Προς το περιεχόμενο

agoraki_23

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.318
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με agoraki_23

  • Ημερομηνία γέννησης 19/08/1982

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

agoraki_23's Achievements

  1. Παιδιά είμαι στο σταθερό enter plus με 0,0245 τί με συμφέρει με τα νέα δεδομένα? Μένω στο σταθερό ή πάω κυμαινόμενο γ1?
  2. Μου έστειλαν αυτόματη απάντηση ότι θα αργήσει να διεκπεραιωθει και να στείλω από τα αιτήματα μου,αν θέλω πιο ταχεία εξυπηρέτηση. Όμως στα αιτήματα μου δεν υπάρχει τέτοια αίτηση. Η αυτόματη απάντηση δεν έχει αριθμό πρωτοκόλλου .
  3. Ηλεκτρονικά στα αιτήματα μου η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκω τέτοια υπηρεσία παρά μόνο μεταβολή φυσικού προσώπου αλλά αυτό είναι για να δηλώσεις κληρονόμους. Βρήκα το email της ΔΟΥ μου και τα έστειλα είναι η αλήθεια, μάκαρι κάθε τμήμα να είχε ξεχωριστό email , οπότε θα αρκεστω σε αυτό. Ελπίζω να μην μου στείλουν κανένα ειδοποιητηριο πληρωμής μετά από χρόνια!!!
  4. Καλησπέρα μία ερώτηση γενική για την αποποίηση αν γνωρίζει να μου απαντήσει. Μετά την υπογραφή της αποποίησης από το Ειρηνοδικείο και τη σύνταξη δήλωσης αποποίησης , γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει με ποιο τρόπο ενημερώνεται η εφορία για αυτό ώστε να μην αποδώσει χρέη στους αποποιηθεντες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. agoraki_23

    ZTE H288A (Nova)

    Προσπάθησα να σεταρω το archer vr400 tp link που δούλευε σφαίρα με το προηγούμενοadsl 24 που είχα ( τώρα έχω συνεχώς αποσυνδέσεις και το βλέπουν οι τεχνικοί τους) με bridge mode. Είδα ότι παίρνω ip με το vpu και 835 vlan id. Το θέμα είναι ότι στο archer το forthnet vdsl που πάω να συνδεθώ έχει 1102 και αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα άλλο. Ακόμα και όταν πατάω other και βάζω χειροκίνητα 835 ppoe και τα στοιχεία της σύνδεσης μου δεν βρίσκει ίντερνετ με τίποτα. Κάνω κάτι λάθος? Μια βοήθεια?
  6. Αγόρασα ένα καινούργιο πλυντήριο πρίν λίγους μήνες και ακούω ένα θόρυβο που πιστεύω ότι είναι θέμα τού πλυντηρίου από το κάδο, αλλά ό τεχνικός μου είπε ότι είναι καθαρά επειδή τό πλυντήριο δεν πατάει στο δάπεδο αλλά σέ ράφι κουζίνας... Γνωρίζει κάποιος από αυτά? Δείτε το βίντεο ευχαριστώ https://youtu.be/_puJLvIqQQs https://youtu.be/1DMMd5yd_WE
  7. Συγνώμη που τό στέλνω εδώ, αλλά είναι λογικό με belgium που είναι σχετικά γρήγορος τρόπος τοtrack νά έχει κολλήσει από τις 26/05 στο parcel arrived at airport στο Χονγκ Κονγκ και ακόμα καμία ενημέρωση? Μου λένε να περιμένω έως 20/07 από gearbest αλλά φοβάμαι ότι χάθηκε. Φοβόμουν το τελωνείο τώρα δε ξέρω Αν θα παραλάβω καν... έχει συμβεί σε άλλον με belgium?
  8. Αν παραγγείλω ένα κινητό από gearbest με eu priority line είμαι καλλυμενος από τελωνείο?
  9. Πόσο έχει μειωθεί σε σχέση με το παλιό γνωρίζουμε?
  10. 55. Δε μου ζητήθηκε τίποτα απολύτως, είδα στο πακέτο ότι δεν έλεγε τίποτα για Κίνα μόνο Σουηδία. Πέρασε αέρα
  11. Να ενημερώσω ότι με sweden post από gearbest το δέμα παραδόθηκε τελωνειακώς ελεύθερο μετά από 2 μήνες... Μου βγάλαν τη ψυχή αλλά το στείλανε τελικά.
  12. Κι εγώ σε αυτό το στάδιο είμαι από 31/01 ένα άλλο δέμα σε δύο μέρες είχε φύγει από εκεί για Ρουφ...
  13. Παιδιά το γλύτωσα το τελωνείο με αυτό το status? 31/1/2018, 12:21:39 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 31/1/2018, 10:21:39 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΑΦΙΞΗ ΣΕ 31/1/2018, 10:06:25 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 11/1/2018, 12:50:15 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 9/1/2018, 07:23:00 ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
  14. Καλησπέρα. Εδώ και 3 μέρες μου έβγαλε στην αναζήτηση του δέματος μου απαιτείται paypal και από ότι διάβασα εδώ θα μου έρθει επιστολή για να τους στείλω το PayPal... Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο email που μπορώ να στείλω για να επιταχυνω τη διαδικασία και να στείλω την απόδειξη του PayPal?
  15. ότι να ναι με τις αγορές παρήγγειλα κινητό από 1949deal.com μου το δέχτηκε με paypal ενω λίγη ώρα νωρίτερα δε μου δεχόταν με τπτ το gearbest είτε με paypal είτε με απευθείας από πιστωτική.
  • Δημιουργία νέου...