Προς το περιεχόμενο

nyne

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.128
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με nyne

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.751 προβολές προφίλ

nyne's Achievements

  1. Επίσης καλή τύχη τώρα που θέλουν κ διασύνδεση με το erp η την ταμειακή της επιχείρησης...Με 2.000 συν μία εβδομάδα διακοπές τον Αύγουστο έρχομαι κ τα βρίσκουμε όλα.
  2. Τη καταργηση των ταμειακων οπως τις ηξερες να την εχεις σιγουρη,παροχος και μεγαλοι παιχτες μονο στο παιχνιδι.Δυστυχως ο κλαδος σας οπως και αυτος των μικρο "κατασκευαστων" πχ καραφυλης,rbs κτλ παει για κλεισιμο.
  3. Φοβουνται μη δε τα παρουν οι φιλοι τους οι παροχοι κ μη δεν τα δουν πισω στις τσεπες τους κατω απο το τραπεζι.
  4. Επειδη ειμαι στο χωρο(οχι στις ταμειακες αλλα στη μηχανοργανωση) θα σας πω κατι απλο.Μην πετατε τα λεφτα σας σε καποια λυση η οποια δεν περιλαμβανει παροχο,οτι και να βαλετε θα ειναι προσωρινο ,το παιχνιδι εχει δωθει στους παροχους ολοι οι αλλοι απλα θα κλεισουν η θα αναγκαστουν να συνεργαστουν με τους παροχους.Οποια λυση επιλεξετε που δεν εχει παροχο μεσα ειναι προσωρινη(αντε να πουμε 2 χρονια μαξ). Οι τιμες που ζητουν οι παροχοι δυστυχως ειναι εξωφρενικες,επειδη ομως ξερουν οτι εχουν και το καρπουζι και το μαχαιρι κανουν οτι θελουν.
  5. nyne

    Ακύρωση τιμολογίου mydata

    Η κοβουμε πιστωτικο(με μετασχηματισμο του παραστατικου σε πιστωτικο ωστε να συνδεονται) η κανουμε ακυρωση με αντιλογισμο επι του παραστατικου.Μετα υπαρχει η επιλογη να στειλεις ως ακυρωμενη συνοψη στα Mydata τη συγκεκριμενη συνοψη.
  6. Το ιδιο θεμα ειχα και εγω σε συνδεση νοβα ftth 200/20,βραδυ σε ωρες αιχμης και αθλητικα γεγονοτα.Μη το ψαχνεις εκανα καταγγελια σε συνηγορο καταναλωτη ,σε εεττ και τιποτα,γελοιες απαντησεις που αν ειχα ορεξη να βαλω δικηγορο θα τους ξεβρακωνα.Απλα παρτο αποφαση οτι πρεπει να πας σε ενα παροχο της προκοπης.
  7. Φορμαρεις τα παντα και μετα αλλαζεις κωδικους στα παντα.
  8. nyne

    PlayStation 5 Topic v4

    Ετοιμαστείτε να παίξουμε παιχνίδια του xbox...Δεν απέκλεισαν τίποτα κ ξεκινάνε με 4 παιχνίδια...
  9. Κοιτα φιλε οταν ειχες λεφτα τα πρωτα χρονια κ οι αλλοι ηταν ακομα στον υπνο ναι πηρες τρια και με βαρ( κ με επο ακομα).Τωρα αν θες να εθελοτυφλεις για το πως η ομαδα σου εχει παρει τη πλειονοτητα των πρωταθληματων που εχει ειναι δικο σου θεμα.Δεν θα μπω σε αυτη τη συζητηση...
  10. α)Εχασες την διαιτησια(λεγε με κ επο) και μπηκε και το βαρ. β)Εχασες τα λεφτα του τσου λου(τα ειχες εγγυημενα λογω διαιτησιας) γ)Δυναμωσαν και οι αλλοι τωρα που ξερουν οτι δεν πετανε τα λεφτα τους και παιζει να παρουν πρωταθλημα. δ)Ο βαρωνος δεν θελει να πεταει τα λεφτα του στην ομαδα τωρα που ξερει οτι δεν εχει εγγυημενο τιποτα.
  11. Να τονίσω ότι υπήρχε και το adat για ήχο που ήταν σε μέγεθος βινυεοκασετας και είχε αν δεν κάνω λάθος 8 κανάλια.Το dat ήταν stereo.
  12. Μη γελάτε καθόλου και εδώ μέχρι πριν 7-8 χρόνια η εφορία ήθελε τη μυφ σε δισκέτα.
  13. nyne

    PS5 Portal

    Έτσι κάνει σε όλους μας.Σε μια δοκιμή πάντως που έκανα νωρίς το πρωί μου έδειξε οντως το σωστό upload.Τις υπολοιπες ώρες για κάποιο λόγω βάζει cap...
  14. nyne

    PS5 Portal

    Πηρα το tuf ax6000,παιζει σχετικα καλα,θα επανελθω μετα απο εκτεταμενες δοκιμες...
  15. nyne

    PS5 Portal

    Όταν λες καλή σύνδεση τι εννοείς?Πιθανά να είναι κ θέμα παρεμβολών,έχω 3 wifi από γείτονες κοντά και φυσικά αρκετά μακρύτερα.Κοιτα έχω router καλό μόνο ως access point αλλά οκ να δεχθώ ότι δεν είναι gaming ρούτερ,έτσι κ αλλιώς λέω να αναβαθμίσω το ασύρματο γιατί έχω οπτική κ όταν πάω σε ταχύτητα 1gbps θα χρειαστώ να έχει πόρτα wan 2.5 για να μπορώ να εκμεταλλεύομαι ασύρματα όλη τη ταχύτητα.Οταν το πάρω θα σας πω τα αποτελέσματα,επίσης μπορεί αυτό που εσείς θεωρείτε φυσιολογικό ως ποιότητα εμένα να με χαλάει λόγω ευαισθησίας στα fps στο lag κτλ .Δηλαδή πλέον δεν έχω διακοπές αλλά η εμπειρία παίζει από καλή σε μέτρια,όχι στην εικόνα αλλά στη ταχύτητα των fps και πιθανά στο frame pacing.
  • Δημιουργία νέου...