Προς το περιεχόμενο

SofoS@

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    390
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

SofoS@'s Achievements

  1. Είχα πάει σε ΗΡΩΝ για 1 μήνα και επέστρεψα ΕΛΠΕ, ο ΗΡΩΝ έβγαλε τον πρώτο λογαριασμό πριν μερικές μέρες αλλά δεν μπορούσα να δω το pdf. Τον πλήρωσα άμεσα γιατί έγραφε έναντι στο site και ήθελα να δω αν θα μπει έκπτωση συνέπειας στον τελικό. Σήμερα εμφανίστηκε το pdf και ο λογαριασμός από έναντι έγινε τελικός 🤣 Είχαν όντως υπολογίσει τις σωστές kw για το διάστημα παραμονής, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως δεν είχε χρέωση για ερτ.
  2. Ο ηρων ζητάει μόνο 8 ψηφία για την εγγραφή, δεν φτάνει καν στα τελευταία ψηφία που αλλάζουν. Αλλά απ ότι φαίνεται δεν θέλει το πρώτο ψηφίο, το χα ξεχάσει ότι το χα κάνει έτσι και στην άλλη παροχή.
  3. Για δημιουργία λογαριασμού στον ΗΡΩΝ χρειάζεται να περάσει κάποιο διάστημα απο όταν λάβουμε την ενημέρωση στο viber; Θυμάμαι σε άλλη παροχή πρέπει να είχα φτιάξει με το που είχε αλλάξει ο αριθμός παροχής ενώ τώρα που έχουν περάσει αρκετές μέρες από τότε και έλαβα σήμερα και ενημέρωση δεν με αφήνει να κάνω εγγραφή, γιατί λέει δεν βρέθηκε χρήστης. Τα στοιχεία στην αίτηση και στην φόρμα εγγραφής είναι σίγουρα σωστά.
  4. Οχι, εγώ είχα απο πριν την παροχή του ρεύματος κι έφερα την παροχή του ΦΑ σε παλαιότερο δώρο. Δοκίμασε να ζητήσεις και κάρτα Σκλαβενίτη για την έξτρα παροχή που προτείνεις.
  5. Εμένα η elpedison από αρχες φεβρουαρίου που μεταφέρθηκα, έβγαλε πρώτο λογαριασμό (έναντι) πριν κάτι μέρες με καταναλωση μόνο φεβρουαρίου. Είχα πάει με το προηγούμενο δώρο στο double που έδιναν δωροκάρτα 60ε. Ελπίζω να εκδώσουν σύντομα εκκαθαριστικό γιατί θέλω να μπει και στο επίδομα θέρμανσης τσιμπάει λίγο στις τιμές στο αέριο πάντως, άλλες φορές λιγότερο κι άλλες περισσότερο κρίνοντας απ το ttf και την τιμή που βγαίνει στο benefit https://www.dei.gr/media/cz1jzvvl/istorikes-times-ttf-final-design.pdf https://www.elpedison.gr/Uploads/Documents/132169/GasHome Smart_Pricelist_February 2024.pdf
  6. θενκς, νόμιζα πως βγαίνει η τιμή του μήνα και μετά χρεώνουν. Απ ότι φαίνεται δεν ισχύει. Όχι, η μόνη ένδειξη που είχα δώσει ήταν στον νέο πάροχο. Μπορεί να παίζει ρόλο και το εξής, τον Φεβρουάριο είχα δύο μετρήσεις με ένδειξη ΔΕΔΔΗΕ, μία στην αρχή του μήνα που ήταν η προγραμματισμένη καταμέτρηση και μια στις 22 από την μεταφορά.
