Προς το περιεχόμενο

akmakas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    659
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με akmakas

  • Ημερομηνία γέννησης 15/05/1973

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.retrovisions.gr

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Ενδιαφέροντα
    Σκοποβολή.Vintange computers.PC gaming,Μοντελισμός.

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Ενδιαφέροντα
    Σκοποβολή.Vintange computers.PC gaming,Μοντελισμός.

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.921 προβολές προφίλ

akmakas's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/04/2024 11:55 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται ο εξαιρετικά σπάνιος υπολογιστής της apple ο apple IIC με πλήρες πακέτο από το 1984. Πλήρως λειτουργικός σε πολύ καλή κατάσταση καθαρός δίνεται με: Την δική του οθόνη μαζί με την μεταλλική βάση. Τον δικό του εκτυπωτή. Αυθεντικά προγράμματα και βιβλία για τον Apple IIC. Σπάνιο κομμάτι.

    700 €

  2. akmakas

    MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/04/2024 11:54 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται η MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO άψογη με πολύ λίγες ώρες λειτουργίας,αθόρυβη χωρίς Coil whine .Έχει παίξει 3 παιχνίδια όλα και όλα. Εγγύηση ακόμη 2 χρόνια από γνωστό μεγάλο κατάστημα. Γιώργος Θεσσαλονίκη Άψογη. Οικογένεια GPU: NVIDIA Επεξεργαστής γραφικών: GeForce RTX 4090 Ποσότητα Μνήμης: 24 GB Μέγιστη ανάλυση: 7680 x 4320 pixels Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού: 850 W Ποσότητα θυρών HDMI: 1 Έκδοση HDMI: 2.1a

    1.550 €

  3. akmakas

    Τραγικό service LG

    Τελικά μετά από δυο μήνες και ένα κάρο τηλέφωνα με πήραν και μου είπαν ότι εγκρίθηκε η αντικατάσταση της οθόνης...Περίμενα άλλη μια εβδομάδα.Είχαν την τηλεόραση δηλαδή 2 μήνες + περίπου και μετά την έπιασαν 2 λεπτά να την δουν να πουν το οκ και να περιμένω πάλι να στείλουν νέο πάνελ από εξωτερικό.. Σε όλη την διαδικασία δεν με έστειλαν ουτε ενα email ουτε ενα τηλ Αστα βραστα.
  4. Θλίβομαι πραγματικά όταν βλέπω τέτοιους ανθρώπους να βγάζουν έτσι εύκολα τόσα χρήματα από τέτοια άχρηστα ανούσια και ηλίθια βίντεο. Βαρέθηκα να βλέπω τα γελοία του μούτρα.
  5. Αμα δεν ειναι 2 σε 1 και κονσόλα μαζι δεν αξίζει.
  6. akmakas

    Τραγικό service LG

    Καλά Χριστούγεννα με υγεία! Δυστυχώς μετά από πάρα πολλά χρόνια ξαναβίωσα την κάκιστη συμπεριφορά μια προβληματικής τηλεόρασης από αντιπροσωπία. Πριν 2 χρόνια αγόρασα μια LG OLED 48CX6LB ιδανική για gaming monitor.Πριν κλείσουν τα 2 χρόνια πλήρωσα επέκταση τριετίας με τα 180€. Μετά την επέκταση περίπου 2 μήνες μετά έκανα ένα έλεγχο με χρώματα του ουράνιου τόξου για να δω μήπως έχω τίποτα burnin κλπ και ως προς έκπληξη είδα ένα σκασμό καμένα πίξελ..Άλλα άναβαν σε συγκεκριμένα χρώματα μόνο αλλά πάλι ήταν καμμένα.Σε ενα πρόχειρο τεστ είδα περίπου 35 καμένα κολλημένα πιξελ. Από εκεί ξεκινούν τα προβλήματα. Παίρνω τηλ κέντρο LG μου στέλνουν συνεργείο το οποίο ελέγχει και καταγράφει το πρόβλημα.Μου λένε τα παιδιά 10 εργάσιμες η αλλαγή το πανελ η αντικατάσταση.Περνάει μια εβδομάδα περνάει δεύτερη εβδομάδα αρχες τρίτης εβδομάδας κανένα τηλ τίποτα...Παίρνω στην LG service Θεσσαλονικης να ρωτήσω απλά πως πάει η κατάστασηΜου λένε έκαναν αίτημα βλάβης και περιμένουν από Αθήνα απάντηση..οκ.Ξαναπαίρνω μετά από 5 μέρες και ξαναρωτάω μου λένε την ίδια κασέτα.Τους λέω ποσο χρόνο θέλουν να δώσουν ένα οκ?Μετα πολλά με τα λίγα μου έδωσαν τηλ από αθηνα να ρωτήσω εκεί..Μου λέει το κέντρο πως πρέπει να απευθυνθώ στην Θεσσαλονίκη.Παίρνω Θεσσαλονίκη μου λένε το αντίθετο.....Παίρνω Αθηνα και τους ξαναλέω την κατάσταση μου λένε θα το περάσουμε σαν παράπονο μέσα σε 2 μέρες θα επικοινωνήσουν μαζί μου..Πέρασαν 4 μέρες και δεν με παίρνει κανεις ενα τηλ να μου πει κατι...
  7. akmakas

