Προς το περιεχόμενο

limplixos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    94
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με limplixos

  • Ημερομηνία γέννησης 17/10/1990

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

limplixos's Achievements

  1. Γεια χαρά! Θα με ενδιέφερε ένα θερμός που να κρατάει τη θερμοκρασία κρύα για πάνω από 20 ώρες. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο;
  2. Έχω το ίδιο πρόβλημα... μήπως γνωρίζετε κάποια εταιρία μεταφορών που να μεταφέρει φάρμακα σε χαμηλές θερμοκρασίες από Ελλάδα στο εξωτερικό;
  3. https://www.protothema.gr/greece/article/484098/proti-i-ellada-stis-ektroseis-se-oli-tin-europi/ Είναι άρθρο του 2015, αλλά δε νομίζω να έχουν αλλάξει πολλά στη χώρα μας. Από το άρθρο κρατάω : Άλλο ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που αφορά την παιδεία (έλλειψή της) και την απουσία πολιτικής που έχει ως αποτέλεσμα αχρείαστες επεμβάσεις που θα μπορούσαν να είχαν προληφθεί με την αντισύλληψη..
  4. Εμένα μου ανοίγει κανονικά, δοκίμασε και αυτό το link : https://ee.kobotoolbox.org/single/25cd1e9d19417ce7dfb1932f25d85ad4 Ευχαριστώ όπως και να έχει για το χρόνο σου! Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν απάντήσεις από την Ελλάδα, καθώς υστερούμε πολύ στη χρήση αντισύλληψης σε σύγκριση με άλλες χώρες.
  5. Καλησπέρα! Εκ μέρους του European Parliamentary Forum for Sexual & Reproductive Rights (EPF), ενός δικτύου Βουλευτών από Ευρωπαϊκά κοινοβούλια, οι οποίοι έχουν σαν στόχο την προώθηση και προστασία της σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας και των δικαιωμάτων (SRHR), θα ήθελα τη βοήθεια σας για μια πανευρωπαϊκή έρευνα που διοργανώνουμε για να εξερευνήσουμε τις αντιλήψεις και γνώσεις των νέων (18-30) σχετικά με την αντισύλληψη. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα ανακοινωθούν σε μια εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ο σύνδεσμος τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε είναι ο ακόλουθος (η έρευνα είναι διαθέσιμη και στα ελληνικά) : https://t.co/FAp2og7Xun Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας στον διαμοιρασμό της έρευνας. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να ακουστούν φωνές νέων Ελληνίδων και Ελλήνων!
  6. Γνωρίζει μήπως κάποιος επί αυτού?
  7. limplixos

    Sky express εμπειρίες

    Καλησπέρα! Λοιπόν για τα χρήματα που πληρώνεις και λαμβάνοντας υπόψιν ότι είναι το φθηνότερο lounge που υπάρχει στην Ελλάδα (και από τα φθηνότερα στην Ευρώπη) ήταν μια χαρά εμπειρία. Φυσικά και δεν μπορεί να συγκριθεί με της Aegean όπου έχεις ποικιλία, κρασιά κτλ. Αλλά τα βασικά του lounge τα έχεις . Αναπαυτικά καθίσματα, ησυχία, WiFi, έναν καφέ ή μια μπύρα (το μόνο αλκοολούχο) και κάτι πολύ basic σάντουιτς. Η κοπέλα στη réception ευγενική, ανακοίνωση για την αναχώρηση της πτήσης στην ώρα της. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα!
  8. limplixos

    Sky express εμπειρίες

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα πάω σύντομα και εγώ και θα σας πω την εμπειρία μου.
  9. limplixos

    Sky express εμπειρίες

    Έχει κάποιος εμπειρία από το lounge της συγκεκριμένης αεροπορικής?
  10. Υπάρχει πρόβλημα και σε μένα. Έχω επικοινωνήσει στο 2109098000 (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ) και τους έχω ενημερώσει για το θέμα και κατέγραψαν τα στοιχεία. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο όσοι έχετε πρόβλημα. Επίσης υπάρχει θέμα με όσους - και δεν είναι λίγοι - έχουν εμβολιαστεί στην Ελλάδα αλλά δεν διαθέτουν ελληνικό αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου. Δεν υπάρχει επιλογή και το θεωρώ σοβαρή παράβλεψη εφόσον έχουν εμβολιαστεί στην Ελλάδα κανονικά και με τις 2 δόσεις (ή 1 αν μιλάμε για το μονοδοσικό) του εμβολίου. Περιμένω να δω πότε θα λυθεί το πρόβλημα... Υποθέτω πριν τις 01/07/2021.
  11. 1+ χρόνο (λιγότερο από 2 χρόνια που είναι η ελάχιστη νόμιμη εγγύηση) Όχι ακόμη θα επικοινωνήσω την Τετάρτη μόλις ανοίξει το κατάστημα.
  12. Ναι για κάρτα μιλάω πάντα όπως ο fabricated στην αρχική του ερώτηση...
  13. Με ενδιαφέρει και εμένα το εν λόγω ζήτημα. Γνωρίζει κάποιος αν η κίνηση της κάρτας μέσω τράπεζας έχει την ίδια ισχύ με την απόδειξη? Ή αν δεν έχεις το απόκομμα της απόδειξης , έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν αντικατάσταση ή επισκευή?
  14. limplixos

    Google maps πλοήγηση

    https://www.athenstransport.com/2021/04/google-maps-stasy/
  • Δημιουργία νέου...