Προς το περιεχόμενο

nikos_e34

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    39
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nikos_e34

  • Ημερομηνία γέννησης 26/08/1980

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    -
  • Skype
    -

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    student

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.566 προβολές προφίλ

nikos_e34's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

7

Φήμη

  1. Αγόρασες ποντίκι από ένα τυχαίο στο φέισμπουκ. Δηλαδή ποσό κάνει το ρημάδι καινούριο ρε φίλε;;;
  2. Αμερική σε σχολικό λεοφωρειο σταματάει παντού η κυκλοφορία ακόμα και στο αντίθετο ρεύμα μέχρι να σβήσει τα φώτα το λεοφωρειο. Όταν ήμουν εκεί θυμάμαι μια νταλίκα να κοκαλώνει επειδή στο αντίθετο ρεύμα σταμάτησε σχολικό λεοφωρειο και εμείς από πίσω της. Αν είσαι J walker δηλαδή περνάς δρόμο εκτός διαβάσεων είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος εσυ ως πεζός. Κόβουν και πρόστιμα αν σε αντιληφθούν.
  3. Τι άποψη να έχει για το 5G και γιατί αμέσως ξεκινάτε με τος τοξικές απαντήσεις ; Πρέπει να το κοιτάξεις αυτό. Αγρότης είναι ο άνθρωπος. Το σβήνει όταν πάει σπίτι και το ανοίγει όταν είναι έξω. Άλλες πι ανάγκες του άλλες οι δικές σου. Ειλικρινά είμαι μέλος στο my phone από εποχές unwired και το επίπεδο πέφτει πολύ τα τελευταία χρόνια. Εμένα σε χωριό πολλά χρόνια μέχρι που μετακόμισα Αθήνα πριν φύγω εξωτερικό. Από μεγάλους έως νέους, το κινητό το είχαν για ομιλία άντε και κανένα μυνημα. Δεν είναι όπως Αθήνα που κοιμούνται δίπλα στο κινητο Έχω αλλάξει 2-3 σμαρτ τα τελευταία 12 χρόνια. Τώρα είμαι πρώτη φορά με iPhone 14 pro max. Μου άρεσε και το αγόρασα. Η χρήση του 90% ομιλία άντε και κάνα χάρτη, εταιρικό mail τραπεζικές εφαρμογές. Social media δεν έχω εδώ και χρόνια. Έβαλα και WhatsApp για συναδέλφους. Αυτό. Μέχρι στιγμής ενθουσιασμένος με τις φωτο που βγάζει. Η γυναίκας νου είχε ένα iPhone 6s Plus το οποίο άφησε μόλις περισυ και της πήρα ένα 12. Η σύζυγος δεν τη νοιάζει καν να έχει ιντερνετ εν κινήσει. 6 χρόνια καλά στην έβγαλε το κινητό. Σκέφτομαι να του αλλάξω μπαταρία και να το κρατήσουμε ως dumb phone. αυτα
  4. Αν ενοχλούν πέφτει παρατήρηση. Αν συνεχίζουν φάπες. Απλά τα πράγματα.
  5. Εντάξει Ζουμερ, αντε πάρε το παπάκι και κάνε κάνα ντελίβερι τώρα γιατί έλιωσαν τα παγάκια στα φρεντο. Βλήμα. Σας στριμώχνουν στη γωνία πετάτε μια αμερικανια και νομίζετε ότι κάτι είπατε. Εσυ σε βλέπω «πολυδιαβασμένο» και πολυενημερωμενο - παραμορφωμένο ενημέρωσε μας και εμάς αυτά τα 5 πράγματα.
  6. Σαν ειδικός πλέον (και άνω των 40 ) θα σου πω μην μπλέξεις με την Αγγλία. Πάει ο παλιός καιρός που νόμιζες ότι μάθαινες κάτι παραπάνω, το NHS είναι χειρότερο του ΕΣΥ στην Ελλάδα σε θέμα εκπαίδευσης και δουλειάς. Έχω πολλούς συναδέλφους όπου μετά από χρόνια δουλειάς στο NHS γύρισαν πίσω Ελλάδα και άνοιξαν δικά τους ιατρεία. Τα λεφτά δε θα σου φτάνουν και θα ζεις με συγκάτοικο, ακριβή ζωή δε θα έχεις τη ζωή της Ελλάδας. Ρατσισμός και λοιπά δε θα συναντήσεις εύκολα. Έφαγαν σκατα τώρα οι Εγγλέζοι με το brexit και δεν έχει ποιος να δουλέψει στα θερμοκήπια τους και στα φορτηγα τους. Το NHS έχει καταρρεύσει και ο Φαρατζ έχει εξαφανιστεί. Θα πρότεινα να πας να κανείς τη δουλειά σου και να μην τρέφεις πολλές ελπίδες. Πήγαινε δες και κρίνε από μόνος σου. Γερμανία και Σουηδία είναι τα τόπ αυτή τη στιγμή και πάλι με πολλές υποχωρήσεις. Αυτά.
  7. κάποιος ανέφερε το design dept.. σιγουρα μας τρολλάρει. που βρισκεσαι το 2001-2002? όλα τα κινητα από το φτηνιάρικο αλκατελ μέχρι το iphone x είναι όλα ορθογώνια πλακάκια που αμα δε βάλεις μπροστα το λογοτυπο του κατασκευαστη δεν καταλαβαινεις για ποια συσκευη μιλαμε.που και να βάλεις το λογοτυπο παλι δεν ξερεις πιο μοντελο έχεις. όσο δε το αντροιντ δεν αλλαζει απο το μοντελο των 60 ευρω μέχρι των 1600.
  8. nikos_e34

