Προς το περιεχόμενο

fireflies

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    30
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με fireflies

  • Ημερομηνία γέννησης 12/06/1976

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Ιστοσελίδα

  • Skype
    elpida.sarabesque

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    To Venus and back

fireflies's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. fireflies

    iOS 10 σε iOS 9

    Ευχαριστώ για την απάντηση. 10.2 έχω τώρα (την τελευταία δηλ). Το 10 δεν είναι τόσο χάλια όσο διάβαζα (ίσως να τρέχει καλά στη συγκεκριμένη συσκευή) απλά έχει ένα δυο χαρακτηριστικά που δεν μου αρέσουν όπως το press home key to unlock.
  2. fireflies

    iOS 10 σε iOS 9

    Καλησπέρα σε όλους Ίσως να έχει συζητηθεί και άλλου αλλά δεν μπορώ να το βρω. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να επιστρέψω σε iOS 9 από το iOS 10? Έχω την εντύπωση ότι για ένα μικρό διάστημα μετά το επίσημο launch της καινούργιας έκδοσης η apple δίνει αυτή τη δυνατότητα αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Υπαρχει κάποιος άλλος τρόπος;
  3. Απορία: το tabbed browsing για τον safari δουλευει μόνο στο ipad ή και στο iphone? Στο κινητό, μετά το update, δεν έχω δει καμία διαφορά προς το παρόν.
  4. fireflies

    Apple iPhone 3GS

    Ευχαριστώ! Πάντως έμαθα από αλλού ότι λιγότερο από 100 ευρώ λίγο δύσκολο να στοιχίσει, οπότε το ψιλοσκεφτομαι αν αξίζει τον κόπο.
  5. fireflies

    Apple iPhone 3GS

    Καλημέρα, εδώ και μερικές μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το 3gs: Μετά από (γερή) πτώση, δεν έχει καθόλου σήμα, δηλαδή ενώ λειτουργεί κανονικά, δεν δουλεύει καθολου ως τηλέφωνο. Υποψιαζομαι ότι κάτι παίζει με την κεραία - δεν ξέρω πολλά απ αυτά. Έχει κανείς υπόψη του αν αυτό είναι κάτι εύκολο να διορθωθεί στο σέρβις και αν ναι, κυρίως πόσο θα μπορούσε να στοιχίσει μια τέτοια επισκευή;
  6. Αυτός είναι ο νόμος-πλαίσιο που συζητάμε? Πού λέει για δίδακτρα?
  7. Το αυτόφωρο saya, όπως θα πρεπε να ξέρεις, αφού κόπτεσαι τόσο πολύ υπέρ της νομοθεσίας του ασύλου, δεν έχει να κάνει με το "φωτιά" ή "φόνος", αλλά με την χρονική στιγμή που τελείται και γίνεται αντιληπτό. Δεν ξεκαθαρίζεις πρώτα κάποιες βασικές έννοιες στο μυαλό σου αντί να μιλάς για "συγκεκριμένες ιδεολογικές φουρνιές"?
  8. Με αυτό μου απαντάς σε δύο ερωτήσεις που σου έκανα στο ποστ μου, το οποίο παραθέτεις κατά το 1/3? @ InsomniaK, ναι, με το νόμο του 2007, αρκεί η πλειοψηφία.
  9. Ναι, αν μη τι άλλο, αυτός ο σεβασμός στους νόμους είναι το κύριο χαρακτηριστικό μιας χούντας.
  10. Αυτό είναι το πρόβλημά σου? Εδώ έχεις κάνει ολόκληρα σενάρια με την αστυνομία να διαλύει ομιλία για την προστασία της καρέτα καρέτα μέσα στο πανεπιστήμιο επειδή κάποιοι θα έχουν συμφέροντα (?) αλλά κατά τ' άλλα, τα τανκς θα σέβονταν το άσυλο?
  11. Κι αν μπορείς να πεις (σχεδόν) ό,τι θέλεις όπου να 'ναι, γιατί να μην μπορείς στα Πανεπιστήμια (σε περίπτωση κατάργησης του ασύλου)? Γιατί αν κατάλαβα καλά, αυτή είναι η απορία του Φίλιππου. Δεν ισχύουν έτσι κι αλλιώς τα άρθρα 5, 14, 16 κλπ του Συντάγματος στο Πανεπιστήμιο, και χωρίς το άσυλο?
  12. Δηλαδή, αλλού, στο δρόμο ξέρωγω, που δεν υπάρχει το πανεπιστημιακό άσυλο, η αστυνομία διαλύει τις συγκεντρώσεις της greenpeace?
  13. Αφήνω τα υπόλοιπα γιατί είναι οφφτόπικ, αλλά σχετικά με αυτό: στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, που δεν υπάρχει ο θεσμός του ασύλου, έχει ήδη επέλθει η οργουελική ολοκλήρωση? Δεν ειρωνεύομαι, αναρωτιέμαι ειλικρινά, εδώ και τόσες σελίδες, αν υπάρχει ένα επιχείρημα για τη διατήρηση του θεσμού αυτού, εν έτει 2011 και με τον τρόπο που προβλέπεται στο νόμο. Γιατί στο δικό σου ποστ μόνο, βλέπω τρία επιχειρήματα για την κατάργησή του. Για να σε προλάβω (και τη saya λολ), δεν λέω πουθενά ότι εγώ είμαι υπέρ της κατάργησης, αλλά θα συμφωνήσω με τον παρεδώσε ότι οι σχετικές διατάξεις, ακόμα και με τον νόμο του 2007 που αντικατέστησε κάποιες του 1982, και κυρίως η εφαρμογή τους, είναι προβληματικές.
  14. Αυτός, πάντως, μοιάζει να συμφωνεί με τον FilippoMD και τον akpe και μερικούς άλλους εδώ. Αλλά τι να μας πει κι αυτός. Γενικά, saya, ψάξε λιγάκι το θέμα της ακαδημαικής ελευθερίας. Σύνταγμα κλπ.
  15. Είσαι σίγουρη? Μήπως καλύτερα να πάει στην Ολλανδία να κάνει κόμμα παιδεραστών?
  • Δημιουργία νέου...