Προς το περιεχόμενο

mariosCS

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.627
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens, Greece
  • Απασχόληση
    tzeggenis

Πρόσφατες Επισκέψεις

9.278 προβολές προφίλ

mariosCS's Achievements

  1. Το ότι μιλάμε για near-stock android εμπειρία και δεν διάβασα για Sony με ξεπερνά
  2. Καλά και πώς θα τα δίνουν; Θα πρέπει να τα τυπώνουν; Τόσο τεχνοφοβικοί είναι; Πισογύρισμα! Περίμενα περισσότερα από τους Ιάπωνες
  3. Εδώ και χρόνια σε κάποια αεροδρόμια μπορούσες να ζυγίσεις την αποσκευή, σου τυπώνει το bag tag, το βάζεις στη βαλίτσα, και μετά την πας σε έναν ιμάντα, σκανάρεις και την στέλνεις. Τα €80 είναι πολύ πολύ αστεία.
  4. προς το παρόν βγάζει "image creation not available"
  5. FYI έγινε recovered η φάση και δουλεύει κανονικά (όχι πως το χρησιμοποιώ γιατί δεν με ενδιαφέρουν τα bubbles όπως και όλους τους Ευρωπαίους. Απλά ενημερώνω)
  6. Εδώ και χρόνια στο google maps on android. Πατήστε στη μπλε κουκκίδα της τοποθεσίας σας, και η τρίτη επιλογή κάτω είναι Save Parking. Για να το βρεις μετά πας στην αναζήτηση στο maps και είναι προτεινόμενο. Μετά, για να καθαρίσει πατάς "clear" αφού το έχεις ανοίξει.
  7. Υπάρχει στις ρυθμίσεις αυτό που λες. RCS Chats - > automatically resend as text (SMS/MMS) και το στέλνει με sms αν δεν πάει με RCS μετά από κάποια ώρα Υ.Γ. Είμαι ένας απλός κόσμος
  8. Το πρώτο. Το δεύτερο ήταν φανερό.
  9. Με ένα καλό surround πρέπει να είναι όντως ωραία. Περιμένω κι εγώ για BluRay quality για να τη δω.
  10. Τσιλάρετε ρε παιδιά. Δεν είναι καινούριο αυτό. Είναι σαν τα μηνύματα που έστελναν παλιά σε sms / MSN κτλ. Απλά άλλαξε το medium. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εξηγήσετε χωρίς περιφρόνηση ότι δεν ισχύει και όποιος θέλει σας ακούει. Πέρα απ' αυτό δε πάει να πει πως είναι χαζός γενικά ο άλλος αν δεν σκαμπάζει από τεχνολογία και το πώς δουλεύουν κάποια πράγματα. Ignorance is bliss Για κάποιους κι έτσι θέλουν. Να μην ασχολούνται και πολύ πολύ.
  11. Στην Αμερική έχει συνεργασία με τη tmobile οπότε θα είναι εκεί μέσα ο αριθμός σου χωρίς ανάγκη για συσκευή
  12. Θα κάνουνε τους cpu σαν τα iPhone. Κάθε χρόνο άλλος με marginal improvements, if any! Τουλάχιστον έκανε καλό η έλευση του M1 στον ανταγωνισμό.
  13. Το μεγαλύτερο έγκλημα ήταν το σκότωμα του meego πάνω στην ώρα που βγήκε ένα από τα πιο ωραία κινητά ever, το N9. Αν έδιναν τους πόρους στο meego, κράταγαν το όνομα της Nokia (όπως έκαναν με το Skype) αντί για τα λεφτά που έριξαν στα χαζό-Windows phones θα μιλούσαμε για 2ο κατασκευαστή software/hardware μετά την Apple. Αλλά όχι!! εγωισμοί και βλακείες... Εκνευρίστηκα πάλι όπως τότε 😜
  14. Να δούμε από πού θα αντλούν τις πληροφορίες τα AI όταν κλείσουν οι πηγές της γνώσης και της επίλυσης προβλημάτων...
  • Δημιουργία νέου...