέσα σε πόλη. Στην πρώτη βόλτα που το έβγαλα έξω είχε δείξει 6,2 και φαινεται να έχει προοπτικη για λίγο πιο κάτω. Κατά τα άλλα πολύ καλό και άνετο για ταξίδι.
  8. Peter_Line

    Photos of your car

    Να βάλω και εγώ το δικό μου 😁 Ηρθε μετά απο αναμονή μόλις 2,5 μηνών (Απο τα πρώτα που ηρθαν). Πολύ καλό αυτοκίνητο αν και δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το puma ή το 2008.
  9. Εξαφανίζεται σε λίγες ωρες όποτε φέρνουν
  10. Υπάρχει περίπτωση να φέρουν ποτέ digital;; 🤔
  11. Πιο πολύ για suv με βλέπω. Το rav4 καλό αλλά δεν μου αρέσει καθόλου οπτικά και οταν πάιρνεις ένα αμάξι θέλεις να το βλέπεις και να το χαίρεσαι. Το mazda καλή περίπτωση. Τα δίλιτρα όμως δεν έχουν φόρο πολυτελείας; Σε μη suv τι θα πρότεινες;
  12. Για να είμαι απολύτως ειλικρινης αυτό που θα ήθελα ιδανικά ειναι το xc 40. Αλλά manual και με κάποια έξτρα πάμε στα 31κ συν το γεγονός ότι η volvo είναι πιο premium οπότε λογικά τα κόστη μετά θα είναι μεγαλύτερα Βλέπω που λέτε πολλοί οτι είναι πολλά τα 28κ για αυτό το αμαξι και προβληματίζομαι τι παίρνεις καλύτερο . Το συγκεκριμένο που μιλάμε πάντως ειναι allure plus έκδοση και είναι αρκετα καλά εξοπλισμένο.
  13. με έκοψε οτι ψήνομαι άσχημα να το πάρω και ίσως για αυτό μου το έδωσε περισσότερο 😁 Δεν με ενδιαφέρει και τόσο ενα μεγαλύτερο αμάξι ασε που νομίζω ότι θα είναι πιο φτωχο σε έξτρα σε σχέση με το πεζό. Δεν μου αρεσει ιδιαίτερα να πω την αλήθεια. Το 2008 μου είπε οτι θα είναι τέλη ιουλιου λίγα κομμάτια για αυτό και έχω μπριζωθεί τωρα
  14. Το αυτοματο μια χαρά μου φάνηκε αλλα δεν το οδηγησα και παρα πολύ. ίσως είναι πολλά αλλά γενικά νομίζω ότι έχουν ακριβύνει τα αυτοκίνητα και σε τελική ανάλυση τι καλύτερο παίρνεις στα λεφτά αυτά;;;
  • Δημιουργία νέου...