Προς το περιεχόμενο

assaya

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    270
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με assaya

  • Ημερομηνία γέννησης 15/05/1985

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.652 προβολές προφίλ

assaya's Achievements

  1. "πυρήνες Performance και Efficiency" Έχετε κάποιο θέμα γραπτού λόγου εκεί στο insomnia και με αφορμή το παρόν άρθρο το αναφέρω. Αυτό σίγουρα. Προσωπικά πιστεύω ότι υποβαθμίζετε συχνά την ποιότητα. Μπορείτε σίγουρα και καλύτερα, σε τόσο κόσμο απευθύνεστε. Αν από την άλλη δεν μπορείτε, τότε θα κατανοήσουμε όλοι είμαι σίγουρος, απλά να το ξέρουμε.
  2. Απαντώ ως επαγγελματίας εκπαιδευτής. Είχα δύο λαμπραντόρ αυτές τις ημέρες που ήταν δύσκολα με βαριά προβληματική συμπεριφορά. Κανένας σκύλος δεν είναι απαραίτητα εύκολος. Η συσχέτιση με το παιδί στην πραγματικότητα είναι ανάληψη ευθυνών προς τρίτους για το οποίο σου δίνω συγχαρητήρια. Το κουτάβι ΔΕΝ μπορεί να μείνει 8-9 ώρες μόνο του μέχρι να γίνει 6-7-8 μηνών ανάλογα την περίπτωση. Συνήθως προτείνουμε κάποιον τρίτο να έρχεται και να σπάει το 8ωρο σε δύο 4ωρα για μερικούς μήνες. Άτομα που μπορούν χρησιμοποιούν επαγγελματίες για αυτήν την δουλειά. Όσοι δεν μπορούν και επιμένουν κουράζουν τον εαυτό τους με λάθη αλλά και μπερδεύουν το κουτάβι. Το κουτάβι μένει στον χώρο του περιορισμένο και προστατευμένο όσο δεν ασχολούμαστε μαζί του. Χρειάζεται 12-18 ώρες την ημέρα διακεκκομένο ύπνο και 6 ώρες δραστηριότητας με συμμετοχή μας. Ακόμη και να το αφήσεις μόνο του για 15', είσαι στο δωμάτιο και έχεις το νου σου. Σε αυτά θα σε βοηθήσει κάποιος επαγγελματίας εκπαιδευτής στην περιοχή σου, όλοι απαντάμε στο τηλέφωνο και αν δεν σου απαντήσουν διάλεξε κάποιον τρίτο. Προτίμησε κάποιον με πολύ καλό όνομα λόγω αποτελεσμάτω και όχι λόγω μάρκετινγκ. Τα pet shop επί το πλείστον έχουν απαράδεκτης ποιότητας και εκτροφής σκύλους. Πιστεύω ότι είναι ένας από τους βασικούς λόγους που έχουμε αδέσποτα καθώς 2-3ρεις φέρνουν μερικές χιλιάδες σκύλους τον χρόνο. Ακόμη και αν δεν γίνονται αδέσποτοι, περιορίζουν την γνώση της κυνοφιλίας γιατί παραβλέπονται οι νόμιμοι ερασιτέχνες εκτροφείς της χώρας μας και το έργο τους. Μπορείς να βρείς υπέροχους εκτροφείς και για λάμπραντορ και για μπόξερ και να πάς να δείς του γονείς από τώρα, να ακούσεις συμβουλές και να γνωρίσεις τις φυλές. Τα 45τμ είναι αδιάφορα, είναι θέμα χρόνου όχι χώρου. Την ενέργεια την διαχειριζόμαστε εκτός σπιτιού άλλωστε! Εδώ είχαμε κάνει μία ομιλία με συναδέλφους, ελπίζω να βοηθήαει κάπως.
