Προς το περιεχόμενο

carlmikaze

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    19
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με carlmikaze

  • Ημερομηνία γέννησης 20/05/1985

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    on the scale of busy-ness importance

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

carlmikaze's Achievements

  1. καλό θρεντ εγώ στο About Me έχω αυτό : "Μπορώ να σου μιλήσω ελεύθερα απόψε; Σε παρακαλώ όμως μη με πάρεις για τρελό. Διότι είμαι κάτι πολύ περισσότερο! Άσε με να σου ανοίξω το μυαλό. Να ρίξω ζάχαρη. Μπόλικη. Κάθε φορά που βλέπω ζάχαρη, μου έρχεσαι στο μυαλό άλλωστε. Ας φέρω κι εγώ τη ζάχαρή μου στο δικό σου. Πότε θα με πάρεις μαζί σου στα ψώνια του super market; Όταν επιτέλους ξεκρυφτείς πίσω απ” την κουρτίνα. Κρυψώνες άπειρες έχεις σαν παιδί κι εσύ. Μα το δωμάτιο γιατί το γέμισες σερπαντίνες; Αφού είπαμε ότι φέτος δε θα φορέσουμε μάσκες αγάπη μου. Μου τελείωσαν τα φρούτα σπίτι και ήθελα φυσικό χυμό τώρα. Θα πιω από τους δικούς σου, αλλά πριν, θα θηλάσεις τους εγωισμούς μου για να μεγαλώσουν γρήγορα και υγιείς. Μου αρέσει να σε κοιτάζω να στρώνεις το κρεβάτι μου. Επειδή το ξεστρώνουμε μαζί. Συγχώρεσέ με αλλά στις μαξιλαροθήκες απόψε, δεν έβαλα μαξιλάρια. Τη μυρωδιά μου άφησα ελεύθερα φυλακισμένη και της αρέσει πολύ. Στο έχω πει πως η φωνή σου απ” το τηλέφωνο, μαζεύει παράξενα πλάσματα στην πόρτα του σπιτιού; Αλήθεια. Κι επειδή κάποτε μιλούσαμε συχνά, έγινα φίλος με ξωτικά, νεράιδες, αερικά, μικρούς πρίγκιπες, παιδιά που έχουν τα μάτια στην ψυχή και την ψυχή στο σπίτι, πουλιά με ανθρώπινη λαλιά και κομήτες σκουλαρίκια, αλλά το καλύτερο δε στο είπα ακόμη. Γέμισε ο κήπος ξαφνικά με δυόσμο άπειρο και ανάπηρο! Εγώ τον πηγαίνω βόλτα με καροτσάκι. Αυτό που οι άνθρωποι βάζουν τα ψώνια. Ξέρεις ποιο λέω. Άνθρωπος είσαι άλλωστε. Μπορώ να σου μιλήσω ελεύθερα απόψε; Σε παρακαλώ όμως μη με πάρεις για τρελό. Διότι είμαι κάτι πολύ περισσότερο! Αν δεν θέλεις να με χάσεις, πόνταρέ τα όλα, στο κόκκινο! Νούμερο δε θα σου δώσω. Ξέρεις πότε γεννήθηκα άλλωστε. Είμαι έτοιμος να σε κοιτάξω στα μάτια με αυτό το βυσσινί βλέμμα μου, που βάφεις τα νύχια σου. Το ξέρεις ότι ποτέ δε ρώτησα καμία και τίποτα. Δεν είχα ερωτήσεις βλέπεις. Οι απαντήσεις πάντα με ερωτεύονταν κι εγώ υπέκυπτα σε όλα τα καθάρια τερτίπια τους. Δε θα σε ρωτήσω αν με απάτησες με τις επιλογές σου. Το αντίστροφο έγινε και όχι επειδή το έχεις χόμπι. Απλά όταν ο Θεός ζητάει, εμείς του δίνουμε. Ψέματα σου είπα λίγο πριν ότι δεν έχω ρωτήσει καμία και τίποτα. Κάποτε ρώτησα κάποια, αν την αγάπησα και αυτή η χαζή απάντησε ναι. Είμαι καλός ηθοποιός στο να δείχνω, ότι αγαπώ. Μόνο που αυτή την φορά σ” αυτήν την παράσταση, δεν είμαι στο σανίδι, αλλά στο ταμείο. Θα ήθελες να είμαι γιος σου ή φευγιό σου;"
  2. πάντα υπάρχει λόγος να κάνω λογκ ιν πάντα θα υπάρχει ένας πολυταξιδεμένος user kabouras
  3. carlmikaze

