Προς το περιεχόμενο

whitesnake

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    62
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

whitesnake's Achievements

  1. Στο disciplined, πού ακριβώς βρίσκετε το app version? Δεν μου το εμφανίζει πουθενά. Είμαι με Android.
  2. Για το optical out, ok, το καταλαβαίνω, αλλά ακόμα και στο απλό S/PDIF μου κάνει εντύπωση που δεν το βάζουν στις απλές υλοποιήσεις. Παλαιότερα σε DFI, Gigabyte είχα επιλογή από το sound menu του chipset να επιλέξω digital out, τώρα σε αυτές (που δεν αναφέρουν κάτι στα specs) δεν ξέρω καν.
  3. Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με έξοδο S/PDIF σε μητρικές με B550 chipset; Χρειάζομαι την έξοδο για το ηχοσύστημα, αλλά οι περισσότερες μητρικές που κοιτάω για αγορά, δεν έχουν ούτε header ούτε αναφέρουν πουθενά στα specs εάν μπορεί, για παράδειγμα, να αλλάξει το configuration και από το audio out jack να πάρω digital out σε καρφί 3,5mm. Έχω βρει μόνο μια Biostar που με καλύπτει και θα μπορούσα να πάω σε αυτή, αλλά θα ήθελα να ξέρω εάν μια Gigabyte B550M DS3H, για παράδειγμα, μπορεί να καλύψει αυτή την απαίτηση.
  4. Οκ, ευχαριστώ για τις απόψεις. Θα προχωρήσω λογικά με τον 5700x.
  5. Καλησπέρα σε όλους, σκοπεύω να αναβαθμίσω ένα PC, από το οποίο θα κρατήσω μόνο γραφικά (GTX 1080 8GB) και τροφοδοτικό corsair ΗΧ. Η κάρτα μέχρι τώρα έπαιζε σε ένα παλιό i7 2600k με 24GB ram, stock clock, το οποίο λειτουργούσε κυρίως για δουλειά και σπάνια για κάνα CS:GO ή και τίποτα άλλο χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Τελευταία όμως άρχισα να κοιτάω και κάποια άλλα games, οπότε έγινε πολύ εμφανές το bottleneck. Να σημειώσω ότι παίζω σε 1080p, κάτι που δύσκολα θα αλλάξει σύντομα, αφού το setup εξυπηρετεί πρωτίστως τη δουλειά. Το ερώτημα, λοιπόν, είναι το εξής: γενικώς προτιμώ την AMD και σκέφτομαι να το γυρίσω σε ένα σετ Ryzen 7 5700X / G.skill Aegis 2x16GB DDR4 3200 / B550 mb. Αξίζει η αγορά ή πιστεύετε ότι είναι ξεπερασμένο, λόγω ΑΜ5 πλέον; Η εναλλακτική είναι να πάω σε κάποιο i5 13400 ή Ryzen 5 7600x, μαζί με κάποιο κιτ 2x16GB DDR5 και μία ανάλογη μητρική. Στην περίπτωση αυτή, το budget ανεβαίνει, αλλά δεν ξέρω αν έχω κάποιο όφελος, δεδομένου ότι και με τον 2600k την έβγαζα άνετα μέχρι τώρα. Απόψεις;
  6. Θα βγει 2.000 - 400 επιστροφή - 387 το ΦΠΑ, αφού θα κόψεις τιμολόγιο = 1.213 €. (το ΦΠΑ προφανώς θα το καταβάλεις στην αγορά, απλά μετά θα πάρεις με τη δήλωση ΦΠΑ)
  7. Προσωπικά την επιστροφή την πήρα όλη κατά την αγορά (στο κατάστημα με κάρτα). Χθες τους κάλεσα για τη δωροκάρτα, σήμερα μου την έστειλαν κι αυτή.
  8. Εδώ τίποτα ακόμα για τη δωροεπιταγή. Αύριο θα ξεκινήσω κι εγώ τα τηλέφωνα.
  9. Εγώ το έχω βάλει ήδη το protect (απλή διαδικασία, μου βγήκε τα μισά σχεδόν χρήματα από αυτά που ζητούσε η media markt για τριετή επέκταση).
  10. Τελικά ξέρουμε εάν μπορούμε με τη δωροεπιταγη να αγοράσουμε δωροκαρτα ώστε να έχουμε το ποσό για περισσότερο χρόνο διαθέσιμο;
  11. Έχει κάποιος εικόνα τι παίζει με τη δωροεπιταγή; Δηλαδή, εάν την εξαργυρώσω για κάποιο προϊόν στον χρόνο που μπορώ, γίνεται μετά να επιστρέψω το προϊόν για αλλαγή ή, ενδεχομένως, να το κάνω πιστωτικό; Το σκέφτομαι γιατί ίσως να μην χρειάζομαι κάτι άμεσα και η δωροεπιταγή θα ισχύει για 1 μήνα.
  • Δημιουργία νέου...