Προς το περιεχόμενο

Stratosss

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    83
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Stratosss

  • Ημερομηνία γέννησης 13/08/1984

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Stratosss's Achievements

  1. Επανέρχομαι, τελικά έκανα ένσταση απορρίφθηκε...βγήκαν τα οριστικά και τελικά έχουν δώσει voucher και στη γυναίκα μου που αρχικά δεν είχαν δώσει για τον παραπάνω λόγο! Ελλάς το μεγαλείο σου.
  2. Δε καταλαβαίνω το λόγο να μην μπορέσουν να κλείσουν διακοπές. Τα μέλη με επιταγή θα πάρουν την έκπτωση και ο ένας θα πληρώσει κανονικά.
  3. Μα και εγω παθών είμαι γιαυτό το έγραψα...δλδ τι @@ιες είναι αυτές δε μπορώ να καταλάβω? Μια ζωή εγώ έκανα για όλη την οικογένεια φέτος τι άλλαξε αφού είμαστε παντρεμένοι με παιδιά γίνεται και ταυτοποίηση πρέπει δλδ να κάνουμε ξεχωριστές δηλώσεις για ένα κουπόνι? Αν είναι δυνατόν! Ορίστε και μια δημοσίευση εννοείται έκανα ένσταση αλλά δεν θα δικαιωθώ. https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/433640/koinonikos-tourismos-dypa-ti-isxyei-gia-syzygous-kai-ti-eprepe-na-kanoun
  4. Οικογένεια με δύο μικρά παιδιά έχουν πάρει επιταγή ο Μπαμπάς και τα δύο παιδιά και δεν πήρε η μητέρα. Δλδ σε μια οικογένεια που εισοδηματικά δικαιούται τον κοινωνικό τουρισμό υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ των μελών?
  5. Μόλις πέρασα την εγγραφή με χρεωστική alpha bank , καπάκια έκανα ακύρωση συνδρομής οπότε έχω την υπηρεσία μέχρι 12/06/2024 χωρίς αυτόματη ανανέωση! Thanks TS.
  6. Ετσι δουλεύει και εμένα, οπότε είσαι μια χαρά!
  7. Χάνεις αρκετά νερά απο εκείνο το σημείο νομίζω πας για αντικατάσταση.
  8. Σε εμένα δε τρέχει νερό απο εκεί που αναφέρεις.
  9. Απο σήμερα νομίζω ξαναπαίζει προσφορά στο lidl μαζί με παρελκόμενα.
  10. Σε πρόσφατη επίσκεψη στο lidl Πτολεμαίδας υπάρχουν ακόμα σε απόθεμα και το πλυστικό μηχάνημα αλλά και το σετ με τον αφροποιητή υγρό και βούρτσα, όποιος ενδιαφέρεται ας κάνει ένα τηλέφωνο.
  11. Αυτός είναι συμβατός. € 16,01 20%OFF | Foam Generator snow foam lance soap gun foam nozzle for Sterwins Crosser Parkside Deko Argos Qualcast High Pressure Car Washer https://a.aliexpress.com/_mLy1fkQ
  12. 170 bar λεει το maximum ονομαστική έχει 115. Πιστεύω όμως ότι είναι κάπου στη μέση η πραγματική του πίεση σε σχέση με ένα αλλο πιεστικό που έχω στα 100 bar είναι μέρα με τη νύχτα.
  13. Καλησπέρα, απο το κατάστημα Πτολεμαΐδας το πήρα είχε αρκετά και τα είδα τυχαία μιας και δεν τα είχε στο φυλλάδιο. Δεν έβγαλα φωτογραφία με τον αφροποιητή γιατί με έπιασε ψιχάλα και βιαζόμουν στο επόμενο πλύσιμο θα ανεβάσω φωτογραφία.
  14. Καλημέρα, μόλις γύρισα απο Lidl και το πήρα μαζί με το car cleaning set που είχε παραδίπλα στα 15 ευρώ με σαμπουαν βουρτσα αφροποιητη και ανταπτορα για άλλα πλυστικά. Αν εξαιρέσεις το γεγονός οτι εχω 2 βούρτσες και 2 σαμπουάν πιστεύω αξίζει. Εντυπώσεις πολυ καλή καταστευή ακόμα δεν τη δοκίμασα μόνο το unboxing έκανα. Θα επανέλθω μετά την δοκιμή. Επανέρχομαι μετά απο 3 ώρες λειτουργίας πλύσιμο αυτοκινήτου και καθαρισμό πέτρας απο αυλή με το Turbo, παιδιά το μηχάνημα είναι εξαιρετικό ότι πρεπει για οικιακή χρήση μακάρι να κρατήσει στο χρόνο την απόδοσή του. Επίσης καλά έκανα και πήρα το set με τον αφροποιητή κάνει εξαιρετική δουλειά ΄΄ολο το αυτοκίνητο κάτασπρο όπως τα επαγγελματικά.
  15. Καλημέρα, νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός 30-40 bar είναι λίγα αν είναι έτσι το πλένουμε και με το λάστιχο της βρύσης.
  • Δημιουργία νέου...