    Χαμένοι φίλοι

    πήγα να πνιγώ. άντε καλέ
  4. φίλε δε μπορείς να φανταστείς τι μου θύμισες, και εγώ έτσι τις έπιανα τις τσίχλες πραγματικά δε ζουν τίποτα οι νέοι πια (αλλά εγώ δεν έτρωγα ξύλο, οι γονείς μου με ενθάρρυναν να είμαι δημιουργικός)
  5. λοιπόν ινσόμνια, τα ξαναλέμε σε 3-4 χρόνια πάλι
  6. και η συμβουλή είναι να είσαι χειρότερα ντυμένος. καλά, εκεί και αν είμαι player
  7. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΚΟΥ ΕΔΩ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ PLAYER.
  8. εντάξει, είχα πολύ καιρό να μπω ινσόμνια oallossoueautos, τρομάζω για το πως είναι ο κανονικός σου
  9. Το επαναφέρω, γιατί το sfakianakis effect έχει νέες διαστάσεις.
  10. τι είναι Χάρης και Σάκης Αρώνης; Haris n' Sakis Aronis "Euxaristo" φάση;
  11. Εδώ και τουλάχιστον επτά χρόνια, παραγγέλνω σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση, γνωρίζω προσωπικά τον ταχυδρόμο (ο οποίος μου φέρνει μικρά και μεγάλα πακέτα στο σπίτι), και σε αυτόν τον καιρό έχουν χαθεί πέντε δέματα, στο σύνολο διακοσίων το λιγότερο. Τα ΕΛΤΑ έχουν αρχίσει να φρικάρουν όμως στο θέμα ταχύτητας της παράδοσης. Αν είχατε πρόβλημα με Αγγλία φέτος το καλοκαίρι, είναι επειδή για κάποιο καιρό τα είχε φτύσει το Royal Mail άσχημα. Γενικά έχουν αυξηθεί οι μέσοι όροι. Παλαιότερα, ένα δέμα από Αγγλία έκανε μια εβδομάδα μάξιμουμ, τώρα είμαι τυχερός αν το λάβω στη δεύτερη. Μου έκατσε και ένα τελωνείο τις προάλλες από Ρωσία και εκνευρίστηκα.
  12. θέλω μια κάμερα για κατάσταση skype που να είναι η καλύτερη δυνατή για τα 25-40 ευρώ της πείτε ό,τι ξέρετε για pixels, φωτισμούς, καθώς με ενδιαφέρει να μπορούν να με βλέπουν ενώ έχω κλειστά φώτα (ντυμένος θα είμαι), και όλα όσα πρέπει να προσέξει κανείς για την αγορά μιας κάμερας επίσης πείτε μου τις δικές σας εμπειρίες με κάμερες επειδή κάμερα θα πάρω ΜΙΑ φορά στη ζωή μου, αν κάνει 27,5 ευρώ αντί για 25, δεν χάλασε και ο κόσμος προαιρετικά, πείτε και κάνα ωραίο μικρόφωνο για να δέσει η δουλειά ινσόμνια βάλε τα δυνατά σου θα ανταποδώσω.
  13. ναι, παρωχημένες μουσικές, δεν το παίρνω πίσω. Ο καθένας έχει τον ορισμό του άλλωστε για το τι είναι παρωχημένο αλλά αυτό : μου φανερώνει μερικούς κακούς ορισμούς, και το λέω εν πλήρει συνειδήσει τι είναι "δημιουργική μουσική" για παράδειγμα; πως ορίζεται;
  • Δημιουργία νέου...