Προς το περιεχόμενο

joef_gr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    327
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με joef_gr

  • Ημερομηνία γέννησης 16/04/1983

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.smart-shopping.gr

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    C:windows/system32/drivers

joef_gr's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Χαιρεται μια σελιδα που σχεδιαζω εχει επιλογη στο script Select the mode you want to use  Login: Only the most sensitive page will be forced to use SSL – login page.  Full: All request are automatically redirected to https – all pages are forced to use SSL. θα αγορασω ενα φτηνο πακετο ssl 30$ το χρονο, ποιο θα ηταν καλυτερο να επιλεξω? Σκεφτομαι να κανω μονο για login γιατι πιστευω οτι full ισως αργει το Loading της σελιδας. Αλλα δεν εχω καθολου εμπειρια με το θεμα ή https.
  2. joef_gr

    windows scheduled task tool

    Οκ ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω πως δουλευει.
  3. Χαίρεται, θελω να αγοράσω ένα πακέτο hosting με Windows 2012 για asp.net. Υπάρχουν 2 πακετα, πακέτο 1 με 10$ και 250gb και πακετο 2 με 20$ και 500gb και το μόνο έξτρα είναι το windows scheduled task tool που έχει το 2. Το έξτρα bandwidth δεν το χρειάζομαι για τώρα αλλά το tool σε τι βοηθάει και το χρειάζομαι? Ευχαριστώ καλό μήνα.
  4. Τελειως συμπτωματικά πηρα και εγω το 3ds το σαββατο μετα απο πολυ σκεψη διοτι δεν ειμαι πια 16-17 και πιστευα οτι μολις το ανοιγα θα το μετανιωνα. ετυχε και πηρα τη zelda edition που τη βρηκα σε ξεχασμενο αποθεμα. και εγω να πω οτι αξιζε απιστευτα! πολυ καλο ολο το concept με το 3d και τις καμερες που εχει με interactive enviroment. ειδικά με τα arcards εμεινα χαζος Απλα απιστευτο! και καθε remake se 3d που κανουν ειναι πολυ καλο.
  5. στον αγιο δομινικο οταν ειχα παει για μια εδβομαδα μεσα στο resort Που μεναμε ηταν κατι ντοπιες που ριχνανε ρουφιες σε ποτα στο κλαμπ και σε παιρνανε στο δωματιο λιποθυμαγες και σου παιρναν τα παντα. το ειχε παθει ενας μας το λεγανε οταν τους γνωρισαμε εκει, και τον πετυχε ο φιλος του που μοιραζαν το δωματιο λιποθυμο και εκεινη να τα εχει κανει πο***να μεσα και να κλεβει οτι βρει.
  6. http://www.youtube.com/watch?v=32eGv4IOkIc&feature=player_embedded
  7. ειχα κατι τετοια κουτσουρα που απο οτι τουλαχιστον φαινοταν ηταν συμπιεσμενο πριονιδι βουτηγμενο σε μελασες. απλα το αναβα και μολις γινοταν φλωγα καλη σε κανα 20λεπτο, μετα αρχισα και πεταγα μεσα τα κανονικα κουτσουρα. αυτο καιγοταν για κανα 3ωρο περιπου και τα αλλα αναβαν σιγα σιγα. τωρα που μου τελειωσαν αυτα με κανονικα κουτσουρα φλωγα που εφτιαχνα με αυτο δεν εχω καταφερει ποτε να κανω!
  8. βαζειs τον δισκο μεσα στην κοσνολα(αν χρησιμοποιημένος τοτε καντον πρωτα φορματ σε fat32) οταν ανοιξει το ps3 πας στα system setting και τον κανεις φορματ απο εκει και τελος. μετα κανε restore.
  9. ωραια! μου φενεται το βραδυ θα αρχισουν οι χοροι των update! :mrgreen: να'σαι καλα!!
  10. φιλε MTZS αυτα τα 5 παιχνιδα που ανεφερες εσυ λες οτι παιζουν η δεν παιζουν?? δεν με ενδιαφερει το online,χωρις internet me to firm tou kmeaw το nfs kai to gt5 παιζουν κανονικα?
  11. πω ρε φιλε, και τα 500-600 ευρω που ζηταω εγω με μιση καρδια γιατι ουτε τοσο αξιζει τυπικα μια απλη σελιδα μονο με πληροφοριες. αντε να μου ερθει κανενας του δημοσιου να μου ζητησει να φτιαξω κανα e-shop να βγαλω κανα εκκατομυριακι και εγω σαν ανθρωπος!
  • Δημιουργία νέου...