    Ζωή στη Σουηδία

    φιλε κωστα πως μπορω να επικοινωνησω μαζι σου μεσω σκαιπ η βαιμνπερ; ευχαριστω
  9. nikos_e34

    Monster Energy Drink

    μπορώ να προτείνω ενα εσπρέσο με μισο λιτρο κοκα κολα. έβγαλα θυμάμαι όλη μέρα στη δουλειά και στο καπάκι οδήγησα 13 ώρες ταξίδι...
  10. οκ προβλημα σας ρε παιδιά στην τελική μην τσαντίζεστε δεν ξαναμιλάω
  11. είχα πει και αλλού και το ξαναλέω και τώρα..αντί να αγοράσω ανούσια ζαντολάστιχα και στερεοφωνικά (όπως έχει το 80 τοις εκατό εδώ μεσα) έβαλα σύστημα υγραερίου και ξένοιασα. τωρα το βλέπεις έτσι "άν έχεις 2000 ελευθερα μοιρασε και εδω". δες το σαν ένα χρήσιμο εξτρά για το αμάξι σου
  12. περίπου σωστός... ένα δυναμό (συγκεκριμένα αλτερνέιτορ μιας και τα δυναμό σταμάτησαν αρχές δεκαετίας του 90) φορτίζει μια μπαταρία σωστά όσο είναι σε καλή κατάσταση τα καρβουνάκια του και ο ρελές του δυναμού. μπορούμε να το μετρήσουμε άνετα εφόσον βάλουμε μπροστά το αυτοκίνητο και ανάψουμε φώτα, προβολάκια, αντιστάσεις τζαμιών οποιο κουμπακι βρείς μπροστά σου. το βολτάζ δεν πρέπει να πέσει κάτω από 13.4 βόλτ και όταν ανεβάσει στροφές ο κινητήρας πρέπει να καρφώσει κατευθείαν 14.4..αυτό κάνει το σωστό ρελέ..αν τα καρβουνάκια είναι τελειωμένα ή ο ρελές ψόφιος πέφτει το βολτάζ κάτω από 13 βόλτ και θέλει άνοιγμα για επισκευη το δυναμό. αυτά με την υπερφόρτιση κλπ είναι ράδιο αρβύλα από την εποχή του δυναμού (φίατ 125, σκαραβαίος κλπ).. οι μπαταρίες ασβεστίου και τζέλ έχουν άλλο ρόλο και θα παρακαλούσα να μην αναγράφονται ανακριβειες! πάντα αγοράζουμε μπαταρία σύμφωνα με αυτά που λεει ο κατασκευαστής διότι αν πάρουμε μεγαλύτερη δεν θα φορτίζει σωστά, ο δυναμός θα κλατάρει καποια στιγμή ή η μπαταρία θα τα φτύσει ( μαυρίζει από μέσα). αν δεν είστε σίγουροι δείτε τι γράφει ο δυναμός επάνω ή αν έχετε μουσική στο αμάξι σοβαρή βάλτε δυναμό από το ντιζελοκίνητο μοντέλο και την ανάλογη μπαταρία...το έχω κάνει εγώ σε -20 παίρνει μπροστά σαν τρελό
  13. τους βούλγαρους τους ξέρω πολύ καλά..όλα τα σφάζουν όλα τα μαχαιρώνουν και αυτοί. στη φιλλιπούπολη δεν ξέρω ένα μάστορα να βάζει και να συντηρεί καλά αεριο θα έρθουν και θεσαλονικη να ανοίξει μαγαζί..με τι άδεια??τεσπα.... ακόμα να βάλετε αέριο?!?
  14. 1. ναι όπως και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια σε κινητήρα 2. ποιός το είπε αυτό??!!?!? τότε η φίατ και η bmw βγάζουν τρομερά μοτέρ μιας και έχω εμπειρία πάνω από μισό εκατομύριο χλμ. στη βουλγαρία τα ταξιά τους είναι ρενό θάλια, σεβρολέτ αβέο και χιουντάι..σε όσα ανέβηκα ήταν πάνω από 400.000 χλμ και ένα χιουντάι ελάντρα στη σόφια με 759.000 χλμ μέχρι στιγμής μόνο με αλλαγή τσιμουχάκια στις βαλβίδες...κοίτα να δείς που στη βουλγαρία δε σπάνε τα αμάξια και στην ελλάδα τα παίρνει ο κατήφορος. 3. παραπάνω είναι. 4. σωστός σε αυτό όσο για την εκτίμηση σου, η οποία είναι απόρρεια όσων συζήτησες με φίλους σου είναι σωστή. η δική μου εκτίμηση χρόοοοονια τώρα (δεκαετία του 90 ) ότι τα βενζινοκίνητα με υγραέριο είναι καλύτερα σε σχέση με πετρέλεο.
  • Δημιουργία νέου...