  3. Δεν είναι παράνομο το υλικό τους γιατί δεν έχουν τίποτα εκεί παρά μόνο αναφορές στο που είναι κάποια κομμάτια αρχείων. Παράνομο 'θεωρείται' το να κατεβάζεις τα αρχεία και μόνο. Για εμένα βέβαια παράνομο είναι το να ξέρει το fb τί ώρα τρώω.
  4. Ναι και όταν είπα εγώ τις προάλλες ότι το insomnia δεν συμμετέχει καθόλου στις μεγάλες διαμάχες της εποχής μας αλλά έχει γίνει διαφημιστικός οδηγός σαν του ΙΚΕΑ μου είπανε* πως αυτό είναι αποψή μου. Απαράδεκτα είναι αυτά. *κάποιος από τους διαχειριστές
  5. Τα προγράμματα τελείωσαν και το Horizon το EU money pool έκανε πολύ κακή δουλειά προς το παρόν και δεν πήραν ελάχιστοι νέα. Η ελληνική χρηματοδότηση πλησιάζει το 0% ΑΕΠ, επί το πλείστον κάνει μόνο για το τακτικό προσωπικό. Αν θυμάμαι καλά 22M πήρε ο "Δημόκριτος" χρηματοδότηση για το '16, στην ουσία συντήρηση και τακτικό προσωπικό. Ο κόσμος φεύγει συνέχεια.. Μωρέ μια χαρά δουλειά κάνουμε και εδώ, μάλιστα εχθές έτυχα σε μία βραβευμένη από την EU σαν καλύτερη στον κλάδο της από όλα τα προγράμματα του προηγούμενου πλαισίου εργασίας FP7, αλλά θα μπορούσε να ήταν και πάρα πολύ καλύτερη. Ο Φωτάκης έχει αναφέρει διάφορα καλά και τρέχει αλλά δεν έχουμε δεί ακόμη. Κανείς δεν ξέρω. Γενικώς την εποχή της 'κρίσης' κανείς δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με την έρευνα και αναρωτιέμαι χωρίς έρευνα πώς θα βγούμε από αυτήν.
  6. Το ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος" έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα χρηματοδότησης και όπου να ναι θα χάσει από 100-400 συμβασιούχους. Κανείς δεν ξέρει τον αριθμό τους γιατί κανείς, ούτε ο δήθεν σύλλογος εργαζομένων, δεν ενδιαφέρετε να μάθει για αυτούς. Πάρα ταύτα ακούω ότι χρήματα αρκετά να καλύψουν τουλάχιστον δυό φορές όλους αυτούς τους συμβασιούχους θα δωθούν σε μη απαραίτητες υποδομές ενώ θα μπορούσαν να καλύψουν ανανεώσεις συμβάσεων. Αν λυθεί ποτέ το πρόβλημα των χρηματοδοτήσεων αφότου έχουν χάσει την εργασία τους όλοι αυτοί, τότε δεν θα μπορείς να τους μαζέψεις ξανά από όπου θα είναι και μάλιστα όποιον και να μαζέψεις θα έχει ~6 μήνες εκμάθησης όπου και να τον βάλεις. Άλλα $$ λοιπόν. Όλα αυτά παρά τις πιθανά φιλότιμες προσπάθειες του Φωτάκη. Τώρα για το συγκεκριμμένο άρθρο, πριν ένα χρόνο είχα στείλει έναν φίλο μου που είναι σε χρηματιστηριακή που ήθελε ακριβώς αυτά που γράφει το άρθρο και του απάντησαν από το πληροφορικής ότι τελικώς δεν μπορούσαν. Ή έκαναν σοβαρή πρόοδο σε ένα έτος ή κάποιο λάθος στην μετάφραση θα έχει γίνει..
