Προς το περιεχόμενο

DaddyCool

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    70
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με DaddyCool

  • Ημερομηνία γέννησης 05/12/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    The yellow submarine
  • Απασχόληση
    @@ scratcher

DaddyCool's Achievements

  1. Ευχαριστώ πολύ! Το έχω δει και εγώ απλά δεν μου έκοψε να βάλω το λινκ του σκρουτζ εδώ!! Ευχαριστώ για την πρόταση! Αλλά θα πάω για την Gigabyte που είχα δει εξ' αρχής!
  2. Καλησπέρα! Έχω το παρακάτω σύστημα : * Case (Κουτί): Cooltek G3 * PSU (Τροφοδοτικό & Watt): BE QUIET! PURE POWER L8-CM 530W * Motherboard (Μητρική): ASRock Conroe 1333-DVI * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Inter Core 2 Duo E8500 * RAM (Μνήμη συστήματος): 3 x 1 GB DDR2 667MHZ * GPU (Κάρτα γραφικών): Προς το παρόν την on board * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Samsung UE46ES7000 / 1920 x 1080 * ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Win7 Ultimate 64bit Το κουτί και το τροφοδοτικό αγοράστηκαν πρόσφατα. Τα υπόλοιπα είναι παλιά κομμάτια που υπήρχαν. Η χρήση του συστήματος θα είναι σαν htpc. Θα ήθελα να μου προτείνετε μια καρτούλα έως 200 ευρώ που να μπορώ να αναπαράγω 3-D ταινίες στην τηλεόραση. Έχω δει αυτή αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα παίζει στο παραπάνω σύστημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  3. http://www.insomnia.gr/topic/140510-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5/
  4. Είναι κάτι ανάμεσα στο ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ που έχουμε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες http://en.wikipedia.org/wiki/Italian_fiscal_code_card
  5. DaddyCool

    135 km/84 miles με jet ski

    "Η στροφή" με τον Μιχαλόπουλο!
  6. Δεν είπα πουθενά ότι το σάξο είναι 6τάχυτο...! Κάπου μπερδεύτηκες... Ο φίλος οδηγούσε άλλο (Όχι σάξο με κατά 99% με ΒΕ3/6 κλπ κλπ) 6τάχυτο και μπερδεύτηκε. Δύναμη της συνήθειας λέγεται. Εκτός και αν όποιος μπερδεύεται πρέπει είναι πιωμένος και καθυστερημένος, τότε πάω πάσο. Αν κούμπωσαν τα γρανάζια ή όχι δεν μπορώ να το ξέρω. Θόρυβος δεν ακούστηκε. Ο λεβιές πάντως ήταν στην θέση R. Και εμένα με εξέπληξε αυτό. Βέβαια όπως είπα η κίνηση ήταν σχεδόν ακαριαία και δεν αφέθηκε ο συμπλέκτης. Εννοείται δεν το ξαναδοκιμάσαμε.
  7. Πάντως σε σάξο του 2000 η όπισθεν κουμπώνει εν κινήσει. Βέβαια δεν αφέθηκε ο συμπλέκτης για να έχω άποψη στο τι θα γινόταν, το πήρε χαμπάρι ακαριαία ο οδηγός. Την πάτησε φίλος που οδηγεί 6τάχυτο και πήρε το σάξο βόλτα!
  8. DaddyCool

    Τερατογραφήματα

    Τύφλα να χει ο Μάρλον Μπράντο... http://www.youtube.com/watch?v=bdJE3MgXJhk
  9. DaddyCool

    Facebook vs Obama ...or NOT?

    Το είχε πει και ο Γέροντας Δανιήλ άλλωστε...
  10. Και στις εισαγωγές από "τρίτες" ΄χώρες το ίδιο ισχύει. Πληρώνεις δασμούς και ΦΠΑ και στο τρίμηνο γίνεται συμψηφισμός του ΦΠΑ. Απαλλαγή ΦΠΑ υπάρχει σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις εταιριών (πχ. Ναυτιλιακές).
  11. Σωστά! Αρκεί να θέλει να ασχοληθεί ο provider! Στο τηλέφωνο μου είπαν ότι πλέον δεν υποστηρίζεται τεχνικά ο smpt.tellas.gr! Καμία σχέση με σπαμάρισμα. Και ούτε έχω φιλοξενία στην wind. Τον mail server τους χρησιμοποιούσα. Απλά είναι blacklisted σαν provider και όχι εγώ σαν χρήστης.
  12. DaddyCool

    Λουκέτο στη Sprider

    Ναι οκ... Οίκος ανοχής το κράτος, έρχεται η ανάπτυξη κλπ κλπ. Μήπως ξεχνάμε γιατί η ασφαλιστική δεν τους αποζημιώνει για την πυρκαγιά; Μήπως την έβαλαν μόνοι τους και τους τσάκωσαν; Μήπως υπάρχει και μια οσμή κακοδιαχείρισης; Κρίμα για τον κόσμο που θα μείνει χωρίς δουλειά. Μην τα τσουβαλιάζουμε όλα όμως στον βωμό της κρίσης.
  13. Το γράφω πιο πολύ για ενημέρωση μην τυχόν αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα.. Μετά από 2 επικοινωνίες με την Wind δεν λύθηκε το πρόβλημα. Στην πρώτη επικοινωνία μας μου άλλαξαν DNS και IP, αλλά το πρόβλημα εξακολούθησε. Στην δεύτερη επικοινωνία μας προσπάθησαν στην αρχή να μου πουν ότι φταίει ο mail provider που δεν φεύγουν τα mail από τον smtp.tellas.gr. Ε μετά κάπου εκεί χάθηκε η μπάλα... Με ενημέρωσαν ότι ο smtp.tellas.gr είναι παλιός οικιακών πελατών και δεν υποστηρίζετε πλέον τεχνικά. Οκ λέω. Ποιον mail server να βάλω; Α μου λέει θα πρέπει να σας κάνουμε register το domain σε εμάς για να σας δώσουμε!!! Οπότε έβαλα και εγώ τον smtp.gmail.com και ησύχασα. Βασική προϋπόθεση να υπάρχει λογαριασμός gmail.
  14. Καλησπέρες Έχω σύνδεση Wind. Χρησιμοποιώ το outlook για διαχείριση e-mail τύπου [email protected]. Εδώ και δυο μέρες μου γυρνούν τα mail πίσω ανεξαρτήτου παραλήπτη με ένα μηνυματάκι: host mail1.mplampla.com said: 550 Your host has been blacklisted: see http://www.cleanport.com/blacklisted (in reply to RCPT TO command) Με λίγο ψάξιμο είδα ότι η IP μου ήταν σε κάμποσους σπαμεροχαντερς blacklisted. Αλλάζω IP και πάλι τα ίδια. Ψάξιμο για Trojan/malware τίποτις... Με την βοήθεια του γούγλη έπεσα πάνω σε αυτό: Μέχρι στιγμής έχω αλλάξει 4-5 φορές IP και όλο κάπου είναι reported... Καμιά ιδέα για το τι άλλο μπορεί να φταίει ή να πάρω την Wind να τους πω δυο φωνήεντα;
  15. Οι Σάλπιγγες της αποκάλυψης είναι!! -ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ-
  • Δημιουργία νέου...