Προς το περιεχόμενο

erazer

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    9
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με erazer

  • Ημερομηνία γέννησης 04/08/1980

erazer's Achievements

  1. erazer

    Nintendo Switch Topic v1

    http://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch/LOST-SPHEAR-1316162.html Demo για οποιον θελει να το δει
  2. Κοιτα μηπως μεσα στο μενου του mobile hotspot εχει καποια επιλογη "Allowed devices only" "επιτρεπομενες συσκευες" δοκιμασε το σε on και off .
  3. erazer

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    Χμμμ αν αλλαξεις σκληρο δισκο χανεις την εγγυηση της κονσολας???Αυτο ειναι σιγουρο???
  4. erazer

    Uncharted 4: A Thief's End [PS4]

    Ειναι ενα παραδειγμα στο τι μπορουν να κανουν αν θελουν σε hardware των 400 euro
  5. erazer

    The Witcher 3 [Xbox One][PS4]

    Ναι ζεσταινετε αρκετα απο πανω.Παντως ζεστο αερα βγαζει απο πισω.Τωρα αν εχει καποιο προβλημα ο ανεμιστηρας δεν ξερω,δεν εχει παρουσιαση καποιο προβλημα η κονσολα.Οσο για τον θορυβο οταν παιζω αρκετη ωρα ακουγεται αλλα λιγο σαν στο βιντεο που αρχικα εκανα λινκ ποιο πανω
  6. erazer

    The Witcher 3 [Xbox One][PS4]

    Ειναι το bundle με το "the order 1886" με δισκακι σε μαυρο χρωμα πριν περιπου 4 μηνες
  7. erazer

    The Witcher 3 [Xbox One][PS4]

    Ναι τελικα απο σχολια που διαβασα στο σχετικο βιντεο που εκανα λινκ υπαρχουν και μοντελα 11χχ που κανουν πολυ θορυβο. Παντως το δικο μου για αγνωστο λογο ειναι σχεδον αθορυβο και στο TLOU και στο witcher και στο drive club και γενικα μονο σε απολυτη ησυχια ακουγετε ελαχιστα.Τι να πω ισως με τον καιρο και την χρηση να αρχισει και εμενα να χαλαει τον κοσμο. Το PS4 το εχω επανω σε ενα τραπεζακι και παιρνει αερα απο παντου.
  8. erazer

    The Witcher 3 [Xbox One][PS4]

    Προβλημα με τα ανεμιστηρακια φαινεται πως εχουν τα μοντελα CUH-10 . Τα μοντελα CUH-11χχ ειναι σχεδον αθορυβα . Για την ιστορια το δικο μου ειναι CUH-1116 και οντως (προς το παρον) ειναι αθορυβο
  9. Σκαλα εννοουμε του ανεμιστηρα η' της σταγονας? Εχω την εντυπωση οτι τα watt εχουν σχεση με την επιλογη της σταγονας. Ο Ιονιστης τι επιπλεον καταναλωση εχει?
  10. Καλημερα και απο εμενα. Εχω διαβασει ολο το ποστ και τελικα δεν ειμαι σιγουρος ακομα τι τεχνολογια αφυγραντηρα να παρω. Το σπιτι ειναι 70 τμ και εχω θεμα με υγρασια χειμωνα-καλοκαιρι(δεν υπαρχει διαρροη η κατι παρομοιο). Ειχα καταληξει για desiccant αλλα με προβληματιζει για το καλοκαιρι το οτι βγαζει +10 βαθμους τον αερα και φυσικα δεν θελω να ζεσταινω και αλλο τον ηδη ζεστο χωρο μου. Απο την αλλη τα μοντελα με το κομπρεσερ νομιζω δεν θα κανουν δουλεια για το λογο οτι τον χειμωνα οταν δεν λειτουργει το καλοριφερ το σπιτι εχει 16-18 βαθμους. Τελικα οντως οι desiccant ανεβαζουν τοσο πολυ την θερμοκρασια του χωρου ετσι ωστε να ειναι προβλημα για το καλοκαιρι η' ανεβαζει μονο 1 βαθμο οπως καπου στο ποστ αναφερθηκε? Ευχαριστω.
  11. Εμενα εχθες εβγαλε ειδοποιησηση για την 4.2.2
  • Δημιουργία νέου...