  7. Επειδή τα 1,3 όντως δεν είναι τόσο ξεκάθαρα να σου απαντήσω για το 2 και συγκεκριμμένα για το "τί διαφορά θα έκανε". Νομίζω ότι είναι προφανές ότι το να προωθείς τον διάλογο επάνω σε συγκεκριμμένα θέματα έχει σαν σαφές αποτέλεσμα την προώθηση του καθημερινού δημόσιου διαλόγου επάνω σε αυτά. Ειδικότερα όταν το κάνει το μεγαλύτερο τεχνολογικό φόρουμ (MTE) της Ελλάδας. Επίσης, αυτό θεωρώ ότι είναι καθήκον του MTE και το ελάχιστο που μπορεί να κάνει. Πιο απλοικά, ζούμε σε μια κοινωνία όπου γίνεται δήμαρχος celebrity τύπου Ψινάκης ως γνωστόν. Εσύ σαν ΜΤΕ μίντια προτιμάς να συζητάς για το ότι το ένα κινητό έχει κάμερα 2.1MP και το άλλο 2.2MP και του χρόνου ίσως 3MP, ειδικότερα όταν γνωρίζεις ότι λόγω του νόμου του Moore έτσι θα πήγαινε όπως και να έχει και ο οποίος και νόμος ουσιαστικά καταλήγει να σε ζεί. Με άλλα λόγια είσαι μία celebrity και εσύ, μια εφημερότητα και μία συνέχεια. Από την άλλη, άλλες χώρες έχουν pirate parties με συγκεκριμμένο πολιτικό/τεχνολογικό διάλογο και στόχους, το οποίο και πέτυχαν ακριβώς λόγω της όποιας disturbance in the force κατάφεραν να πετύχουν μέσω της τεχνολογίας. Είδαν την τεχνολογία δηλαδή σαν μέσο του να αλλάξουν και να βελτιώσουν την κοινωνία τους. Πιστεύω το ότι το insomnia δεν προωθεί αρκετά την διαταραχή* του παλιού μέσω της τεχνολογίας. Έτσι από την μία προσφέρει το ελάχιστο στην κοινωνία, κυρίως σαν ένας διαφημιστικός οδηγός 'κινητών' ή αγγελιών, και από την άλλη με την μή 'επιθετική' του προσέγγιση προωθεί τη συνέχεια του παλιού είτε του πολιτικού είτε του καθημερινού διαλόγου. Φυσικά, μπορεί να κάνω λάθος. Το τονίζω ξανά αυτό, μπορεί να κάνω λάθος. Αλλά δεν το νομίζω. Α> *διαταραχή από το disruption, disrupting technologies κτλ
  8. Ναι τελικά είχα δίκιο το insomnia φυλάγεται. 14. Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. 1. Μήπως πρέπει να αναθεωρήσει; 2. Μήπως πρέπει να πάρει έστω κάποια θέση απέναντι σε αυτήν την διαμάχη; - παρά να κάθεται αμέτοχο και να ασχολείται με το ποιό καινούργιο κινητό βγήκε; 3. Μήπως πρέπει να ενηλικιωθεί;
  9. 1. Αυτά να τα βλέπουν εδώ στο insomnia γενικά. 2. Αν θυμάμαι καλά όλα αυτά τα θέματα λογοκρίνοναι. Αν θυμάμαι καλά.
  10. Το sparkleshare φαίνεται καλό να σου πώ την αλήθεια... δεν έχει win implementation από ότι κατάλαβα αλλά δεν με πειράζει γιατί όλοι χρησιμοποιούμε και mac. Οπότε τώρα υπάρχουν δύο επιλογές, το iFolder που χρειάζεται όμως την Novel με το OS της επάνω και το sparkleshare που θέλει όποιο linux ή mac. Καλά φαίνεται να πάει... Στα άλλα δύο που ανέφερες δεν είναι free ο server.
  11. Οκ. Αν δεν πετάξει κάποιος καλύτερη ιδέα θα πάω μάλλον έτσι...
  12. Ναι έχω Win 7 επάνω. Σκέφτομαι μήπως βάλω τα Win HPC αλλά μέχρι εκεί μπορώ να παίξω. Το να βάλω linux σε κάποιο VM και να φορτώσω εκεί αυτό που προτείνεις είτε το http://en.wikipedia.org/wiki/IFolder πχ θα ήταν εφικτή λύση πιστεύεις;
  • Δημιουργία νέου...