Προς το περιεχόμενο

paulchro

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.246
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με paulchro

  • Ημερομηνία γέννησης 27/05/1987

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.633 προβολές προφίλ
  1. Μιας και δεν θα το πουλησω, αν το θελει κανεις και μπορει να ερθει να το παρει απ το χωρο μου σημερα 6 με 7 ας με ενημερωσει.
  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/02/2024 06:52 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλειται, θελει αλλαγη ρουλεμαν, κατα τα αλλα δουλευει κανονικα. Αθηνα, παραλαβη απ το χωρο μου.

    50 €

  3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/02/2024 02:24 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλειται η συγκεκριμενη επιφανεια τραπεζιου. Παραλαβη απο το χωρο μου λογω μεγεθους/βαρους.

    50 €

  4. Τελικά έβαλα τον wx1000, απλά έχω μια απορία, η μακριά βίδα που εχει για να σταθεροποιεί τον αφαλό που μπαίνει; 😅
  5. paulchro

    Βάση τοίχου για 55"

    Έβαλα Fischer 10 x 50, για να βάλω μια βάση για 65”. Κανένα απ τα 6 δεν έσφιξε τελείως αλλά η βάση μοιάζει πολύ γερή. Κρεμάστηκα πάνω σχεδόν και δεν κουνήθηκε. Δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω την τηλεόραση πάνω 😅.
  6. paulchro

    Apple Watch Starlight Band 44mm M/L

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/01/2024 07:12 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλειται η ανταλλασεται λουρακι για Apple Watch 44mm M/L χρωματος: starlight με το αντιστοιχο σε S/M. Αθήνα.

    35 €

  7. Υπαρχει κανενας 30/50 αφαλος γυρω στα 60-70 να ειναι καπως καλυτερος απο τους συνηθισμενους?
  8. Ναι προφανως και το φανταζομαι και πρεπει να ρωτησα 5 135 000 φορες "υπαρχει περιπτωση να μεινω χωρις προιοντα"? Ξεκαθαρη απαντηση οχι αλλα ξερουμε....
  9. ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, παραγγελια την Κυριακη σε μια μικρη συσκευη (Ip camera) διαθεσιμη σε 33 καταστηματα. Την Δευτερα τηλεφωνο απ αυτους οτι δεν θα μπορεσουν να το στειλουν εκεινη την μερα, λεω οκ κανενα προβλημα, αυριο-μεθαυριο δεν ειναι θεμα. Μπαινω πριν λιγο βλεπω την παραγγελια "ακυρωμενη". Τους καλω και μετα απο μονο μιση ωρα αναμονης ακουγοντας το ποσο γρηγορες παραγγελιες κανουν, μου λεει ενας τυπος "Δεν υπαρχει διαθεσιμο το προιον", μα λεω το βλεπω στο site σας διαθεσιμο σε 33 καταστηματα. Μου λεει με υφος "σας ειπα θα σας συνδεσω με το αρμοδιο τμημα". 1 ωρα και 30 λεπτα αργοτερα δεν εχει απαντησει κανεις και το μηνυμα το ηχογραφημενο μας λεει ποσο γρηγορα παραδιδει ο κωτσοβολος. Στο τσατ και επειτα απο ακομα μια ωρα μου απαντανε οτι δεν ειναι διαθεσιμο το προιον και σε ερωτηση "γιατι φαινεται αμεσα διαθεσιμο σε 20 λεπτα σε καταστηματα", καμια απαντηση. PUBLIC, παραγγελια την Πεμπτη 2 ηλεκτρικων συσκευων, την ακυρωσα λογο μη διαθεσιμοτητας, κανω 2η με παρομοια προιοντα. Ενημερωση με viber και αφου υποτιθεται εχω ακυρωσει την 1η οτι υπαρχουν τα προιοντα. Καλω μου λενε αν σας ηρθε μηνυμα ετσι θα ειναι. Λεω ειχα κανει αιτημα ακυρωσης μου λενε δεν φαινεται κατι. Ακυρωνω την 2η λοιπον μιας που η πρωτη ηταν υποτιθεται διαθεσιμη. Προφανως ακομα δεν εχει ακυρωθει τιποτα και καμια επιστροφη χρηματων, καμια προοδος σχετικα με τις παραγγελιες. Καλα πηγε και φετος. Ωραια καταστηματα εχουμε.
  10. Ε ναι γιατι πλεον wind nova εγιναν ενα και ειναι ουσιαστικα 3 εταιριες.
  11. Ειναι για ενα διαμερισμα το οποιο ειχε αλλος πριν και θελω να την αλλαξω γι αυτο το λογο. Θα τα ανεβασω το απογευμα! Ευχαριστω για την απαντηση.
  12. Καλημερα, μπορω να αλλαξω αφαλο σε πορτα ασφαλειας η δεν αξιζει?
  13. Η πολυ απλα εχουν λιγα τεμαχια 1-2 και τα βαζουν για να τα ξεστοκαρουν? Δεν ξερω. Δεν μου κανει για κραχτης, ισα ισα λιγο αρνητικο το βλεπω εγω.
  • Δημιουργία νέου...