Προς το περιεχόμενο

forgotten

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4.556
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    15

8 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με forgotten

  • Ημερομηνία γέννησης 07/10/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    cyprus

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    ιωαννινα

Πρόσφατες Επισκέψεις

55.714 προβολές προφίλ

forgotten's Achievements

  1. forgotten

    Saphire Toxic 6900xt watercooled

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/04/2024 08:26 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το ανωτερο μοντέλο στην σειρα των 6900xt η saphire toxic 6900xt λογω του οτι προκειται να προχωρησω σε αναβάθμιση του ολου συστηματος. δεν χρειαστηκε να γινει ποτε overclock μια και επαιζε τα παντα χωρις κοπο. βρισκοταν τοποθετημενη σε υπολογιστη με αρκετο χωρο και δεν στρεσαριστηκε ποτε ιδιαιτερα. Στη τιμη περιλαμβανονται και τα μεταφορικά . Για περισοτερες πληροφορίες επικοινωνηστε μαζι μου. βρισκομαι κυπρο.

    510 €

  2. Το παρελαβα προχθες μπαταρία 4 ώρες κουμπια σε μετρια φάση, stock os , η οθόνη αρκετά καλη
  3. εμενα παντως με εντυπωσιασε αγγλια που σπουδαζα το εξης, το καταστημα που συνεργαζομουν ειχε ορο μεχρι 30 μερες δωρεαν αποθηκευση του προιοντος σας μετα την επιδιορθωση, μετα κοστος 1 λιρα ανα μερα και στους 3 μηνες θεωρειτο abandoned και το store ειχε δικαιωμα να το πουλησει για να βγαλει το κοστος του. Το σχετικο εγγραφο το υπογραφες την πρωτη φορα που γινοσουν πελατης τους.
  4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 20/04/2024 02:00 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Αγοραστήκε για φίλο ο οποίος δεν έχει την οικονομική ευχέρεια να το πάρει οπότε και το δίνω, ανοικτηκε άνοιξε να δω ότι όλα δουλέυουν και πακεταριστηκε ξανά έτοιμο για τον αγοραστή του. Αποστολή με boxnow. Δειτε αξιολογησεις 5.48-inch AMOLED screen, OCA full fit 1080*1920. Unisoc T820 processor, 6nm EUV 5G SOC chip. ... Quad Core Mali- G57 850MHz. 8GB LPDDR4X.

    208 €

  5. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/04/2024 09:13 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Αψογο εμφανισιακα και λειτουργικα , δεν ειχα χρονο να το σεταρω και μενει στο ραφι να καθεται. προκειται για android handheld κονσολα με αρκετες δυνατοτητες σε emulators κλπ. στελεται συστημενο πακετακι με boxnow μετα απο πληρωμη μεσω revolut/καταθεση στη τιμη περιλαμβανω το κοστος αποστολης. προσοχη δεν παρεχονται roms κλπ θα πρεπει να ασχοληθειται λιγο με αυτο για σεταρισμα.

    134 €

  6. σε εχω αυτο https://www.asrock.com/nettop/AMD/DeskMeet X600 Series/index.asp θα ειναι διαθεσιμο σε ενα μηνα ριχνεις ενα ryzen και εισαι καλυμενος για τα 5 χρονια...
  7. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/04/2024 09:48 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλειται ως ειναι επιπλωμενο, σε αψογη τοσο εμφανισιακη οσο και λειτουργικη κατασταση , δουλεψε περι το 24ωρο και μπηκε στο κουτι του , λογω πιεσμενου χρονου δεν αξιωθηκα να το ευχαριστηθω, με ενδιαφερει ανταλλαγη με s24 ultra και δινω διαφορα 300 ευρω. πληρωμη μεσω καταθεσης/revolut και αποστολη με boxnow.

    700 €

  8. Δεν έχω αγοράσει το συγκεκριμένο , είχα ωστοσο xiaomi 11+12 και τωρά μαθαίνω ότι η πανευρωπαικη εγγύηση τελικως δεν ισχυει αν ισχυουν τα λεγόμενα κάτι που για μένα αποτελεί παραλογισμο και ένα πραγματι αυτό ισχυει θα πρέπει να ενημερωσουν τον ακολουθο σύνδεσμο https://www.mi.com/global/support/contact/
  9. σε παρομοια περιπτωση απο την παλαι τοτε toshiba μου ειχαν αρνηθει εγγυηση λαπτοπ απο αγγλια με παρομοια αιτιολογια, η δε τοτε εταιρεια ηταν και αντιπροσωπεια τους στην ελλαδα-κυπρος, οποτε εγραψα ενα πολυ ωραιο email προς τνη μαμα εταιρεια και ω του θαυματος με καλυψανε με νεο λαπτοπ...
  10. παραγγειλε και ενα μνημοσυνο στο συγγενη που απεβιωσε....
  11. το κοστος για τετοιες ανοησιες του κρατους σε σχεση με το τι κατορθωνεται καταστει την συγκεκριμενη κινησή ή μελλοντικες παρομοιες ως ανόητες και γελοίες. Ωστοσο και εδω στεκει το ζουμι ο εκφοβισμος αποτελει κινητρο να μην βαλεις iptv και τα συναφη, δεν σημαινει ομως οτι αυτοι θα γινουν συνδρομητες των υπηρεσιων.
  12. Συνήθες φαινόμενο πλέον τα πιστολιασματα, και αυτό δεν αποτελεί μόνο Ελληνική πρώτα, μου έτυχε να παραγγειλω από κινα ένα κινητό, έκανε κανα μήνα να το κάμω ship και τελικως έλαβα ένα κινητό των 50ευρω, στο διάστημα που μεσολαβησε ωστοσο είχαν προηγηθει αρκετές καταγγελιες και ο allibabas μου επιστρέψε τα λεφτά εύκολα.
  13. Μια και το φερε η κουβεντα περιμενω αυτο https://funnyplaying.com/products/fpgbc-kit gameboy color hardware solution μου κοστισε οσο το να μονταρω το δικο μυο gbc με οθονη ips κλπ
  • Δημιουργία νέου...