Προς το περιεχόμενο

tasep

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    222
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με tasep

  • Ημερομηνία γέννησης 27/10/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    saloniki

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    saloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.084 προβολές προφίλ

tasep's Achievements

  1. Πέρσι πήρα επίδομα για φυσικό αέριο. Φέτος ξανακάνω νέα αίτηση ή εισάγω τα παραστατικά; Μου λέει ότι δεν έχω δικαίωμα υποβολής παραστατικών ή δεν έχω κάνει νέα αίτηση.
  2. tasep

    Ακουστικό βαρηκοϊας

    Έχω πάρει εδώ και 30 μέρες ακουστικά ψείρες για να βελτιώσω την ακοή μου που έχει πέσει και στα 2 αυτιά. Στο διάστημα αυτό είδα βελτίωση μόνο στην τηλεόραση με ησυχία στο σπίτι, έξω σε συζητήσεις δεν καταλαβαίνω τον συνομιλητή μου. Απογοήτευση. Δεν ξέρω τι να κάνω. Όπως είπα τα ακουστικά δουλεύουν στην τηλεόραση αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός των ακουστικών, ήθελα να μπορώ να συμμετέχω σε συζητήσεις.
  3. tasep

    Τουρισμός για όλους

    Είμαι δικαιούχος, μου έχει έρθει μήνυμα στο κινητό ότι η ψηφιακή κάρτα είναι έτοιμη και να μπω στην alphabank αλλά δεν μου έχει έρθει κάποιο mail με την αριθμοσειρά, ούτε κάποιο μήνυμα με τα ψηφία που συνθέτουν το προσωρινό password. Μου έχει έρθει απλά ένα μήνυμα στις 3/4 ότι θα λάβω τους κωδικούς στο κινητό. Από τότε τίποτα. Την είχα κάνει ξανά την διαδικασία με το fuel pass και η διαδικασία προχώρησε σωστά. Που να πάρω τηλ να ρωτήσω;
  4. Σε εμένα δεν είχε γίνει η επιστροφή και έκανα αίτημα στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας. Αναμένω τώρα.
  5. 3YFOUO1NDSAA κουπόνι 1 ευρώ στο BOX μέχρι αύριο.
  6. BLASTTNBE3TE κουπόνι έκπτωσης 2 ευρώ, για παραγγελίες από 6 ευρώ και πάνω στο BOX μέχρι 30/01, για επιλεγμένα καταστήματα.
  7. XZ1BRS56XS5L κωδικός Box για έκπτωση 1 ευρώ μέχρι 12/01.
  8. Τώρα με την αλλαγή στο ebill της ΔΕΗ ισχύει η πάγια εντολή; Δεν μου δίνει λεπτομέρειες πλέον.
  9. Να τα αφήσω στους 23 ή να τα χαμηλώσω το βράδυ;
  10. Έχω ζητούμενη θερμοκρασία τους 23 βαθμούς στα κλιματιστικά (ένα παλιό 18ρι και ένα νέο 12ρι) και σταματάει χωρίς να πιάσει αυτήν την θερμοκρασία ή βγάζει χλιαρό αέρα. Για πολλή ώρα όμως με αποτέλεσμα να κρυώνουμε. Χθες όταν μου το έκανε αυτό τα έβαλα στους 25 βαθμούς για να ξεκινήσουν. Τα κλείνω το βράδυ κατά τις 10 και τα ανοίγω το πρωί κατά τις 10. Μήπως να μην τα έκλεινα;
  11. Γιατί 3 μέτρα σωλήνες; Το βάζει ο αδερφός μου και δεν έβαλε 3 μέτρα στο άλλο. Βασικά σε κανένα δεν έχω 3 μέτρα.
  12. Με μέτρηση κάθε χώρου ξεχωριστά έχουμε Σαλόνι 2375 με 23 βαθμούς, Κουζίνα 2267 με 23 βαθμούς, Δωμ 1 3101 με 22 βαθμούς, Δωμ 2 2538 με 22 βαθμούς.
  13. Το ξανά ανεβάζω με κάποιες λεπτομέρειες ακόμα. Το δωμάτιο 1 είναι το πλήρως εκτεθειμένο, τα άλλα δωμάτια είναι κάπως καλυμμένα.
  • Δημιουργία νέου...