Προς το περιεχόμενο

karab_b

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    30
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με karab_b

  • Ημερομηνία γέννησης 01/11/1977

Ιστοσελίδα

  • Skype
    karab_b

karab_b's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας, έχω το εξής θέμα: Υπάρχει τερματισμένη 24 F.O (9/125) σε optical patch panel (coupler sc duplex). Από τις 24 χρησιμοποιούνται μόνο οι δύο ίνες. Θέλω να επεκτείνω το δίκτυο μου σε κτήριο πέραν των 150μ με άλλη οπτική ίνα. Σκέφτομαι να βάλω 12 F.O single mode όπου στο νέο κτήριο να τερματίζει σε 12 optical patch panel. Το ερώτημά μου είναι αν μπορώ να συνδέσω τα 12 νέα ινίδια με τα εναπομείναντα ελευθέρα sc coupler του παλαιού optical patch panel ή θα πρέπει με pigtails από το παλιό patch panel να πάω σε νέο 12αρι πάνελ και από εκεί στο νέο κτήριο όπου θα τερματίζει;
  2. Εγώ θα σου πρότεινα ένα σημείο με εύκολη πρόσβαση, καλό αερισμό (η ζέστη είναι εχθρός των ηλεκτρονικών) ενώ αν πάρεις rack να έχεις κατά νου ότι με το πέρασμα του χρόνου τα ανεμιστηράκια ίσως σου βγάλουν θόρυβο. Για την καλωδίωση ισχύουν: -Cat.6 UTP 250MHz, 100BASE-TX & 1000BASE-T Ethernet -Cat.6a U/FTP, 500 MHz, 100BASE-TX, 1000BASE-T 10GBASE-T Ethernet οπότε τουλάχιστον CAT6a μιας και θα κάνεις κάτι που θα υφίσταται για αρκετά χρόνια. -Αν κάνεις χρήση patch panel θα σου πρότεινα την λύση του Keystone patch panel. -Οι συσκευές σου να υποστηρίζουν VLAN.
  3. 44,7 δις έσοδα εχει δεν χρεοκόπησε κιόλας απλα χτυπάνε τα καμπανάκια, για να δουμε θα το λάβει υπόψη. Sent from my iPhone using Insomnia
  4. πολυ γέλασα να σαι καλά- πόσο δίκιο έχεις Sent from my iPhone using Insomnia
  5. karab_b

    Όποιος έχει site, μπορεί...

    Ένα blog που ασχολείται με την εκπαίδευση του σκύλου μας: http://mydogs-training.blogspot.com
  6. Καλή Χρονία σε όλους με υγεία και πολλά χαμόγελα!
  7. Χωρίς κανένα πρόβλημα... τα βάζω μεσα είτε με το usb είτε μέσω calibre είτε με mail μεσα απ το amazon. Ενα ψεγαδι μόνο είναι οτι δεν αλλάζει(ή δεν το βρήκα ακομα ίσως μεσω calibre) το μεγεθος της γραμματοσειρας-με ζουμ όμως και οριζοντια οθόνη ολα ειναι μια χαρα. Ο λόγος για τον οποίο το πήρα είναι ακριβως τα πολλά pdf αρχεια που έχω, τα οποία και θέλω για άμεση χρήση χωρίς να είμαι αναγκασμένος να κουβαλάω όλη την χαρτούρα ή καποιο pc. Βέβαια να πώ ότι άν είναι .doc τα έγγραφά μας και τα στείλουμε με mail στην amazon μας τα στέλνει άμεσα (εντος λεπτού) σε format kindle οπότε όλα παίζουν τέλεια.
  8. Μόλις παρέλαβα το νέο μου kindle 4 απευθείας απο Αγγλία.Απλά τέλειο... η οθόνη του μοιάζει με πραγματική χάρτινη σελίδα(ink tech)
  9. Να και ένας Έλληνας που έστω και μ αυτόν τον τρόπο μας έβγαλε απο την αφάνεια...
  • Δημιουργία νέου...