    RTX4090 shuttering

    Τι CPU εχεις φίλε στο ρωτάω μηπως τρως μπουκάλι...Η 4090 θέλει γερο CPU αλλιώς την φρενάρει.
  8. akmakas

    Αγορά 4090

    Η καλύτερη κάρτα είναι η suprim..Με μικρή διαφορά σε ποιότητα και επιδόσεις (πολύ μικρή) είναι η Trio.. Την rog δεν θα την συνιστούσα γιατί είναι και ακριβή και δεν είναι καλύτερη από suprim. όμως για αυτή την γενιά η Gigabyte έχει άψογες θερμοκρασίες και πάνε πολύ ψηλά τα ρολόγια της.. Αν θες για δουλεια πάρε την gigabyte.Αν θες ομορφια ποιοτητα και επιδόσεις παρε suprim!!!!
  9. Μήπως την κάρτα την έχεις κάθετα με riser? Αυτό που κάνει σίγουρα είναι βραχυκύκλωμα.Ίσως κάπου ακουμπάει κάτι. Ειχα και εγώ ένα τέτοιο πρόβλημα και έφταιγε η καλωδιοταινία του riser ειχε απογυμνωθεί και ακουμπούσε στο mobo.
  10. Πολύ σημαντικό νέο......πολύ σημαντικό τώρα όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο..... Πολυ σημαντικό νέο δηλαδή πραγματικα!!!!!!!!!
  11. Ευχαριστώ για την απάντηση. Φίλε μου έκανα reset καθάρισα coοkies αλλά πάλι όταν μπαίνω και βάζω κωδικό δεν κάνει τίποτα. Μπήκα με 2 διαφορετικούς browser mozzila και edge τα ιδια πάλι.Βάζω κωδικό εμφανίζει δίπλα ένα πράσινο V αλλά μένει εκεί. Μάλλον κόλλησε το λογισμικό περίεργο πολύ περίεργο.. Θα πάρω τηλ να ρωτήσω στην εξυπηρέτηση από Δευτέρα να δω τι θα γίνει!
  12. Καλημέρα παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια για ένα πρόβλημα που έχω με το router μου. Το σεταρισα πριν 2 χρόνια περίπου για να δυναμώσω το σήμα μου και από τοτε δεν το πείραξα. Από εχθές προσπαθώ να συνδεθώ στις ρυθμίσεις και δεν μπορώ..Δεν θυμάμαι να ειχα κανει κατι αλλο Μου βγαζει συνεχώς να κάνω κωδικό για βήμα βήμα σύνδεση,βάζω κωδικό και δεν κανει τποτα. Εκανα reset 2 κουμπιά εχει αλλά τιποτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  13. Οταν εμείς οι Ελληνες είχαμε το Α.Ι γαμ@σ@υ που στέλναμε τον άλλο να παει να γ@@!μ εξυπνα.. οι ξένοι κοιμόντουσαν... Ε μα
  • Δημιουργία νέου...