Προς το περιεχόμενο

sexaki

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    22
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με sexaki

  • Ημερομηνία γέννησης 25/10/1984

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.035 προβολές προφίλ

sexaki's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Ολοκληρωσα μια αγγελια μου (ειμαι πωλητης) πατησα να γραψω αξιολογηση, επελεξα το μελος και αφου εγραψα το κειμενο πατησα αποθηκευση. Η αξιολογηση ομως δεν πραγματοποιηθηκε ποτε και δεν εμφανιζεται στο προφιλ του αγοραστη. Ακριβως το ιδιο εγινε και με τον αγοραστη. Εγραψε κριτικη και δεν εμφανιζεται στο δικο μου προφιλ. Κανενας απο τους δυο μας δεν ελαβε ειδοποιηση για προσθηκη αξιολογησης. Τι συμβαινει? Τι κανουμε λαθος? Η αγγελια ειναι αυτη:
  2. Παιδιά ενδιαφέρομαι για laptop που είναι και tablet. Η LENOVO απο ότι είδα έχει πολλά τέτοια μοντέλα. Το πιο οικονομικό που βρήκα αλλά και με σχετικά καλά χαραχτηριστικά είναι το Lenovo Yoga 500-14IBD (i3-5005U/4GB/128GB/FHD/W10). Notebook, Οθόνη: 14.0" IPS Panel Full HD / Touchscreen, Ανάλυση: 1920x1080, CPU: Intel Core i3 5005U 2.0 GHz, RAM: 4 GB, GPU: Intel HD Graphics 5500, Σκληρός Δίσκος: 128 GB SSD, Λειτουργικό: Windows 10, Βάρος: 1.8 kgr , Κατασκευαστής: Lenovo Έχει κανείς εμπειρία με το συγκεκριμένο laptop ή γενικά τη σειρά yoga 500? Στο facebook βλέπω πολύ κακες κριτικές στη σελίδα της Lenovo κυρίως για το service της. Προτείνεται σαν εταιρεία για laptops? Τονίζω ότι το pc το θέλω για ταινίες, internet και απλή χρήση, όχι games. Επίσης επειδή ενώνω το laptop με την τηλεόραση με hdmi για να βλέπω ταινίες που έχω κατεβάσει, υπάρχει κάτι στα χαρακτηριστικά του laptop που πρέπει να προσέξω? Ευχαριστώ πολύ! Η σελίδα του laptop στο skroutz είναι αυτή: https://www.skroutz....GB-FHD-W10.html Τονίζω ότι το έχω βρει με 500 ευρώ και όχι 550 που έχει στο σκρουτζ.
  3. Παιδιά ενδιαφέρομαι για laptop που είναι και tablet. Η LENOVO απο ότι είδα έχει πολλά τέτοια μοντέλα. Το πιο οικονομικό που βρήκα αλλά και με σχετικά καλά χαραχτηριστικά είναι το Lenovo Yoga 500-14IBD (i3-5005U/4GB/128GB/FHD/W10). Notebook, Οθόνη: 14.0" IPS Panel Full HD / Touchscreen, Ανάλυση: 1920x1080, CPU: Intel Core i3 5005U 2.0 GHz, RAM: 4 GB, GPU: Intel HD Graphics 5500, Σκληρός Δίσκος: 128 GB SSD, Λειτουργικό: Windows 10, Βάρος: 1.8 kgr , Κατασκευαστής: Lenovo Έχει κανείς εμπειρία με το συγκεκριμένο laptop ή γενικά τη σειρά yoga 500? Στο facebook βλέπω πολύ κακες κριτικές στη σελίδα της Lenovo κυρίως για το service της. Προτείνεται σαν εταιρεία για laptops? Τονίζω ότι το pc το θέλω για ταινίες, internet και απλή χρήση, όχι games. Επίσης επειδή ενώνω το laptop με την τηλεόραση με hdmi για να βλέπω ταινίες που έχω κατεβάσει, υπάρχει κάτι στα χαρακτηριστικά του laptop που πρέπει να προσέξω? Ευχαριστώ πολύ! Η σελίδα του laptop στο skroutz είναι αυτή: https://www.skroutz.gr/s/7937124/Lenovo-Yoga-500-14IBD-i3-5005U-4GB-128GB-FHD-W10.html Τονίζω ότι το έχω βρει με 500 ευρώ και όχι 550 που έχει στο σκρουτζ.
  4. Playstation 4 EU Ερωτηση αγορας Παιδια εχει αγορασει κανεις playstastion 4 EU? Δηλαδη ευρωπαικο που δεν προοριζόταν για ελλαδα αλλα για καποια αλλη ευρωπαικη χωρα? Συνηθως αυτα πουλανε στα σκρουτζομαγαζα και το manual δεν εχει ελληνικη γλωσσα. Ο λογος που ρωταω ειναι για να μου πει, αν ειχε καποιο προβλημα συμβατοτητας ή update. Μίλησα με τη sony hellas και ακομα και οι ιδιοι δεν ηξεραν. Μου ειπανε οτι παιζει να εχω προβλημα με τα updates.
  5. D_Gkal thanx για τα info. Το "νέα υποβολή" μου ήταν ανενεργό για 7 μέρες... τώρα κατάλαβα γιατί.
  6. Να ρωτήσω κάτι και εγώ με την ευκαιρία. Σε τι χρησιμεύει το κλείδωμα μια αγγελίας? Και πότε πρέπει να το κάνω? Ευχαριστώ
  7. Προς τους διαχειριστές του site. Πρόσφατα ανέβασα μια αγγελία και αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες που δεν διευκολύνουν τις αγοραπωλησίες. Παραθέτω κάποιες ερωτήσεις/προτάσεις για την βελτίωση αυτών. 1. Γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα να διαγράψω μια αγγελία μου, εφόσον έχετε βάλει όριο 2 αγγελιών ανά εβδομάδα? Αν πουληθεί το προιον, γιατί να φαίνεται η αγγελία επί 90 μέρες και ο κόσμος να συνεχίζει να καλεί τον πωλητή? 2. Εφόσον μια αγγελία δεν έχει τη δυνατότητα να ανανεωθεί και να μεταφερθεί στην 1η σελίδα, τι προτείνεται να κάνει ο χρήστης για να μην εξαφανιστεί η αγγελία του μέσα σε 3 μέρες (και να μεταφερθεί στην 20η σελίδα). Να την ξαναγράφει και να έχετε στο σύστημα σας 2 ή και παραπάνω ίδιες αγγελίες? 3. Γιατί έχει όριο 1500 χαρακτήρες η αγγελία? Εγώ ήθελα να πουλήσω μερικές δεκάδες games που έχω και επειδή ξεπέρναγα το όριο χαρακτήρων αναγκάστηκα να μην τα βάλω όλα. Αν βελτιώνατε αυτά τα 3 θέματα, η ενότητα θα ήταν άκρως εξυπηρετική για όλα τα μέλη. Φιλικά Πολ
  • Δημιουργία νέου...