  7. Η elpedison συνεχίζει να υπολογίζει λάθος την μηνιαία τιμή χρέωσης όπου το πηγαίνει αναλογικά ακόμα κι όταν έχει ανακοινωθεί η τελική τιμή του μήνα. πχ σε *τελικό λογαριασμό με ημερομηνία έκδοσης 14/3 για περίοδο μέχρι 22/2 η τιμή για 01/02-22/02 θα έπρεπε να είναι 0,11084 όπως αναφέρεται στο site, παρ όλα αυτά χρέωσε 0,1131 οπού είναι η τιμή με βάση την ΤΕΑ από 01/02-22/02 Για τις 200kw του φεβρουαρίου μιλάμε για μισό ευρώ παραπάνω χρέωση οπότε δεν ασχολούμαι, απλά μου φαίνεται περίεργο. *επισης για κάποιο λόγο στη λίστα με τους λογαριασμούς αναφέρει πως ο λογαριασμός είναι "έναντι με ένδειξη πελάτη" παρόλο που το pdf λέει τελικός λογαριασμός και η ένδειξη που δόθηκε στον νεο πάροχο φαίνεται σαν ένδειξη ΔΕΔΔΗΕ στο ιστορικό μετρήσεων και της ίδιας της elpedison
  8. με μια παροχή έτσι; Γνωρίζεις αν δίνουν +20 Σκλαβενίτη σε κάποιον που θα πεις ότι σε σύστησε;
  9. Μια χαρά σου έκατσε! Όταν λες πήρες στα κεντρικά τι εννοείς; Σε ποιο τηλέφωνο;
  10. στα δώσαν από το τηλέφωνο ή σε κατάστημα γιατί σε πρόσφατη επικοινωνια με κατάστημα μου είπαν οτι δεν ειναι σίγουρο πως μπορούν να δώσουν τα +20
  11. Οι τουρίστες σε ποιο πρόγραμμα του ΗΡΩΝ πάμε; generous guarantee;
  12. Δεν έχει κάτι στις διορθώσεις, αλλά τονίζω πως και οι δύο είναι έναντι. Στον εκκαθαριστικό δηλαδή δίμηνο ή τετράμηνο τι θα κάνει; θα χρεώσει όλη την κατανάλωση με βάση την μέση ΤΕΑ 60-120 ημερών; Σε λίγο θα παίρνουμε τηλέφωνο τον χρηματιστή μας...εε τον πάροχο μας, σε μέρα που ανέβηκε απότομα η ΤΕΑ για να βγει έκτακτος εκκαθαριστικός και να μην μας χαλάσει τον μ.ο στα ex-post.
  13. Όντως η τιμή 0,09412 είναι η ΤΕΑ για την περίοδο 10/01-31/01 (για περίοδο τιμολόγησης 10/01-01/02 στην elpedison) Φαίνεται δηλαδή να βγάζει το μ.ο. της ΤΕΑ για την περίδο τιμολόγησης όπως έχει αναφερθεί, παρόλο που έχει κλείσει ο μήνας. Για έναντι λογαριασμό δεν έχει και τόση σημασία αφού στον εκκαθαριστικό βγαίνει το τελικό, αλλά απ ότι φαίνεται από κάποιους εκκαθαριστικούς που έχουν αναρτηθεί εδώ και σε αυτούς την ίδια λογική έχει ακολουθήσει. Αν δηλαδή η περίοδος κατανάλωσης είναι πχ 05/01-15/02 που έχει μ.ο.ΤΕΑ 0,08788 θα χρεώσει συνολικά για Ιανουάριο-Φεβρουάριο την ίδια τιμή; (1,249 * 0,08788 + 0,0339 - 0,015 = 0,1287)
  14. έναντι λογαριασμός σε elpedison smart για τον Ιανουάριο η τιμή είναι 0,13646 Δεν θα πρεπε να είναι 0,13508 ; ενώ για τις πρώτες 10 μέρες του Ιανουαρίου (πάλι έναντι) ήταν 0,11285 όπως είχαν πει και άλλοι.
  15. SofoS@

    Νέοι μετρητές ΔΕΗ

    Σε προηγούμενα post είχαν αναφέρει πως το να αναβοσβήνει το net (πράσινο) σημαίνει πως έχει sim αλλά δεν βρίσκει δίκτυο. Το σηματάκι της κεραίας τι δείχνει; Έχω κι εγώ καινούριο μετρητή και νόμιζα πως αφού αναβοσβήνει δεν μπορούν να πάρουν μετρήσεις απομακρυσμένα. Οπότε μάλλον μπορούν να συνδεθούν on demand και μόνο τότε μένει αναμμένο.
  • Δημιουργία νέου...